מה נסגר?

eliazimov2004

New member
מה נסגר?

היי זה שוב אלי המג"בניק. שאלתי אותכם שאלה בקשר למשהו שהכרתי בצ`אט. בכל אופן הסיפור הוא כזה: הכרתי משהו מאוד נחמד באינטרנט והיה לנו קשר טלפוני בערך שבועיים. אני התאהבתי באישיות שלו בסגנון דיבור וקיצור בהכל. אחרי שבועיים החלטנו להפגש וזה גם מה שקרה. בכל מקרה במראה שלו הוא ממש לא מה שציפיתי. אבל אני מרוב שנמאס לי להיות לבד החלטתי לתת לקשר הזה צ`אנס, מה שאני לא יכול להגיד לגביו. הוא האכיל אותי בסיפורים שהמראה החיצוני לא משנה לו מה שבסוף התברר כמשהו בכל לא נכון. את הפגישה הראשונה שלנו בילינו במיטה איפשהו גם אמר לי(אחרי סקס) שלפי דעתו זה לא ילך בנינו, מה שלא הפריע לו להמשיך לקיים איתי יחסים. כמובן שמרגע הוידוי שלו לא נהנתי בכלל אבל היה נראה לי שאיתו אני רוצה לבלות את שארית חיי. הוא ביקש שנשאר בקשר ואמר שסטוצים בהחלט עומדים על הפרק. רציתי לשאול אותכם מה אתם בתור חבורה של מנוסים בעניין מציעים לי לעשות. חייב לציין שאני עדיין אוהב אותו.

TwelveEyes

New member
נראה לי שהסיטואציה פשוטה למדי:

פגשת בחור, חשבת שהוא אחלה בנאדם, התאכזבת, שכבתם. הוא לא אוהב אותך ולפי מה שהבנתי, גם לא נמשך אליך אבל בכל זאת מעוניין להחזיק בך כיזיז. השאלה, אלי, היא עד כמה נמאס לך להיות לבד. עד כדי כך שאתה מוכן להסתפק בקשר שכולו על טהרת הסקס? תראה, אני דוגלת בכך שאם אין קליק מהרגע הראשון, לא יהיה קליק לעולם. זה לא איזה פאקינג סרט של מג ראיין כאן. חוץ מזה, משתמע מדבריך שהבחור השני בכלל לא מעוניין לתת לך צ'אנס, אז למה לבעוט בסוס מת? חשבת שהוא האחד וטעית. קורה גם לטובים בינינו. אם הוא כ"כ חשוב לך, תישאר ידיד שלו - או יזיז, אם בא לך. אבל עשה לעצמך טובה ואל תחיה בסרטים שיום אחד האהבה ביניכם תפרח. במקרים כאלה, לעניות דעתי, צריך פשוט ללמוד את הלקח ולעבור הלאה.

eliazimov2004

New member
תודה!

תודה על התגובה. הבעיה היא שגם אני אחרי מה שקרה לא מוכן לתת לבחור צ`אנס כפי שכתבתי שלא נהנתי אחרי הוידוי רציתי רק לדעת מה אומר הסקס אחרי שהוא אמר לי שהוא לא מעוניין בי. אני פשוט שמעתי פרשנות אחרת לעניין שאומרת שאין לו לעצמו בעייה במראה שלי אלא שפשוט הוא מתבייש בי ולא מוכן לחשוף אותי לחברה שבה הוא חי. בכל אופן תודה.

למעלה