מה נסגר איתו ?

טמפורה

New member
בעצם הוא לא בסדר, למה את אשמה?

תחשבי על זה הפוך. הרי הוא זה שיוצר את הלחץ הבלתי מתון. אם הוא היה מכבד אותך בכהוא זה, אז לא שלך אמור להיות לא. ואם היינו במדינה מתורבתת, אז גם רמז שלך ללא היה לא. אז איך התהפכו היוצרות וזה שמתנהג לא בסדר גורר אצלך רגשות אשם. צאי מזה ומהר. אחרת מה, מחר תשכבי עם מישהו כי לא יהיה לך נעים?

magenta73

New member
פירצה קוראת לגנב.

וגם על ראש הגנב בוער הכובע. למה לא באמת שתחסמי אותו?

לא חסמתי אותו עד עכשיו כי הוא נחמד

ולא היה חוצפן או סוג של מגעיל הנה דוגמא מהיום בה אין לי בעיה לחסום ולהיות "רעה " כביכול איזה מישהו ששם תמונה במסנג'ר של יהודה לוי והחברה שלו הפאקצה אפרת , חשבתי שהוא בן 12 ולא רציתי לדבר איתו , אמרתי לו שאני לא מעונינת כמה פעמים ואז הוא התחיל להגיד בגלל שאני לא מעונינת והאגו שלו נפגע אז שהתמונה הזו היא לא שלי ואני לבטח מכוערת ואני סתם שמה תמונות של בחורות אחרות בקיצור פה הוא בדיוק "נחסם"

גלית35

New member
ותמונה במסנג'ר זו כן סיבה לחסום?../images/Emo20.gif

אולי פיספת מישהו? תנסי לחשוב איתך ועם עצמך למה אחד קיבל "וויזה" והשני חסימה. אני חושבת שאני יודעת את התשובה,אם תרצי אכתוב אותה כאן או במסר.

גלית מה שאמרתי זה מאד פשוט

ברגע שהוא מתחיל לנבל את הה , ללכך וכאלו זה הרגע בו אני חוסמת ללא יסורי מצפון כי לא א לי להכיר או לדבר בכלל עם אדם כזה מאד פשוט למקרה הספיציפי של הבחור עם יהודה לוי היתי בטוחה שהוא בן 12 ושאמרתי לו ענינית שאני לא מעונינית הוא סרב לקבל את הדחיה , התעצבן והתחיל לדבר לא יפה .. הוא נחסם כי לא בא לי למוע את השטויות שלו

גלית35

New member
ופה אני ממליצה לך לקורא שוב את../images/Emo20.gif

התשובה של פורטה בלו. נראה לי שבמקרה הראשון-היה לך ועוד נעים לך מידי פעם לדעת שאת מבוקשת,גם אם זה מישהו שפסלת בגלל סיבה זו או אחרת. אם את כל כך נחרצת לגבי הראשון וידידים יש לך מספיק היית חוסמת אותו. אני כמעט בטוחה שזה בא אצלך ממה ששנוא עליך אל תעשה לחברך. אז כן גם לך מותר לחסום-השאלה היא אם את באמת רוצה את זה!

למעלה