מה ניסגר עם המפגש?
M Moonshadow Rogue New member 27/5/04 #3 כרגע כלום... אני עם עבודה לחוצה, לוחצת ומתישה (שדורשת ממני שעות נוספות בלי חשבון בגלל מחסור בכוח אדם) וכפי שראיתם אני די "לא פה".... בסדר... דברים ישתנו בקרוב ואז אפשר יהיה להתחיל לארגן משהו
כרגע כלום... אני עם עבודה לחוצה, לוחצת ומתישה (שדורשת ממני שעות נוספות בלי חשבון בגלל מחסור בכוח אדם) וכפי שראיתם אני די "לא פה".... בסדר... דברים ישתנו בקרוב ואז אפשר יהיה להתחיל לארגן משהו
A AndreaCorr © New member 27/5/04 #4 אני גם בתקופה עמוסה למדי. רק אחרי ה25 ביוני אני יכולה להתחיל לדבר על מפגש...
E edlessme New member 28/5/04 #6 ואני עד ה21... איזה כיף לסיים את הבגרות האחרונה לפני שאפילו מתחיל החופש..
S snooPPiT New member 28/5/04 #8 אאא...נו כן, ספרות לכן אני לא יכולה עד ה22 כי ב21 אחרי הבגרות אני יושנת את ליבי עד אובדן הכרה "חופש" אין לי כזה דבר [ראה ערך 'צה"ל'].
אאא...נו כן, ספרות לכן אני לא יכולה עד ה22 כי ב21 אחרי הבגרות אני יושנת את ליבי עד אובדן הכרה "חופש" אין לי כזה דבר [ראה ערך 'צה"ל'].
S snooPPiT New member 28/5/04 #14 חיחי שרוני, זו לא הלשון הזו שאני חובבת .. if you know wot I mean p:
K Knight of Darkness New member 29/5/04 #18 קרוב יותר ליוצאים ממנה... 3 שבועות נשארו מתוכם כמעט כל השבוע הקרוב אני אבלה בבית עם דלקת בדרכי הנשימה .
קרוב יותר ליוצאים ממנה... 3 שבועות נשארו מתוכם כמעט כל השבוע הקרוב אני אבלה בבית עם דלקת בדרכי הנשימה .