מה נחשב להישג?

חחחחחחחחחחחה

על האמת מתעצבנים. רד למטה ותבדוק "התקסחת" כמעט עם כולם כולל את השמות שמנית! חחחח כולי חיוך,לראות כלב נובח ומשתולל ממכה אדירה שעתה זה קיבל. אבא! אל תחשוב שהוא מתעצבן סתם. הצלחתי כבר כמה פעמים להוציא אותו מהפרופרציות!

z dead

New member
:)

הקופיף מוכה הכלבת מכה שוב... איזו אמת? משפטים חסרי פשר וללא נימוק? זה האמת שלך? מתי התכסחתי עם בוב,יואב,נועם וכו' אדון קיסח-פיסח? איזו מכה קבלתי? על מה אתה מדבר אידיוט? מתעצבן? ממה אני מתעצבן? בחיי שאתה אידיוט:)

bobas

New member
הפועל לא השיגה כלום העונה.ברם,

ממתי אהדתי להפועל קשורה באיזה שהיא צורה לאיזה שהוא הישג? מה "שהשיגה" הפועל העונה היה ברור וטריויאלי. פתאטי לא פתאטי ,אם הפועל תנצח את המחלה בנוקיה זה הישג. ואני מתכוון להישג במונחים "אוביקטיבים". בחייאת, תן לי אליפות אחת במלחה לפני שארקדי גאידמק מפרק את קבוצתי האהובה לגמרי. :))

z dead

New member
חבל שאתה ושכמותך מיעוט במלחה.

כמובן שלקחת אליפות בנוקיה זה הישג,לא טענתי מעולם שלא. אבל ה"דרך של אדלשטיין" ו"ההישגים" פתאטים. ואגב אני עוד לא ראיתי שאדלשטיין ניצח את מכבי בגמר הפלייאוף :) אם וכאשר..אז הוא כן עשה משו העונה,פתאטי אבל כן הגיע להישג. קודם שיעבור את ראשל"צ...

eari

New member
די! נודניק!!!

רק תלונות כל הזמן.. מה ירושלים צריכה לעשות בכדי שתעריך מה שהיא עושה??? לקחת אליפות בארה``ב?! מה? תגיד!!! פתאום כל הקבוצות שעברנו, נעשו מקום שישי וחמישי בליגה שלנו, המאמנים שארז השאיר מאחוריו למרות ה``ביה``ס שעשו לו, תכל`ס הם נשארו מאחור ואנחנו המשכנו, הפסדנו בחצי גמר היולב לקבוצה עם עומק הרבה יותר משלנו, שלא לדבר על התקציב הענק שלה, ותכלס היא זכתה ביולב.. בליגה, אנחנו עושים בדיוק מה שציפו ממנו! מקום שני בפער לא רע מהשלישית.. מכבי זו מכבי, ואף אחד לא יקח ממנה את זה, בטח לא בעונה אחת.. אחחח מצידי שרביב יפתח בחמישייה, רק לא לשמוע את הטענות והמענות שלך כל פעם.

z dead

New member
מי מתלונן?

מצידי שמגדל גם תרד ליגה באותה מידה זה משנה כמו שתקח אליפות מבחינתי.. העונה י-ם הגיעה למה שהיתה אמורה להגיע בלי זיוני השכל על עונה טובה. אם דני קליין מגדיר את העונה כ"בינונית מינוס" והוא התומך הכי גדול באדלשטיין זה אומר כמעט הכל. רק שהקבוצה שלכם גם שחקה מכוער חוץ מזה שלא הגיע למעבר למה שהיתה אמורה להגיע אליו וגם ייבשה ישראלים,ולא..לא רק את לימונד,כן ברי קבוצה נחותה,גם אריק שיבק איש כדורסל קצת יותר ממני וגם ממך הגדיר אותם בצורה שאני הגדרתי,אבל גם לי וגם לאריק שיבק יש אינטרס להשמיץ את אדלשטיין הרי נכון,הרי אני מועמד להיות המאמן הבא של מגדל ולאריק שיבק חסרה עבודה וזה לא שהוא אמור להתמנות למאמן הנבחרת הבא וזה לא שהוא מבוקש באירופה.

eari

New member
אימפריה..

לא נבנית ביום אחד, היא צריכה לעבור גם עונות ומצבים כאלו בדרך לרכישת מסורת ובניית האמפריה, אין מה לעשות, מכבי זו אימפריה, וגם היא עברה דברים לא פחות גרועים ממה ש``מגדל`` עוברת, נחכה ונראה, ימים יגידו..

z dead

New member
לא טענתי אחרת.

אבל לטעון שהשנה היתה מוצלחת זה לשקר ל"אוהדים" בעינים. עונה בינונית ותו לא,אבל עונה בינונית שרמסה בדרך מסורת וערכים שהיו בי-ם במשך כמה עשורים. אגב ציינת את מכבי בהשוואה למגדל...מעניין. לא אני עשיתי את זה :)

bobas

New member
הס לך.

ולמה אתה צריך להלאות ולייגע אותנו בהבל המשמים הזה? כאילו שמישהו פה זקוק לסיבות למה לשנוא את המחלה שאתה מייצג אותה.. זה כל הכיף שונאים כי שונאים בלי סיבה . קח את "הגיגך" ותן גז לפורום של אוהדי המחלה הצהובה מתל אביב. ראוס.

ידידי הנגרר

הבל משמים מציף כל פינה חשוכה בפורום וטוב שכך, לשם כך נועדו הפורומים. אינך חייב לקרוא את הגיגי אם הם אינם לרוחך, אך אם בחרת לקרוא ולהגיב..אנא, השתדל להיות ענייני ולהתייחס לתוכן ההודעה מבלי להציע הצעות שלא נועדו לפורום פלורליסטי שבו כל אחד רשאי להביע את דעתו. אני לא מייצג מחלה או קבוצה( לצערי, פספסתי את ההזדמנות..) בדיוק כפי שהפועל ירושלים אינה שייכת לך, ואף אחד, למזלם של רוב האוהדים לא מינה אותך למחליט הבלעדי מי ראוי ומי אינו ראוי לאהוד את הקבוצה. כל אחד ודעתו הוא. מבחינתך, אולי אדם שחפץ בהצלחת קבוצתו אינו ראוי לאהוד את הפועל ירושלים, מבחינתי, אדם שמצהיר ללא כל בושה שנורא כיף לשנוא בלי כל סיבה, לא רק שהוא אינו ראוי לאהוד את הפועל, הוא גם אינו ראוי לאהוד את השטן הצהוב. אם אינך מסכים עם דבריי, לא נותר לי אלא להציע לך הצעה שלא תתקשה לסרב לה ...קח את "הגיגך" ותן גז לפורום (וקבוצה?) שבו כולם מחזיקים בדעתך ללא יוצא מן הכלל, נדמה לי ששם תרגיש הכי בנוח.(אבל אם לא תעשה זאת, גם אסלח לך כמובן..דמוקרטיה, שמעת על זה?)

bobas

New member
יקירי איוון ...

אתה מצפה להתייחסות ענינית ממני כיאה לפורום פלורליסטי (ובצדק ). ברם,מן הראוי שתדייק בנקודת המוצא שלך בעניין אהדתך למכבי.(ואל תגיד לי שאתה "אוהד הפועל " ) או אז הייתי מתייחס בכל הכבוד הראוי. הרי ברי לך כי לכל טיעון אין ערכ עצמאי . שאלות?

יקירי יקירי .......................

כשם שרגשי הלב מבצבצים מבעד למסכת הגוף, כך פורצת כסילותך מבעד למעטה טיעונך הפיקטיביים.ניסיונך להיאחז בכזבים אשר בדית ולכנות אותם עובדות, לא הופך אותן לנכונות. ועל אחת כמה וכמה לא הופך את השתלחויותייך והצעותייך הבואשות ללגיטימיות, שהרי כבר נאמר כי "חכמים יצפנו דעת ופי אוויל נחיתה קרבה". האמנם סבור אתה כי כל אדם שאינו תמים דעים עמך, אינו תמים דרך ולב, ובמסתרי חדרי ליבו האפלים מתנוסס לראווה דגל של מכבי ? צר לי עליך ידידי , שבגיל כה צעיר, יורד אתה במצולות אל תהום הנשייה של הוויתך. לי אין שאלות, לך יש?

z dead

New member
ובהודעה הזו

שאליה הבאת קישור סתרת את מה שכתבת בהודעה הבאה אחריה בשרשור :) ובעצם התגובה הזו שלך גם :) מרגש. אל תענה לי,לא מעניין. :)

אתה לא חזק בסתירות, אה?

אם תפשפש במילון, תגלה שיש הבדל מהותי בין "רוב" לבין "כל". אני יזמתי 3, 4 הודעות, אולי פחות. (2 מהן-תגובה על ציטוטים) את רוב הויכוחים בינינו( והיו לא מעט), אתה יזמת. להודעות רבות שכתבתי וכלל לא היו קשורות אליך, אתה הגבת.להערכתי הגסה, המאזן בנינו עומד בערך על 90% 10% לטובתך ידידי.אם תרצה הוכחות, אל תהסס לבקש..:) (דרך אגב, אני נכנס לפורום באופן שיגרתי לא יותר מ3 פעמים בשבוע..אתה כותב פה יומם וליל בתדירות גבוהה למדי, כך שאיך בדיוק אני מגיב לכל הודעותייך ? .........אפילו לא לרוב..אפילו לא לקמצוץ... :)) מתאים לך להסתמך על תגובתי האחרונה ועוד תגובה מלפני כמה ימים ומכך להסיק שאני מגיב לכל הודעותייך. אל תענה לי, בין כה וכה זה יהיה עוד שקר, סילוף או אי דיוק אל תשכח לחייך. לילה טוב.

z dead

New member
הנה אתה מוכיח שאתה לא אובססיבי

ומאמי אמרתי שלצערי מיאמי תעלה עוד בהודעה הראשונה. היתה הסתייגות לאחר מכן בה טענתי שלו ראשיד וואלאס חוזר מהפציעה לחלוטין מיאמי לא תעלה,ראשיד וואלאס אכן נראה גרוע בסדרה ועדיין פצוע כשגם את הפעולות הכי בסיסיות הוא לא מצליח להוציא לפועל. וכן ראשיד חוזר מפציעה מאמוש,נקע די רציני. אבל היי לא לא..אתה לא אובסיסבי,מגיב לאיזושהי הודעה שלא קשורה לכלום ושום דבר בשרשור הזה. מה גם שזה נעשה ע"י אדם שטוען שאני מסלף את העובדות ואובססיבי..כן מאמי? אגב מעניין שאדם כמוך בעד קבוצה כמו מיאמי ואיש כמו ריילי :) ממש מקרה :)

למעלה