מה נחשב להישג?

z dead

New member
מה נחשב להישג?

האם כדי להגיע לגמר הגביע מגדל נצחה את הפועל ת"א המתרפקת עם שלושה זרים,שלושה זרים גרועים פרט להאטן...ובלי למיזנה,את גבעת שמואל שהיתה בדרך הבטוחה לליגה השניה עם רצף של הפסדים ושלושה זרים ובלי ספסל כשילד בן 19 בשם יובל נעימי מוביל אותה ובלי באוורס ותמיר ואפילו בלי סטרייט והמאמן הנפלא שלה שהגיע רק בסוף להציל את הקבוצה,או את אליצור נתניה מהליגה השניה,או את בני השרון בקושי בחצי הגמר,אותה בני השרון שנאלצה להחליף זר באמצע אותה עונה,אותה בני השרון שאין לה ספסל... האם זה הישג? בהתחשב בעובדה שבאותו גמר שאליו הגיעה מגדל מכבי כבר הגיעה ל23 הפרש ולולא זלזול של הפין זה היה נגמר בעוד תבוסה.. אז זה הישג? האם לסיים במקום השני בליגה כשיש לך פי 3 יותר תקציב מלכל שאר הקבוצות כשהליגה כולה קורסת ומתפרקת,כשאפילו נהריה שהיתה עוד משו יציב בשנים האחרונות ביכולת הכי גרועה שלה ב4 השנים האחרונות ושאר הליגה עם קבוצות של בקושי מיליון שקלים,כשבין לבין ירושלים מקבלת בראש ממכבי בכל המשחקים ולא מצליחה לנצח משחק אחד מתוך ארבעה? האם חצי גמר היול"ב באמת כזה הישג ענק? כשבדרך לחצי הגמר מול רומא בקושי עוברים את ברי שבמקרה הטוב היא ברמה של קבוצה 4-6 בארץ,כשבשני המשחקים המאמן של ברי עושה לארז ב"ס למרות קבוצה מאוד מוגבלת. שלא לדבר על חצי הגמר מול רומא שהגיעה בלי הסנטר הפותח(והיחידי)שלה שנפצע,כשרק 4 עבירות של אוסטין בסוף הרבע השלישי כופים על אדלשטיין לשנות את שיטת המשחק שלו שעד היציאה של אוסטין הובילה את רומא בדרך הבטוחה לחצי הגמר. מה עם שלב הבתים והעובדה שירושלים נצלה ממפגש עם דינמו או קאזאן כבר בשמינית הגמר כשרומא פשוט נוראית ובקושי מנצחת משחקים וירושלים מנצלת את זה כדי לקחת את המקום השני בבית מול קבוצות ברמות 4-7 בליגה הישראלית כמו לה-מאן עם הכוכבים אריק קמבפל ובשוק הקשיש לאחר פציעה או סקייליינרס שנצחה אולי משחק אחד בכל שלב הבתים,אם אני לא טועה את אותה רומא שהיתה כלום ושום דבר עד שלב מסוים של העונה. וע"ח הכוכב האדום - קבוצה שנצחה רק את לה-מאן את סקייליינרס בשלב הבתים. כמובן התבוסות לדינמו,והעובדה שי-ם הצליחה לנצח את אותה דינמו רק לאחר שאלה שיחקו בלי 3 שחקני חמישיה,בלי ספסל,ולאחר שהבטיחו את המקום הראשון בבית..וגם באותו נצחון דגול..זה הגיע בקושי רב. ואם מגדל תקח את האליפות... וזה בהחלט אפשרי,אבל זה כזה הישג גדול? כשבדרך עוברים את ראשל"צ שבליגה שלנו סיימה במקום השלישי אבל בכל ליגה נורמלית באירופה לא היתה מסיימת בין 8 הראשונות? ואם מגדל תעבור את ראשון ותנצח בפוקס את מכבי זה לא יהיה קצת פתאטי לאור המאזן הנפלא של 4:0 למכבי על ירושלים בכל המפגשים בינהין עד הגמר? שלא לדבר על איך הגיעו ל"הישגים" ייבוש של ישראלים - לימונד,קנטור,ואוחנון. במיוחד לימונד,אחד הכשרונות הכי גדולים שצמחו כאן אם לא הגדול שבהם,אחד מהשחקנים הטובים לגילו באירופה שראה 1.5 דקות למשחק עד הסיבוב השלישי. קוזי ומרקו שראו פחות מחצי הדקות שהיו להם עד העונה כשעל כל טעות קטנה הם עפים לספסל בזמן שה"כוכבים": טפירו,ג'נקינס,מייסון,ואוסטין משליכים מהשלוש בלי אחריות,לא שומרים בהגנה,ומאבדים כדורים בסיטונאות,מה שמוביל לנקודה האחרונה - כל העונה מגדל משחקת שכונתי ומגעיל כשביותר משחקים מדובר ביותר מזל משכל ובנצחונות בשניה האחרונה מול האימפריות של הליגה,ובקבוצה שזורקת יותר מהשלוש מאשר מהעונשין או לשתי נקודות.

z dead

New member
אה וכמובן

קבוצה שהנשיא שלה הוא פושע שמימן את הקבוצה בכסף דמים,כסף שהגיע בדרכים מפוקפקות.

פשוט גאון!

דמגוג כבר אמרתי? מכבי ניצחה השנה אינספור משחקים על חודם של נקודות. מבחן התוצאה הוא המבחן הקובע, וירושלים הגיעה לגמר גביע המדינה, ירושלים מובילה בביטחה את המקום השני בליגה. ירושלים הגיעה לחצי גמר גביע היול"ב והודחה רק במפגש עם הפייבוריטית הברורה של המפעל. וכן, הניצחון ברבע הגמר על רומא היה ניצחון אדיר, ענק, היסטורי. כל מכבסת המילים הדמגוגיות בהם הינך משתמש - לא יעזרו לך. וכל אוהד שפוי מבין זאת. ההפסדים למכבי ת"א: כתבתי כאן בעבר, ואני חוזר שוב: ג`נקינס היה פצוע ולא יכול היה לשחק בשני משחקים. ג`נקינס הוא הבורג הכי חשוב בקבוצה, (אחרי לימונד כמובן שהוא "גדול הכשרונות הישראליים מאז ומעולם") וקשה היה להתמודד מול מכבי בלעדיו. בשני המשחקים שבהם הוא כן שותף, ירושלים נתנה פייט אדיר למכבי. בכל זאת, אל תיתן לעובדות לבלבל אותך. כתמיד תתקוף בחמת זעם, תשרשר נאומים דמגוגיים תשתמש במכבסת מילים. אל תיתן חלילה, לעובדות לבלבל אותך.

z dead

New member
גבר...

אתה מתעקש לריב? עד עכשיו כיבדתי אותך למרות הכל.. למרות ריב די מגעיל בעבר למרות שקראת לי דמגוג בהזדמנות אחרת.. אתה רוצה להגיע לרמה הזו? סבבה אני בהחלט יכול. דמגוגיה? אתה דביל,ישנן עובדות. לא להתחשב בעובדות זו דמגוגיה של בבון בית"רי. נחמדה התגובה שלי? כנראה שככה צריך לדבר אתכם הבבונים של טדי.

z dead

New member
אגב דמגוגיה

כמובן שציינת שג'נקינס נפצע באותו משחק ולכן מגדל הפסידה. רק ש"שכחת" להזכיר שמגדל כבר היתה בפיגור דו-ספרתי עוד לפני שהוא נפצע ושהמשחק היה בקצב ובסגנון שמכבי אוהבת וכבר בשלב מתקדם של המשחק..ולא בתחילתו. וכמובן כמובן..אחרי 3 הפסדים רצופים..לו היה ג'נקינס היה משחק ברביעי,מגדל היתה מנצחת... דברת על דמגוגיה אה? "גדול הכשרונות הישראליים מאז ומעולם" לא זה לא מה שאמרתי על לימונד. אמרתי:"אחד הכשרונות הכי גדולים שצמחו כאן אם לא הגדול שבהם" יש הבדל קטן...דמגוג אמרת אה? אפס... אוהדי מגדל ברובם למעט כמה תינוקות שנישבו(שוש,יואב,בוב,אדידס,ונועם) לא פחות גרועים מאחיהם ממכבי.. מאחל לכם שגאיידמק כבר יקנה אתכם ותתפרקו בעזרת השם. השם - משטרת ישראל.

אני לא מעוניין

לריב. אבל, זה שאתה מכנה אותי בהזדמנויות שונות "בבון"- מצידי זאת הכרזת תיגר למרות שאני משתדל להיות איתך ענייני, חרף העובדה שקשה לי בגלל הסגנון המשתלח וחסר הפרופורציות שאתה משתמש בו לעיתים קרובות מדיי. אני מרגיש קצת נבוך שאני ילד בן 19 נותן מוסר לאדם בן 25, אבל בוא ונשים את הדברים על השולחן בכנות: יש לך עוד הרבה מה ללמוד על מנת לא לפגוע ברגשות של אחרים. משום מה כמעט כל הודעה שלך גוררת באיזה שהוא שלב עקיצות גזעניות לעיתים, ודוחות נגד חבריך אוהדי קבוצה אחרת. כל כך קשה לך להתחשב בריגשותיהם? ולמה תמיד אנטי? שים לב שכל ההודעות שלך הם אנטי. אנטי כל דבר שזז בהפועל ירושלים. במקום שנהנה קצת מהספורט, אנחנו סובלים. נועדנו לסבול איתן? האומנם ספורט הוא קודם כל אוסף של אידיאולוגיות שאין להם שום מקור בשום ספרות? או מקור בידור ושעשוע לציבור האוהדים? עבורך כל הספורט הוא לימונד. עבורי לימונד יכול מחר לעבור לעפולה גלבוע. הוא אפילו לא שחקן בית...

z dead

New member
שוב דמגוגיה...

"אדם בן 25"? למה לא 30? כיניתי אותך בבון? כיניתי את הקולגה שלך בבון,אליך התייחסתי בכבוד עד שהוכחת שגם אתה ראוי לכינוי הזה. עקיצות גזעניות? על מה אתה מדבר? ואני הדמגוג? אוהדי בית"ר משתייכים לגזע כלשהו? זו הטענה שלך? טענה גאונית ומבוססת אגב... למה שאני אתחשב ב"אוהדי" בית"ר? הם מייצגים עבורי את כל מה שרע,מגעיל ומסריח במדינה הזאת. כל ההודעות שלי אנטי? אולי אנטי כלפי אנשים וקבוצה שמגיע להם אנטי,לא כשמגיע קרדיט. לא,עבורי כל הספורט אינו רביב לימונד והרס הקריירה שלו,מדובר רק בסימפטום של הרקבון שפושה במגדל. לימונד יכול לעבור לעפולה בגלל שאינו שחקן בית? וכמה שחקני בית יש במגדל? אוסף של אידיאולגיות? לא. אלא ערכים של הגינות ושיווין בספורט,הסמל של הפועל וכל מה שזה מייצג,מסמל ומשתמע מכך,הטלת דופי בכספי דמים שמגיעים ממקורות מפוקפקים,והתנגדות להרס של קריירות. זה לא יותר מידי לדרוש מקבוצה שמתיימרת להיות אלטרנטיבה למכבי או לייצג קהל מסויים.

לא אלאה אותך

ואת עצמי בויכוחים. אני גם לא אוכל לשנות אצלך כיווני חשיבה במספר התכתבויות, ואני גם לא מעוניין. אנחנו לועסים את אותם הנושאים שוב ושוב. שיהיה לך יום טוב, שתזכה לראות בפריחתו של לימונד, ושהחיים בכלל יחייכו אליך. זו לא אגדה, איתן. זה מציאות. אם רק תרצה זה לא יהיה אגדה.

z dead

New member
...

יום טוב,מזל שהשתדלת לא להלאות אותי בויכוחים כשקראת לי דמגוג וגזען מבלי לנמק בגרוש... אם אין ארצה מה לא תהיה אגדה? ההתפרקות של בית"ר ומגדל והפריחה של לימונד? גם אם אני לא ארצה זה יקרה. שלום שלום.

אבא היקר!

לא יודע אם שמת לב לכך. הבנדאם פשוט מפחד ממך. לא סתם הוא זוכר את הריבים איתך! אגב. לא זכור לי אי פעם שאיתן אמר פה דברים טובים על מישהו פה בפורום. כנראה כשזקוקים לעזרה מתחנפים פתאום לשוש , יואב ונועם ובלה בלה ובלה. אין אף אחד מהשימות שאיתן לא קיסח בעבר על תסכולו הרב! ועכשיו לפזמון;דבילי! בבון! בננות!

אבל אבא. שוב!

לא יודע אם זה יעזור. כי כמו שאתה מציין איתן ישאר איתן לנצח, וחבל לנו על הדיו, אבל אם הצלחת להפנים פה לחברים שמדובר באיש רע ומלוכלך. שמה שלא יהיה פה קבוצה, הוא ישתולל עם דעות משונות על הלימון שגודלו כימי המרגלים שאדון לא מספיק ללקק את אצבעותיו מרוב אושר ושמחה. אז דיינו דיינו! אני אומר לך זאת בכנות, שאר החברים כבר שמו לב לכך! צל"ש עשית את שלך...

z dead

New member
אתה לא בבון,אתה בבון עילג.

חבל על הדיו? איזה דיו חתיכת דביל... "איש רע ומלוכלך?" מי? ארקדי? אתה? " הוא ישתולל עם דעות משונות על הלימון שגודלו כימי המרגלים שאדון לא מספיק ללקק את אצבעותיו מרוב אושר ושמחה. אז דיינו דיינו!" את המשפט הזה בכלל לא הבנתי... שאר החברים כבר שמו לב? בנתיים הספיקו לכנות אותך בבון ולציין שאתה אידיוט..ולא רק אני. לא שזה משנה מה אחרים חושבים אני לא עושה תחרות פופלרית בטח שלא עם בבון,אבל אתה יודע..אם כבר העלת את הנקודה הזו.

z dead

New member
זהו?

מצאת דרך מילוט? גם אם הכי עילגת וילדותית? למה אתה עונה לכל הודעה והודעה שלי? בבון אובססיבי.

כן חמוד

בזה סיימתי, מצאתי דרך מילוט חירום לפני שאני מתחיל להידבק במחלות הרבות שנפשך מייצרת!

z dead

New member
אתה בחור קיסח-פיסח וגם פיקח

"במחלות הרבות שנפשך מייצרת" עוד משפט לפנתיאון. לולא היית,מישו היה צריך להמציא אותך :) נו עכשיו הוא יגיב בעוד אחת מהתגובות המבריקות שלו...

z dead

New member
"אבא היקר"?

זה אבא שלך? אגב ממה אני מפחד? זוכר את הריבים איתו כי כמוך הוא התנהל כמו קופיף מוכה כלבת שזורק צואה לכל עבר בהתקף אמוק וגם לא מנמק..קשה לשכוח. אבל ממה יש לי לפחד? עוד לא הבנתי? אבל זה כמו תאורית התסכול שלך שאתה לא מנמק בבוני... לא זכור לך שאמרתי דברים טובים? אולי כי אתה מאז שהפושע נכנס לקבוצה? אגב איפה היית לפני כן? מתחנף? למי? מה זה "שימות?" מה זה "קיסח?" קיסח זה כמו פיסח? כמוך? התכסחתי עם יואב? עם נועם? עם בוב? וכו' וכו'? אתה זיין שכל..וכן את אתה בבון ודביל,לך תאכל בננה ותרגע.

למעלה