מה נסגר לעזאזל?

crimson11

New member
מה נסגר לעזאזל?

אני כבר פעם חמישית אולי מפרסם פה מודעה שאני הולך להיות בגרמניה בברלין בחודש אוקטובר ואשמח לפגוש שם מקומיים שיראו לי את העיר - היחידים שפנו אליי היו ככל הנראה אנשים שחיפשו סקס כי איך שהם ראו את התמונה הם נעלמו בלי שום הסבר, אין פה אנשים נורמלים שגרים בגרמניה ובאמת יכולים להראות לי את העיר? מה הולך פה??

ro99

New member
כנראה שאין

מאוד מצטערת שאנחנו גרים במקומות הלא נכונים, אבל אם היית מתריע אותנו בזמן אז אולי היינו עוברים דירה בכדי להראות לך את העיר.

גנגי

New member
אולי הגישה של

"אתם גרים שם ולכן אתם תארחו אותי ותראו לי את העיר" לא כל כך הולכת טוב? מישהו חייב להראות לך את העיר? ואם לאנשים לא מתחשק לארח מישהו זר ולהראות לו את העיר (בעיקר כשהוא מצטייר תובעני)? ולעניין הסקס, אם אתה מצפה שזרים מוחלטים יארחו אותך ו"יראו לך את העיר", אולי גם הזרים האלה מצפים לתמורה, מה אני יודעת. הצעת ייעול: קנה מפה ושנה גישה.

crimson11

New member
לעניין הגישה

הגישה היא לא בגלל שאנשים לא עונים למודעה להראות לי את העיר, אלא בגלל הקטע הזה שהם נורא נחמדים עד שפתאום הם רואים שאתה לא הטעם שלהם ואז הם פתאום נעלמים... לא רוצים להראות את העיר, לא רוצים לענות, סבבה - אף אחד לא חייב לי כלום, אבל למה הצביעות הזו? (בטעות עניתי על זה למעלה מחוץ לשרשור)

גנגי

New member
נו, אז יש אנשים פחות נחמדים,

זאת סיבה להיכנס לפורום בטון כזה תוקפני? מצידי תסגור חשבון עם מי שלא ענה לך (שאגב, זאת זכותם גם לא לענות...) ואל תיכנס באלו שלא היה לך איתם שום עניין.

crimson11

New member
מה קשור זכותם?

גם זכותו של מישהו שמכיר אותך ונורא קרוב אליך, לראות אותך ברחוב, ליצור איתך קשר עין , ולהתעלם ממך לחלוטין - עדיין קרוב לודאי שכולנו היינו מתפלצים אם דבר כזה קורה... אנשים במרחב הוירטואלי מתנהגים ממש בצורה מגעילה לפעמים...

odedee

New member
צביעות?

אם קיבלת מאדם כזה או אחר התעלמות ממסר, גם זה חלק מהחיים. אין לנו שליטה על מה שאנשים כותבים לך או עושים. קורה... כידוע, יש אנשים מכל הסוגים. בכל מקרה, מאחל לך בילוי נעים בברלין, ואם יהיו לך המלצות לחברי הקהילה נשמח אם תכתוב פה כשתחזור משם, לשימוש המבקרים הבאים

crimson11

New member
לעניין התמונה

ואת התמונות החלפנו במייל או במסנג'ר , לא דרך כאן... אם זה היה כאן, אותם אנשים בכלל לא היו פונים אליי מלכתחילה הרי...

TrigATUSA

New member
אז תשים תמונה שלך בפרופיל

וככה תיחסך ממך עוגמת הנפש של לדבר עם אנשים לא נחמדים שנעלמים אחרי שראו את התמונה שלך

crimson11

New member
זה היה אולי נכון

זה היה אולי נכון אם הייתי מחפש סקס או קשר, אבל זה לא המצב...

ro99

New member
זה בסדר...

לפי מה שסיפרת לנו, גם לא יצא לך מזה זיון.

crimson11

New member
כנראה שטעיתי להניח שפה יהיו רציניים

הומואים הם הומואים לא משנה איפה, ותמיד הם יהיו גועל נפש של אנשים... חבשתי שפה אני אמצא אולי אנשים רציניים בניגוד לאטרף ודומיו, אבל מסתבר שהרפש נמצא גם כאן...

ro99

New member
כל העולם זונות...

נפש טהורה כמוך בטח כל כך סובלת כל היום. ממש כואב הלב. דרך אגב, אני לא הומו - אני ביסקסואלית, אבל בכל זאת גועל נפש - אז אל תכליל.
ובתור פסיכולוגית, תרשה לי להמליץ לך על טיפול דחוף שיעשה משהו בעניין השנאה העצמית שנוטפת מכל מילה שלך. הומואים הם גועל נפש של אנשים? לך ל-God Hates Fags ושם תמצא אוזן קשבת. Drama Queen כפי שהעולם עדיין לא ראה. קצת חוש הומור לא יזיק לך. תהנה בברלין, אבל עם גישה כזאת ואופי כזה, אני מאוד בספק.

eig

New member
../images/Emo45.gif

נכון שכפסיכולוגית היית מתה לפעמים לענות ככה למטופלים שלך? ולזרזר את הטיפול במאה וחמישים פגישות ? :) :)

gabcake

New member
what is goign on?

המנהל עזב וכולם משתוללים? מה זה ה- crimozon11 הזה?!

Nirvana0

New member
כרומוזון רק מנסה את הכושר הוורבלי

של רו
היא עומדת בזה יפה, יש לציין

gabcake

New member
../images/Emo45.gif

רו בהחלט עומדת בזה יפה, הרבה זמן לא צחקתי ככה מהצצה בפורום!

למעלה