מה נחשב להישג?

מדהים.

"ריילי לוקח" זה בסך הכל מה שכתבתי תוך כדי צפייה במשחק....מכך הבחור הסיק שאני אוהד מיאמי וקורא תיגר על דברים שכתב בנוגע לעולה.(מה כבר כתבת איש כדורסל מבריק?!) למצוא חיים, כבר אמרנו?

z dead

New member
למצוא חיים אכן כבר אמרנו

צריך עזרה בחיפוש? מצטער שהסקתי שאתה אוהד מיאמי כשלמעשה אתה בכלל אוהד מכבי - קבוצת NBA מתחרה של מיאמי. נו נו יאללה תגיב תאמר את המילה האחרונה מאמוש.

z dead

New member
"אגב" כמו שאתה אומר

כשאתה משתמש בביטוי שלי מאותו שרשור NBA קשה לנחש שלמעשה אתה מגיע מנקודה תמימה וטהורה,משום שאתה כאמור בן אדם טהור שתורם למוסדות ופועל למען האמת ומוציא שקרנים כמוני לאור וזו טעות נוראית שלי לחשוב אחרת. טעות? מעשה זדון של אדם קטנוני. אתה טאטולוג מצטיין חביבי. עכשיו באמת שאתה יכול לומר את אשר על לבך(יש?) ואני מבטיח לא לענות לרפש המילולי שאתה משליך כמנהגם של הבבונים,כמו שכבר הבטחתי בפעמים קודמות וקיימתי.

סלח לי על שהשתמשתי בביטוי..

הנלוז "ריילי לוקח"..., אין ספק שתגובתך התרבותית והבהחלט לא פרנואידית או מתלהמת, הייתה מן המוצדקות שבתגובותינו..בפרט כשבחרת טרם ההתלהמות, לברר ולשאול אותי למה התכוונתי. נדמה לי שיש לך בעיה חמורה עם העובדה שאני תורם ומתנדב לא? .. אתה מרגיש צורך להזכיר זאת שוב ושוב כשם שדמות "הפולניה" המתוסכלת המככבת בשלל הבדיחות על פולנים אומרת לבני משפחתה .."אתם תלכו, תיהנו, אני כבר ארקב לי פה לבד..". היש לכך סיבה קונקרטית ? אנא שתף.. וטעות ? אם זו הייתה הטעות היחידה, מילא. ה"טעויות" אצלך חוזרות בתדירות גבוהה מדי. אתה יודע מה אומרים.. טעות אחת – מקרה. 2 טעויות – צירוף מקרים. עשרות "טעויות", סילופים, אי דיוקים, הסקת מסקנות נחפזות בלי לשאול ולברר ....זה כבר לא "טעות", אפילו לא טעות נוראית, אפילו לא מעשה זדון של אדם קטנוני, זה כבר משהו אחר לגמרי...אולי מחלה כלשהי? טאטולוג, מה זה ? אדם העוסק בטאטו ? אולי התכוונת במקרה לטאוטולוגיה בבוני היקר והחביב? טוב, אמרתי את אשר על הלב שאין לי....אל תשכח כמובן שהבטחת לא להגיב...:) (מעניין אם נגיע לשלב שבו אכן תצליח לשלוט בעצמך...) אני בכל אופן, סיימתי איתך להיום. ביי ביי.

z dead

New member
מצד שני כן מעניין...

איך יכול להיות שלא מעניין כשהאדם מהצד השני טוען ששוחד של הדון לשופט בהמ"ש - זו "מעידה". למרות עוד אין ספור מעידות שהתגלו במשך השנים,והאחרונה שבהן היא פרשת שוקי דקל..ודו"ח של מבקר המדינה הקטנוני והרשע. אדם שטוען שאולסי פרי אזרח כשר משום ש"עבר גיור כדת וכדין"(בין לילה)ואח"כ חוזר בו וטוען שפרי אזרח כשר משום שייצג מדינה שלמה(במסגרת של גוף פרטי). אדם שטוען שאני קטנוני מפני שציינתי את העובדה שמכבי זכתה בתואר ב81' בצורה בלתי ספורטיבית. אדם שמגלה סבילות לגזענות ומשבח את בעל סוכניות ההימורים האדמו"ר פנחס גרשון,אדם שטוען שאני גזען על סמך מה לא ידוע לי. אולי סמך כינוי אוהדי בית"ר - בבונים,והרי אוהדי בית"ר משתייכים לגזע מסתורי כלשהו,ואני אכן גזען..או שזה אולי מפני שאתה אידיוט מבלי טענה ממשית שסותרת את היותו של פיני גרשון גזען? ועוד כל מיני פנינים שהשפרצת במשך השבועות האחרונים... אדם שטוען שאוהד את הקבוצה אבל מכנה את שחקניה "שכירי חרב" ומבקש ש"יקחו דוגמה משחקני הנשמה "ניקולה ודריק"..." אפילו ב"לב הצהוב" וב"צהבת" ובפורום של מכבי בתפוז לא מדברים ככה בכזו דמגוגה מכביסטית זולה. אדם שטוען שאני אובסיסבי אבל מגיב לשרשור שנגוז,שרשור שאף אחד כבר לא זוכר..חמישה ימים אחרי,שטוען שאין לי כל מטרה בחיי משום שאני מסתובב בשעות כאלה ואחרות בפורום הזה ואילו אותו אדם כותב את הודעותיו באותה שעה...כשבין לבין מזכיר כמה הוא תורם למוסדות כדי להמחיש עד כמה שהוא טוב וצנוע,מעניין מי נוקט באותה השיטה... אז מצטער שאני לא מתייחס אליך ביותר מידי רצינות,קשה שלא להתייחס עליך בבדיחות הדעת. עכשיו אתה תגיב כמו הבהמה האובססיבית שאתה,תאמר את המילה האחרונה שלך,תרגיש גבר..ונעבור הלאה.

מעניין זה נהדר..

בעיקר כשהדמגוג מן הצד השני מכריז חגיגית כי בידיו הוכחות חותכות המעידות על כך ש"הדון" משחד את כככככככל המדינה..אך לבסוף חוזר עם שני לינקים פתטים, האחד על עסקן שחילק כרטיסים (גם לאחר שמסבירים לו, מוכיחים לו ואפילו מסתמכים על הלינקים שהוא סיפק, הוא אינו מוכן לקבל את האמת..)... השני על מקרה שהתרחש לפני 15 שנה שבו לאיש מאוד מסוים כלל לא היה צד במשפט. דמגוג הטוען שהתגלו אינספור מעידות במשך השנים, אך מסתמך בעיקר על מעשים ומעידות של אחרים, כמו למשל, סוגיית רשות השידור (במה מזרחי,איש עסקים ממולח ומבריק.. אשם...? האם הוא הצמיד להם אקדח לראש או שמא הם אלו שבחרו, מסיבות השמורות עמם...לרפד את קבוצתו במזומנים ?) דמגוג מעוות ומעוות שמתאר שחקן כדורסל ואדם בהחלט לא רע, שתרם רבות לספורט ולמוראל, כ"פושע" שנזרק לישראל בלית ברירה, בעוד שבמציאות, ה"פושע" השתחרר לאחר ריצוי עונשו ובחר לחזור לישראל ולהשתקע בה, הדמגוג לא משתכנע בישראליותו הכנה והטהורה של ה"זר" שכבר מזמן הפך לסמל במחוזותנו גם לאחר שזה "מבלה" למעלה מ25 שנים במדינת ישראל. דמגוג שמגדיר ניצחון היסטורי וחשוב (הרבה מעבר לספורט) לאותם ימים כפשע חמור ומתועב, ובוחר להתעלם כליל מנסיבות, סיטואציה, היסטוריה, מוראל לאומי ושאר דברים שיש להתחשב בהם במצבים מסוימים. (כמובן שאותו דמגוג, משקר ללא הרף, מסלף ולא מדייק..אבל לו מותר..) דמגוג שמכנה את כל(סליחה, את הרוב המכריע...?) אוהדי בית"ר בבונים מבלי להכיר את רובם, אלא אולי ..אולי ..(וגם זה לא בטוח ובוודאי רק באמצעות הTV...) רק חלק מהמתלהמים שבאים למשחקים. אז לא, אוהדי בית"ר אינם משתייכים לגזע מסתורי כלשהו, אך במוח המעוות שלך, שלא בוחל בשום אמצעי, הם כנראה כן משתייכים לאיזשהו גזע שמבחינה אסוציאטיבית, משום מה מזכיר יותר "בבונים" מאשר "גזענים" או משהו אחר. (מעניין למה. אדון שוקו שנורא מתעניין בכדורגל...תגיד, אם רוב אוהדי בית"ר שבאים למגרשים היו אשכנזים בלונדיניים עם עיניים כחולות , גם אז היית מכנה אותם "בבונים" ?).כשמתוודעים להתנהגותך בפורום ויחסך לכל מיני דברים אי אפשר שלא לתהות על הקשר ההדוק שלך לכל מה שקשור לגזענות, הכללה ושיוך לקבוצות. אתה יודע מה ההבדל העיקרי בינך לבין גרשון ? הוא מפורסם, אתה לא.

מעניין זה אפילו מצויין...

"אדם שטוען שאוהד את הקבוצה אבל מכנה את שחקניה "שכירי חרב" ומבקש ש"יקחו דוגמה משחקני הנשמה "ניקולה ודריק"..."" מתי כיניתי את ניקולה ודריק "שחקני נשמה"? לאחר הניצחון המוחץ של מכבי תל אביב, עקב חולשת הזרים מעיר הקודש, כתבתי ששכירי החרב מירושלים צריכים לקחת דוגמא מניקולה ודריק, (שהם כמובן שכירי החרב מתל אביב). מה, הם לא שכירי חרב ? (אולסי פרי כן..אבל הם כמובן לא...) הבעתי דעה מקצועית, אך אתה כרגיל, בחרת שוב, לסלף את דבריי. "אדם שטוען שאני אובסיסבי אבל מגיב לשרשור שנגוז,שרשור שאף אחד כבר לא זוכר.." טרחת לצטט אותי פעמיים בשרשור "המוגב" .השרשור עדיין נמצא בעמוד הראשון. לצערי, אני לא מבלה 24/7 בפורום, כך שלא יוצא לי להגיב מיידית על שרשורים בכל שעה, דקה ושנייה (כמעט כמוך?). לשרשור הגבתי כי ציטטת והזכרת אותי כמה פעמים, (בתקווה שאגיב כמובן...), מקרה פרטי זה עדיין לא מעיד על כך שאני מגיב "לכל הודעותייך". אפילו לא על חלק קטן. וכפי שציינתי בהודעתי הקודמת, אם תבדוק, תגלה שידך על העליונה בכל הקשור למי מגיב למי ראשון.. "שטוען שאין לי כל מטרה בחיי משום שאני מסתובב בשעות כאלה ואחרות בפורום הזה ואילו אותו אדם כותב את הודעותיו באותה שעה.. ושוב, סילוף ועיוות..בניגוד אליך, אני "מסתובב" בפורום בשעות הקטנות של הלילה לעיתים די נדירות ( כמו למשל... כשיש משחק חשוב של קבוצת הNBA אותה אני אוהד..לא, לא מיאמי, דטרויט.) לצערי, לרוב לא מתאפשר לי לשהות כאן ב5 בבוקר......ב4 בבוקר...ב3 בבוקר ובעצם,ברוב שעות היממה ?(אם כי, מאוד הייתי רוצה....).אתה שורץ פה בשעות לא שעות באופן קבוע ושיגרתי למדי (תעיף מבט בפורום...:)). ושוב, מתאים לך לקחת מקרה פרטי ולהפוך אותו למייצג נורמה.כזה אתה.תגיד, אולי תיקח קורס בלוגיקה במקום לכלות את זמנך בכתיבת הודעות מחוררות ? מישהו צריך ללמד אותך כיצד מוכיחים הוכחות בהסתמך על נתונים ועובדות....גם בפורום וגם בחיים האמיתיים ..(אתה יודע..מזרחי, פשעים וכו'..) "כשבין לבין מזכיר כמה הוא תורם למוסדות כדי להמחיש עד כמה שהוא טוב וצנוע" כשאדם מקלל אותי ללא הרף מבלי שעשיתי לו דבר, מתיימר לתהות על קנקני מבלי להכיר אותי...ולהאשים אותי בכך שאני חסר ערכים, עקרונות ומצפון ,שאני דורך על גוויות, לא מתחשב באף אחד ועוד ועוד דברים... נדמה לי שעלי להבהיר לו שגם אני (כמוהו..? ) תורם כשמתאפשר לי. לא הזכרתי זאת מיוזמתי, אלא רק לאחר שספגתי מטר האשמות והשמצות חסר תקדים על היותי סרטן חברתי מן המעלה הראשונה. אבל שוב,כצפוי, אתה מסלף את הדברים...כאילו סתם... משום מקום...בחרתי לציין שאני מתנדב. במקום לבדוק מה לא בסדר אצל אחרים, כדאי שתסובב ( כן תסובב..) את ראשך, כי הדבשת כבר צמחה למימדים ענקיים, שלא יגיע שלב שבו לא תצליח לשאת אותה על גבך.(או שאולי השלב הזה כבר הגיע .... ולכן אתה שורץ פה יומם וליל.... ?!) "אז מצטער שאני לא מתייחס אליך ביותר מידי רצינות,קשה שלא להתייחס עליך בבדיחות הדעת. עכשיו אתה תגיב כמו הבהמה האובססיבית שאתה,תאמר את המילה האחרונה שלך,תרגיש גבר..ונעבור הלאה." טוב, הגבתי כמו הבהמה האובססיבית שאני, זו שחייבת לכתוב את המילה אחרונה, זו שממלאת את הפורום בכל מיני הודעות הזויות,בלתי קשורות ולא עקביות,זו שחייבת להתווכח עם כל אחד ...ובדרך כלל גם אינה צודקת...זו שהלוגיקה עליה היא נשענת בטיעוניה מתאימה לחשבון אלגברי לכיתות ג' טיפוליות., כזה אני, בהמה אובססיבית. ביי ביי, ואל תגיב (הבטחת..זוכר?)

HapoelJerusalem

New member
שירשור מטומטם...

איתן זכאי לומר את כל מה שהוא חושב על הקבוצה ועל המצב שלה... לעומת זאת אף אחד וזה כולל את איתן לא יכול לכנות פה אנשים בכינוי גנאי שמצוייה בהם גם מעט גזענות בטח שלא על סמך (או סמח) היכרות שטחית באינטרנט. בנוגע למה שאיתן אמר- הוא צודק בהרבה דברים ואחד מהם הוא שהפועל די איבדה את הזהות שלה ואף אחד לא יכול להחיש את זה...

z dead

New member
מניוק

מי כתב "סמח"? :) אני? :) אז גם אני בבון. מה גזעני ב"בבון"? אוהדי בית"ר לא משתייכים לגזע משלהם,אפילו לעדה משלהם. יש את אביגדור ליברמן שהוא רוסי פשיסט,ובנימין נתניהו שהוא פולני פשיסט ומצד שני יש את גם מזרחים שהם אוהדי בית"ר וגם פשיסטים. הרי זו הטענה שבבוני בית"ר משליכים שזה "בגלל שהם מזרחים",והרי גם אוהדי הפועל ת"א וירושלים המזרחים מכנים את אוהדי בית"ר בכיוני הראוי להם,גם הם גזענים? ספקטרום הפשיסזם בארץ - לא עדה,לא גזע,ולא מעמד סוצואקונומי,סתם בבונים פשיסטים. אבל מצד שני אתה כן משתייך לגזע משלך - גזע המניוקים,צריך למגר אתכם כי אתם גמדים ורשעים,וכמובן...מניוקים.

שניכם מניוקים.

איתן הוא אחד שאוהב לנהל וויכוחים עם כל מישהו שלא מסכים איתו בפורום. וזה לא סתם, זה גולש לשרשורפלצת. תמיד שאני נכנס לפורום ואני רואה שמשרשור מסוים נהיה שרשורפלצת, אני יודע שלאיתן יש יד בדבר. אגב איתן צודק בהרבה ויכוחים אבל הקטע כדורים בסל קצת לא מתאים, למה להתסיס ולרדת לפסים אישיים של בן אדם שאתה מכיר אותו וירטואלית? בקשר לנועם, הוא עוד יגדל. הוא עוד מניוק קטן אבל בסדר.

z dead

New member
יואבי

זהו אני סיימתי לנהל "ויכוחים" ארוכים עם אותם אנשים,הבנתי במה מדובר. לא מתווכח עם אוהדי מגדל,מכבי,ובית"ר- אנשים שהאמת זה משו שהם לא שמעו עליו,יש כאלה גם בצ'ה,רובם. מצידי שיאמרו את המילה האחרונה (והשקרית)שלהם..על הזובי. בנתיים אני רק מחכה לסוף העונה כשקוז'י יחזור לגליל ולימונד יברח ממגדל.

לא לקחת

ללב. סיכמנו שמדובר בחולה נפש! לא הוגן להתחיל איתו. כשהלה שכח לקחת כדורים זה שבועיים!

למעלה