מה ניסגר איתי...

Hold Your Color

New member
מה ניסגר איתי...

אוף אני ממש רוצה מישהי אחת. ואין לי מושג איך להתחיל איתה... אני מתפדחת../: ..ברגיל לא עד כדי כך אכפת לי אבל היא בכיתה שלי וזה סרט לראות אותה כל יום אחרי זה. ובלי קשר בא לי חברה!!![: עד עכשיו כל הקשרים שהיו לי עם בנות לא היו רציניים כי לא הייתי מוכנה ....ועכשיו אני כן מוכנה לקשר אבל כלום לא קורה.! לא עם מישהו ולא עם מישהי . אני מקווה שזה יבוא בקרוב[: יומטוב... [מחר שביתה:::::} ונעים להכיר[:

שלום לך!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif

לפני הכל, ברוכה הבאה :))) דבר שני, שמעי, אני מכיר את זה כל כך מקרוב, שאת לא מבינה אפילו כמה.. יש לי את אותו הסיפור בדיוק!! לספר לה שאת בקטע זה לא קל, אבל פחות קשה מלראות אותה כל יום עד סוף השנה אחרי שהיא אמרה לך שהיא לא.. (בקטע) במידה והיא לא בקטע באמת כמובן.. בכל מקרה הייתי ממליץ לך לגשש, ככה לשאול שאלות נגיעות קטנות, את יודעת, כל הדברים הקטנים האלה שיכולים לרמז.. עדכני אותנו מה קורה!!

hatale

New member
ברוכה הבאה |חבוק|

ברוכה הבאה לפורום שהוא הכי הכי
אם אנשים הכי סבבה ועם מנהל הכי מעלף בארץ
לגבי המה לעשות... כמו שרן כתב לך גם אני אומר, שהמצב מאוד מוכר, ואני מאמין שכל הומו\דו\לסבית מכירים את המצב... אז הצע שלי זה לרחרח מסביב כדי לגלות עליה עוד פרטים אם היא בקטע או לא, ופרט לזה אפשר להתידד איתה כמה שיותר, זה גם ימלא חלק מהחלל בלב כלפיה וגם אחרי זה אולי יהיה יותר נוח לך לספר לה על עצמך... המון בהצלחה
הטלה

Hold Your Color

New member
אז זהו...

נגד היא בטוח לא ואפילו יש עליה קצת דיבורים בקטע הזה. וכל הזמן יש מבטים, ואז פתאום אני מסתכלת והיא מסתכלת ושתינו מורידות את העייניים. לא יודעת יש לי הרגשה שיש סיכוי.. וגם יש לי היסטוריה טובה [ טפו טפו] במקרים כאלה.... כבר הרבה פעמים היו לי קטעים כאלה ובאמת בסוף התברר שזה הדדי :p איזה כיף.[: אמן שזה יקרה גם עכשיו... אני חייבת להתחיל להתרכז בשיעור שוב...:p חחחח עוד שניה מעיפים אותי מבית ספר. אנשים יש לכם מסנג'ר או משהו?? 33>

XspiritX

New member
גם אנ רוצה שביתה../images/Emo190.gifהיה לנו בצפר !

ברוכה הבאההה

drnaji

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אין לי מה להוסיפ על מה שאמרו לך כאן. מקווה שיסתדר לך בסופ,בהצלחה.

למעלה