מה נסגר לעזאזל?

סלסרו

New member
מה פתאום? ממה אז היא היתה משתכרת?

odedee

New member
../images/Emo18.gif

אין מה להגיד, יפה לך! אתה נכנס לפורום, מתרגז על מישהו שהתעלם ממך במסרים, וקובע שהומואים הם גועל נפש של אנשים? רפש?! מותק שלי, האנשים בפורום שלנו הם בהחלט לא גועל נפש אלא נחמדים ואיכותיים (וזה אמור לא רק לגבי ההומואים אלא גם הלסביות, הביסקסואלים, הטרנסים וגם הסטרייטים). רפש בהחלט לא נמצא כאן, אנחנו מסננים אותו מאד מהר. אני מציע לך בחום לשנות את הגישה שלך.

TrigATUSA

New member
האם זה סימן שעודד חזר ממסע הגילויים

במרחבים הפראיים?

TrigATUSA

New member
אני מצטער בשבילך

אתה יכול ליסוע לכל מקום בעולם, אבל בכל מקום תמצא ש"עצמך" הגיע איתך והוא ממרר לך את החיים

ronnl

New member
אם הומואים הם גועל נפש אז רגע

אתה הומו לא? אז צר לי לאכזב אותך גם לפי איך שאתה כותב... אתה לא פחות מגעיל... ואם כבר כתיבה, לך תתאמן על כתיבה מה חבשת כבר שתמצא כאן אנשים רציניים עם סגנון כתיבה שכזה?
חוץ מזה אתה לא מכיר אנשים כאן או בכל מקום אחר את כל ההומואים הבי הטרנס הלסביות ?לא!, אז איך אתה פתאום נכנס לפורום, ואומר שכולם כאן גועל נפש?מה אתה עושה פה בכלל אם כולנו גועל נפש ???? לך תמצא לך פורום אחר(ככל הנראה בלי הומואים כי כולם גועל נפש) צר לי אבל נראה לי שאתה זקוק באמת לפסיכולגית טובה(יש כאן כמו שכבר אמרו אחת טובה אני גם יכול להמליץ לך עליה
)

crimson11

New member
חשבתי בתמימות

שמכיוון שכאן לא אתר הכרויות, אנשים ידברו יותר לעניין , כלומר מהראש ולא מהזין.... אבל מסתבר שגם אם אתם לא מדברים מהזין אתם מדברים ממקום נמוך לא פחות... אני התעצבנתי כי לא בן אדם אחד, אלא כמה עשו לי פה את אותו קטע (שאגב, להתעצבן זה דבר לגיטימי לאלו ממכם שלא ממש מודעים לעניין), וכול מי שענה לי השתלח ותקף כאילו רק חיכיתם למישהו להוציא עליו את כל מה שאגרתם בתוככם לאחרונה... לפסיכולוגית שביניכם הייתי יכול להציע כמה דברים שיעזרו לה לפרוק את הזעם על המטופלים שלה, במקום עליי ועל שכמותי שטעו והגיעו לפורום הזה בתקווה למצוא פה משהו מועיל, ולשאר שביניכם אני פשוט מאחל שמתיישהו האסימון יפול.. אני דיי בטוח שאם איך שאתם מציירים אותי במוח שלכם אתם לא ממש תרגישו בחסרוני, אבל אני יודע בוודאות שאני לא אמצא פה שום דבר מועיל, אז אני הרבה יותר מדיי בטוח שאני לא ארגיש בחסרונכם... מעבר לזה שיצאתם פה "קצת" טמבלים עם כל תגובות ה"לך" תקבל טיפול שלכם, לא ממש חידשתם שום דבר מיוחד... אחלה שבוע שיהיה לכם, ואני באמת מקווה שגם לכם יהיה טוב יותר... ביי

ArchiTomer

New member
תגיד,

לא יודע אם אתה עוד פה אבל אני רוצה לשאול אותך משהו. עזוב רגע בצד שאין פה אף חבר פורום מברלין. נגיד שהייתי כותב הודעה בפורום הומואים תל-אביבים בו היית כותב גם אתה ואומר שאני מחפש מישהו שילווה אותי בביקורי בתל-אביב, יראה לי את כל המועדונים והברים השווים ויבלה איתי את זמנו הפנוי ככה סתם. האם היית קופץ על המציאה ומבזבז עליי את כל הזמן הפנוי שלך על אף שאנחנו לא מכירים? האם היית מזמין אותי הביתה שלך כי אני אדם נורא נחמד (ואולי אני בכלל בנאדם בלתי נסבל?). אם היית עושה את זה היית מצפה שייצא לך ממני משהו, או שיהיה לך נחמד לבלות איתי, או שיהיה לך נחמד לדבר איתי או מינימום שייצא לך מזה זיון... זה לא קשור להומואים, זה לגמרי אנושי ידידי. אני מאחל לך הנאה בברלין ואל תיקח לריאות...

ronnl

New member
כמו שאמרתי לך כבר

אם היית כותב כאן עם גישה אחרת אולי גם היית מקבל תגובות אחרות לגמריי.... אם לא נראה לך אז לא נראה לך ומה זה המשהו כל כך המועיל שקיווית למצוא? הרי כולנו גועל נפש לדבריך....ואגב לגבי ההצעה שלך לפסיכולוגית שלנו היתה ההצעה יכולה להיות תקפה אם אתה למשל היית המטופל שלה
ואסימונים ? מי זוכר בכלל את תקופת האסימונים ? היום זה עידן ההי טק ולדעתי אתה יצאת יותר טמבל מכל הסיפור לא אנחנו !אף אחד לא משאיר אותך פה בכח... פשוט לך לפורום בו אין כל כך הרבה גועל נפש לדברייך

ronnl

New member
עוד שאלונת קטנטנה

אם כולנו גועל נפש איך בכלל חשבת לעצמך שתמצא אנשים בברלין שהם לא גועל נפש? סע לברלין ומצידי תקח לריאות לא יזיק לך לשאוף קצת אויר....

een ogenblik

New member
אה, "כמה עשו לי פה את אותו קטע"

(במסרים? באימיילים? בשיחות טלפון?) אז הפורום כולו רפש. עכשיו הכל ברור. בהחלט. תודה על איחולי ה"לכם יהיה טוב יותר". תודה. כבר טוב לי, אבל טוב יותר תמיד יתקבל בברכה.

ירוןן2

New member
אם הומואים הם גועל נפש של אנשים...

אנשים מכוערים (שגם מרגישים מכוערים) תמיד יאשימו את העולם בצרות שלהם. המלצה שלי לך היא פשוט לקנות את עכבר ברלין בסטימצקי..הוא בטוח לא יברח שיראה את התמונה שלך. אם למישהו לא בא להראות לך את העיר כי אתה לא הטעם שלו זו זכותו המלאה! גם אם הוא סתם חושב שברלין יפה (אכן מדהימה) והוא רוצה להיות בחברת אנשים שהוא חושב ליפים ולאו דווקא בגלל שהוא חשב על מציצה בטירגארטן. ואגב, אם "הומואים הם גועל נפש של אנשים", אז אני מניח שאתה היית עושה את אותו הדבר למישהו אחר...

odedee

New member
שלום, ברוך הבא!

ומי אדוני? הפורום דורש שרשור היכרות!

למעלה