מה נסגר איתו ?

מה נסגר איתו ?

לפני שבועיים לערך יצאתי לדייט ובעצם הלכנו לסרט בסינמה סיטי כך שהיה לנו מן גם לדבר בדרך לסרט , להנות מהסרט והבנתי שהוא ממש לא הטעם שלי והסגנון שלי ולא היה חיבור כימיה כלום נפרדנו לשלום למחורת הוא פנה אליי במסנג'ר ואמרתי לו שאני לא מעונינת והיתי ישירה וכנה והשתדלתי לא לפגוע אלא להיות אמיתי שזה לא מתאים וזהו הכל טוב ויפה מחקתי אותו מן הסתם מהמסנג'ר הוא מדי פע מגיח למסנג'ר אני אף פעם לא מזהה אותו ושואל לשלומי ואני לא כל כך בעניין כי מה לעשות - שומו שמיים הוא לא לטעמי ואין טעם להמשיך להתחרבש סתם , בזבוז אנרגיה לדעתי והוא ככה כל פעם שואל לשלומי ומנסה לפתח שיחהואני לא מעונינת והיתי מנומסת משהו בסביבות השבועיים עד שהיום הוא שוב פנה אליי ואמרתי לו שאני לא מעונינת שיהיה לו בהצלחה בהמשך הדרך וזהו .. והוא למה שלא נשאר "ידידים כי אני לבד והוא לבד . אז אפשר "להעביר" את הזמן ביחד האלוווווו כאילו אם לא נמשכתי אליו לקטע רציני מה זה אומר שבשביל סטוץ או יזיזות אני הופכת לעיוורת ומוכנה לשכב איתו בכל מחיר כי אני "לבד" והוא לבד סליחה ...... אני ממש לא כזו נואשת אני דואגת לעצמי לסקס טוב - בלי קשר אליו ודואגת לעצמי בשאר הירקות זה פשוט הצחיק אותי הרעיון שלקשר רציני אני לא נמשכת אליו ולסטוץ אני כן מוכנה מה נסגר איתו ואז הוא עזב את שלב היזיזות ושאל אם נוכל להיות ידידים האמת ? יש לי מספיק ידידים ואני לא מתחברת אליו ונמאס לי להיות "נחמדה" ולהעמיד פנים בכדי לא להעליב אותו האמת... היה לי דיי עצוב עליו שהוא ניסה בכל כוחו לשמור על איזשהוא קשר ושהוא תאר את ה"לבד" שלו כמשהו בעיתי ובודד הלבד שלי זה לא הלבד שלו .... כל 1 והדרך שלו להסתכל על החיים והבחירות שלו לא יודעת היה לי עצוב בשבילו ומצד שני גם לא רציתי להעמיד פנים רק בכדי לרצות אותו ועמדתי על שלי שזה לא מתאים לי ואני מקווה שהוא ימצא את מה שהוא מחפש ...

איף אני בלחץ מהעקירה מחר

אני רק חושבת על הקנאקים שמרגישים בלסת אני מתחרפנת ועומדות לי ה--2 השיערות שיש לי ....

טוב אני אחרי..באותו רגע נכון שזה לא

כואב יש פשוט לחץ על כל הלסת זה לא נעים אבל לא נורא אבל הכאבים אחרי שההרדמה נגמרה- אוי וייזמיר הלכתי לישון קמתי עכשיו ...... ישנתי מלא .. לפחות לא הרגשתי תכאבים

שאלה פצפונת

אחרי פעם או פעמיים למה לא חסמת אותו? ונתקלתי בזה שמשום מה הם חושבים ש"להעביר" את הזמן יחד זו אופציה מעולה לכי תביני אותם

לא מאמינה בלחסום כזה מהר

לא יודעת אולי כי חשוב לי עדיין להיות נחמדה" אולי כי אני מעדיפה לסגור דלת בצורה נעימה כי את לא יודעת לעולם איפה תפגשו שוב וכאלו אולי זה מתפרש אצלי בסוג של אנרגיות שליליות וניסיתי לעשות זאת בצורה נעימה הוא גם לא הטריד אותי או משהו כזה אבל מבחינתי להמשיך לדבר איתו זה היה בזבוז אנרגיה כי ממילא מבחינתי לא יראה כלום

היית אחלה

ואל תרגישי שאולי עשית משהו לא בסדר. לפי דעתי, בשלב כזה אין מניעה שתחסמי אותו, בלאו הכי לא מתאים לך קשר בשום צורה איתו. ו...בהצלחה בעקירה

גלית35

New member
ddאם לא היתי רוצה שהוא יחזור../images/Emo20.gif

ויצוץ לך היית חוסמת אותו ואז מוחקת!

אהבתי גלית../images/Emo45.gif

אכן, המיפולציות הללו ותיאורי האומללות שלו, הן בדיוק כמו לגייס את עצמה כפרה קדושה, בלתי שחוטה. כשלמעשה כנראה שזה נעים כשמשהו חושק בך, כי היה לו נעים איתך שוב ושוב. אדם מהוגן, שהיה נקלע לחברה של "נחותים" ממנו היה עושה מעשה ובלחיצת כפתור אחת היה מעלים אותם ולא מתעלל ומביש אותם בכל פעם מחדש. מה רב לפעמים כוחה של מילה.

ת'כלס ../images/Emo45.gif

עדי, אולי את לא רוצה אבל את לא מספיק לא רוצה ולדעתי זה לא קשור בו, זה קשור בך ה"עצוב לי עליו" יותר נשמע כמו "אני לא רוצה להרגיש רעה" מאשר "אני לא רוצה שהוא ירגיש רע" בכל אופן, אפשר לנתח את זה פסיכולוגית שעות ואפשר פשוט להחליט עד כמה זה כן או לא מפריע לך ובהתאם לזה כן או לא לחסום וזהו.. אם הוא בכלל לא מעניין אותך וחד משמעית את יודעת שאת לא מעוניינת בכלום, אני בעד לחסום ולדפדף הלאה.. את לא הראשונה שתחסמי אותו יהיו אלו שיחסמו אותך ככה זה אל תעשי מזה ביג דיל, תשמרי את הרחמים לדברים אחרים

תשוקית

New member
בהחלט נכון../images/Emo45.gif

וגם מה שגלית אמרה !!תחברי יחד DD ותגיעי למסקנה שלך.

Zion moshe

New member
יש לה רגשות

כי היא בחורה רטובבה אך מי שרוצה שלא יפריעו לא מדבר ישיר ותקיף לגבי החלטה שלו

למעלה