מה נישמע?

Stalker49

New member
מה נישמע?

מה נישמע פיפל... טוב אמ... קוראים לי דניס... ורציתי להתחיל "לגלוש" בסקייטבורד:) אממ.. רציתי לשמוע המלצות וכו' לציוד (קרש,גלגלים,צירים...) וסתם טיפים למתחילים, איך בכלל להתחיל עם זה... ואמ... אני מבת ים אם יש פה מישהו מהאזור יהיה נחמד להיצתרף עליו:) (יש גם מצלמה אפשר לעשות כמה סירטונים על הדרךD:). זהו בעיקרון... אז... תודה מראש?...

Stalker49

New member
אה ו...

אמ אפשר המלצה לציוד מיגון טוב כי לפני כמה חודשים הספקטי לשבור כמה שינייםD:... לא נעים...

nirb17

New member
ציוד

ציוד אני ממליץ לך לקנות בלייטוויב באחד מהסניפים ושם כבר יסבירו לך כל שאלה שתשאל... יש שם ציוד מקצועי ומחירים די זולים.

shit660

New member
לייטווייב

תלך ללייטווייב לסניף הראשי בבוגרשוב 72 בתל אביב ושם יעזרו לך בכל מה שתצטרך :) טלפון:03-5258537

אחי מניסיון!!

לך לתל-אביב לרחוב בן-יהודה 198 יש שם חנות הנקראת סטריט משין לך תיקנה שם החנות הכי טבוה שיש!! אחי אני ממליץ לך בחום רב!!

P Rod

New member
חחחחחחח כל הסימני קריאה האלה משגעים אותי

נראה כאילו חטפת התקף אפילפסיה תוך כדי הכתיבה יבינו מה שאתה אומר גם בלי 100 סימני קריאה..

TruGanjaman

New member
בכל החנויות זה אותם מחירים

ההבדל הוא בציוד עצמו. ברובם יש אותו ציוד חוץ מבלייטוויב שלא מביאים דלקס וקאיו (טאנדר,ריל,אנטי-הירו,DGK,אקספדישן...)

ProP E

New member
אממ עדיף או סטרייט מאשין או גיליס

לייטווב אוהבים לדחוף חרא לכל מי שלא מבין בסקייט לך לסטרייט מאשין אם אתה בתל אביב לך לגיליס אם אתה בירושלים לדעתי

b0redavid

New member
באמת "לייטווב אוהבים לדחוף חרא"

רוייל, קרוקס ואינדי (ויש ט'אנדר לפעמים) הם חרא של צירים! וקרשים של גירל, זירו, אנג'וי, פאונדשיין, צ'וקולד, האביטט, פליפ וכו שווים לתחת! לא להזכיר את הגלגלים הגרועים של אלאמנט, בולט, פיג, ריקטה ועוד יאק יאק איזה ציוד טאייוו'ני... לאגרים של ספיד דימונס אההההה.

ProP E

New member
חחחחחחחחחחחחחח XD

עוד שליח טוב שלא אמרת את כל החברות שיש להם בחנות... אבל לאנשים שרק התחילו לסוע הם ידחפו דברים ישנים דגמים ישנים של נעלים להפטר מהזבל לזה התכוונתי לא לציוד עצמו פשוט הם מביאים למי שבא להתייעץ את החרא שהם מנסים להפטר ממנו...

טל ניב

New member
יאללה אסף שתוק כבר ידביל

מה מנסים לדחוף חרא? מה אתה דפוק? אל תזיין תשכל על דברים שאתה שומע מאנשים וחושב שיהיה מגניב להגיד את זה פה... אני לא יודע מתי פעם אחרונה היית בלייטווייב אחרי כל השטיפות מח שעושים לך שלייטווייב זה חרא אבל תשמע אני רואה נגיד בלייטווייב ברמת שרון סתם דוגמא אני רואה כל פעם שיש ילד חדש שמתחיל לסוע אני רואה איך מנסים לעזור לו ולהבין מה יותר טוב בשבילו וואלה מוכרים יושבים איתו איזה שעה עד שהוא מתחיל להבין ממה הוא יותר יהנה מה יותר נח לסוע סטריט ומה רמפות וכל זה אז אל תזיין תשכל שהם מנסים לדחוף חרא...

em AllיKill

New member
תכלס...

כשהתחלתי לנסוע, נסעתי ללייטווייב בבוגרשוב, והמוכר ישב איתי איזה שעתיים והסביר לי על הסקייט, איפה מיוצרים כל החברות של הקרשים וממה עשויים הקרשים, הגלגלים באיזה מידות מתאימות לסטריט ואיזה לוורט ורמפות, צירים והכל, ממה הכל עשוי וכל חברה וכל זה, יענו אשכרה מלייטווייב למדתי מה זה סקייט.. והייתי בא הרבה לפארק ברעננה והייתי הולך ללייטוייב והייתי לומד שם מהמוכרים עוד דברים ולימדו אותי גם תרגילים.. אז די לזיין בשכל ולהגיד שהם לא תורמים ורק רוצים להזיק לסקייטרים מתחילים, כי בתכלס כל חנות מנסה לעזור לך כמה שיותר, ואין כזה דבר 'חנות יותר טובה', כל החנויות אותו דבר כמעט חוץ מבמחירים, העובדים והציוד שהם מספקים, זה הכל,אבל בתכלס כל המוכרים מנסים לעזור לך כמה שיותר...

master pedo 666

New member
קודם כל...

מה אתה מזיין את המוח? דבר שני טל אחי את הקומפלט הראשון שלי קניתי בלייטוייב וזה היה גם הפעם האחרונה שקניתי שם.. והם הכי הכי דחפו לי חרא... מכרו לי קומפלט שהיום היית מבין שנתנו לילד שלא מבין בשום דבר שקשור לסקט את כל הזבל שהיו צריכים להעיף מהחנות... ואני מדבר על הזמן שלייטוייב הייתה בשיא הכי מטורף שלה מבחינת מכירות כלל ארציות ושיט כזה.. יענו לפני איזה ארבע וחצי שנים אחי זה קרה.. מכרו לי צירים של דיסטרקטו נמוכים ששנתיים אחרי כשנכנסתי לחנות וקצת הכרתי יותר והבנתי יותר שמעתי איך צוחקים בחנות עוד על המשלוח הזה של צירים פגומים שהם העיפו לילדים שלא מבינים בשיט.. אז אולי בסניף של רמה''ש באמת יש אהבה לסקט.. אבל מצד שני אתה גם רואה את זה כשאתה נכנס לחנות.. ולא כמו בסניף בבוגרשוב שהוא הכי גדול מכל השאר והדבר הכי סטייל שתמצא שם זה מכנס גלישה.. או כפכפים.. כי הכל נייס פרייס וכאלה.. קיצר זו הייתה חפירה שמיועדת לטל ואיליי בלבד כל השאר יכולים למצוץ לי תודה =)

אם אתה חושב שלהבין בחברות וממה הצירים מיוצרים

ואיפה מייצרים קרשים וכל השטויות האלה זה להבין מה זה סקט...אז אתה לא יודע מה זה סקט מצטער להגיד לך...

למעלה