מה נסגר פה עם האנשים?

Mrs G

New member
נו, באמת.

האיש אמור היה להופיע במקום אחר לגמרי והחליט להעביר אותו למקום אחר לגמרי - בדיוק בגלל סיבות פוליטיות. האיש צועק "ישראל אשמה" , אבל הכסף שלנו קוסם לו כנראה יותר מאלה שאהבה נפשו, אחרת לא ברור לי למה לא הלך להופיע בעזה בין הדקלים גבוהי הצמרת. היה לו זמן לכתוב חמשיר על גדר ההפקדה ולא היו שום בעיות אבטחה, אבל עץ אומלל, בשם הסימבוליות וההבנה לצד השני - זה כבר סכנת נפשות. האיש ששר כנגד "המכונה" והשתעבדות האדם לכסף, הרשה לעצמו לגבות 400 שקלים פר כרטיס במדינה מוכת אבטלה ועוני. האיש שמדבר על שלום ואחווה אחראי לפירוק אחת הלהקות הגדולות בעטלם - בשל תכונה סטאליניסטית ולא מתפשרת. האיש שהעיף את בארט ורייט ממשיך לרכב על מיטב שיריהם וללא בושה - ממשיך למסחר ולהרוויח. האיש נאלח, דעותיו הפוליטיות והראייה החד צדדית ילדותית שלו - זה רק פן אחד במכלול. גם לנו מותר להביע דעת "נגד", נכון ?

את בטוחה שאת רוצה לתאר את ווטרס

כ"נאלח"? כאילו, יש אנשים מושלמים בעולם, שחיים ללא סתירות פנימיות ונוירוזות? האם את אחת מהם, אגב?

Mrs G

New member
../images/Emo13.gif

בוודאי שיש בי סתירות פנימיות ויעידו סובבי שהנוירוזה שבי מחייבת בדיקה. אבל - לי לא מקשיבים כמו שמקשיבים לווטרס, אני לא גרמתי עוול לאנשים ואני לא חושבת שמישהו ישווה אותי לסטאלין. מבחינתי וגם מבחינתי השניה,האיש נאלח. וכן, אני בטוחה בזה. ודרך אגב, על פי סעיף 5 שבתקנון - את קצת עוברת על חוקי הפורום. אין צורך בסתימת פיות והשתלחויות - אני פה בדיוק בגללך - אהבה לפינק פלויד.

חבל שאת מרגישה כך

כי ווטרס איננו "נאלח". שם תואר כזה שמור, בדרך כלל, לפושעים, טרוריסטים ומעוולים אחרים - לא לאמנים מתוסבכים. את אוהבת את השירים שלו? אם כך, את אוהבת אדם נאלח. מעניין מה זה אומר עליך (וזו לא השתלחות בך, רק תמיהה).

Mrs G

New member
לא מעניין בכלל מה זה אומר עלי.

מצד שני, מהדיאלוג הקצר בנינו ניתן לצאת לשתי מסקנות. ראשונה - את לא בדיוק אלופה בהבנת הנקרא. שניה - מאוד חשוב לך לא לצאת מטומטמת, גם אם זה יעלה לך בנפיחות וירטואליות ופופוליסטיות. בשני המקרים - הספיקה לי חברתך.

avishaiam

New member
הוא יכול שתהיה לו אמירה אבל...

ברגע שהוא עושה את זה כאילו כל מי שבא להופעה שלו מסכים עם השטויות שהוא מדבר- זה כבר לא הגיוני. כל אחד טוב שיש לו אמירה מסוימת אבל התערבות בפוליטיקה פנימית של מדינות? (אני גם לא מסכים עם זה שארה"ב תתערב פה אז קל וחומר זמר). הוא אפילו לא יודע את ההיסטוריה פה! לא שרוב האנשים פה כן... אבל את זה כבר כתבתי. ואתה לא יכול להשוות בין הגטאות לזה!(להסבר למה אפשר לפנות אליי אישית) ד"א אם כבר דיברת על הגדר הפרדה, אם זכור לי טוב(וזכור לי טוב) הימין היה נגד השטות הזאת ודווקא השמאל היה בעד ונלחם בעד זה(בעיקר חיים רמון) אבל אחרי ההדים שזה זוכה לו פתאום זה של הימין.

avishaiam

New member
אם כבר דיברתם על פוליטיקה

אז אנשים פה מדברים שטויות. משווים יהודים לנאצים וחושבים שזה מעגל דמים. אבל פשוט שימו לב פה זה לא מעגל דמים תמיד (גם לפני קום המדינה ותחילת הציונות) הערבים עשו בנו פרעות ופתאום כשאנחנו מתגוננים אז אנחנו כובשים. ולמי שרוצה הרחבה יש לקרוא את "מאז ומקדם" של ג'ואן פיטרס

Overclocker

New member
מאיפה הבאת את ההשוואה הזו?

השוואה שי ישראלים (ולא יהודים!!!!!!!!!!!!!!!!!) לנאצים? מה עשינת??????

avishaiam

New member
זה פשוט

היהודים עסקו בטרור בערך 10 שנים ולכל דבר יש את הסיבה שלו. פשוט כמו שכתבתי לפני שמישהו מביע את דעתו שיקרא את "מאז ומקדם" זה ספר שמראה לפי מקורות בדיוק מה זה ה"פלשטינאים" ומתי הם הגיעו לפה וכן זה משנה מי הגיע קודם למה וכמה! וכן זה משנה אם זה יהודי או מישהו אחר! וכן זה משנה מי התחיל! וזה משנה גם התעמולה הערבית שאנחנו (אתם במקרה הזה) משתמשים. כל מילה על זה שהם עם זה מהתעמולה על זה שאנחנו טרוריסטים זה מהתעמולה ועל כל דבר כזה זה מהתעמולה. תלמד הסטוריה ותראה שהיהודים היו דווקא היותר מדי תמימים בכל העסק. שתהיה שבת שלום.

כאמור

דיונים על מקורות הסכסוך במזה"ת מקומם בפורומים העוסקים בכך, ולא כאן. שבת שלום לכולם.

יש די והותר פורומים בתפוז

בהם ניתן לדון על פוליטיקה - מקומית, עולמית, בין גלקטית. אנא המנעו מכך כאן, מלבד התייחסות לרוג'ר ווטרס, שיריו ודעותיו. תודה

אבל מה לא ברור שהיצירות

מכילות תוכן פוליטי, איך אפשר לדון ביצירות בלי להתייחס לאמירה הפוליטית שבהן? (ולא חסרות יצירות כאלו, בעקיפין ובאופן ישיר*)

itaikuskus

New member
כל כך לא רציתי להשתתף בזה

אבל אנשים מדברים מתוך בורות, וזה עוד יותר בלתי נסבל מכל ה"טרמפטיסטים" שבגלל ההופעה באו לפורום וחשבו שהם יכולים להפוך אותו לפורום פוליטי. אני הייתי מציע לך ללכת ללמוד היסטוריה ולגלות שהעליה היהודית לא היו סתם אנשים נחמדים מרוסיה שנרדפו ונטבחו על ידי הערבים. אנחנו פעם גם היינו חזקים בטרור. (-:

yaya765

New member
ווטרס, תקרא

למה להרוס??? אני חי פינק פלויד וחולה על המוסיקה שלו. אבל הוא חולה על עצמו. אנלא יודע מה בדיוק הוא ניסה להשיג כשהחליט באופן אינפנטילי להעביר את המופע. היה לנו קשה להגיע ועוד יותר קשה לצאת. אבל, אח, רוג`ר, למה פוליטיקה? אפילו משינה שחיממו אותך רמזו בעובי כשעלו עם השיר ``אז למה לי פוליטיקה עכשיו``. הם ביטאו את מה שהרגיש רוב הקהל (פרט לקיצוניים מארבע אימהות...): סבבה, אתה אחלה, מייסד ז`אנר מוסיקלי נכבד ואמן דגול. אני גדלתי על החומרים שלך. אני מנגן אותם בהרכב טריביוט נון סטופ. אבל אחרי ההתבטאויות המיותרות-לא מגיע לנו לשבת ולשתוק. בכל זאת באנו וכיבדנו. נו, באמת: היית חייב להכניס את השיר ``פלאטשר ממוריאל`` המשווה את בגין לדיקטטורים? את "ליבינג ביירות" כדי לזרות מלח על הפצעים? היית חייב לנפנף באהדתך לתושבי ביירות שעה שכמעט 10 אחוז מהקהל קשור למשפחת שכול ולתוצאות מלחמת לבנון? האם ה-י-י-ת פעם בארץ? האם ביקרת באנדרטת הזיכרון בפיצה סבארו? כמובן שלא. העיקר לתפוס כותרות עם הכתובת על החומה. זכור לי ראיון שנתת ביולי שנת 80`. אמרת שאיזה גועל נפש זה למסחר מוסיקה, לנפנף בסיסמאות. אבל זה בדיוק מה שאתה עושה לעת זיקנה. הייה טוב וטוב שהיה. מוסיקאי נהדר ופוליטיקאי יהיר, שהגימיק שלו היא כתובת על הקיר. לך הביתה ווטרס. עשית אחלה כסף, עשית אחלה מוסיקה, עשית לנו גם קצת רע. מעריץ שרוף בדימוס. נ.ב. לכל מי שממש מתחשק לו לקבור אותי כרגע עם תגובה חריפה, קח פסק זמן, ספור עד 3 (כמספר השנים שטחנת בסדיר) ותחשוב: נכון, אפשר להפריד מוסיקה מפוליטיקה. גם אני הייתי במופע. אבל אפשר להיות מ-נ-ו-מ-ס עם המעריצים ולגלות קצת יותר טאקט כשאתה בוחר בכל זאת להופיע במדינה לוחמנית, כובשת וצוררת כמו שלנו. זה או להחרים אותנו, או שלא. כולנו עדיין ציונים בנשמה וחולי פינק פלויד. בחיאאאת... [סתם חומר למחשבה]

למעלה