מה ניש

מה ניש

אהלן רציתי לשאול שאלה אם יש לכם כסף רק לגיטרה אחת ואתם אוהבים מטאל מצד אחד ופאנק ורוק קלאסי מצד שני ואתם מתלבטים בין פנדר לאיבנז, מה תעשו? אני מתחבט עם השאלה הזאת כבר זמן מה ואני מעוניין לשמוע מה אתם חושבים

van halen

New member
ההצעה שלי

קנה גיטרה אחת ושמור כסף לאפקט(ים), ככה תוכל להשיג מספר סוגי סאונד. אגב, זה מה שרוב הגיטריסטים התפרנים עושים... אם תכתוב מה התקציב שלך ובין אילו גיטרות אתה מתלבט אני בטוח שהאנשים כאן יוכלו להמליץ לך על פדאל דיסטורשן שיעשה את העבודה. שיהיה בהצלחה.

eVeR WiSH

New member
כמה דברים...

יש הרבה דגמים לכל חברה... תגיד מה התקציב.איזה מגבר ואילו אפקטים אתה רוצה אפילו שאם אתה רוצה לנגן הרבה סיגנונות אז היתי הולך על איבנז כי לדעתי היא יותר ורסיטלית

יש לי כבר מגבר

קניתי לא מזמן מגבר Vox Ad50vt אני לא יודע כמה זה משמעותי אם קונים פדאל אבל המגבר עצמו הוא בכלל לא למטאל בגיטרות אני כבר כמה זמן שם עין על Ibanez RG1570 שעולה בערך 4000 ובזמן שאני מחכה שיהיה לי עוד קצת כסף נהיה לי חשק לקנות איזה פנדר איכותית כי ניגנתי על אחת במגבר שלי והיא נשמעה מדהים אז אני לא יודע איזה דגמים יש

זונע

New member
לי יש RG1570

ועל המגבר שלי(שהוא די מעפן) היא עדיין נשמעת מדהים. אני מאד מרוצה ממנה.

eVeR WiSH

New member
איבנז נותנות אחלה דברים בשביל המחיר...

RG אחלה גיטרה למטאל יש לה פיקאפים טובים למטאל אבל אתה יכול להדפק קצת אם הקלין... תנסה למצוא גיטרה שלפחות פיקאפ אחד שלה גם ישמע טוב בקלין... ואם אתה אומר שאין לך דיסטורשן טוב במגבר אז כנראה תצטרך לקנות גם פדאל

TheMo

New member
אתה צריך לגלות איזו גיטרה אתה אוהב

קנה גיטרה שאתה מתחבר אליה, נהנה לנגן עליה, אוהב את הסאונד שלה והיא נוחה לך. לגבי קניה של פדאל - אני לא יודע מה התקציב שלך, אבל לדעתי לא מומלץ לקנות פדאל כרגע. השקע בגיטרה ומגבר, תלמד להכיר אותם טוב, ואחר כך תתחיל להתעסק עם אפקטים. (אלא אם כן אתה מוצא מגבר שאתה ממש אוהב את הקלין שלו אבל הדיסט' ממש מאכזב)

למעלה