מה נותנים לתינוק בן שנה שאסור לו לאכול חלבי

מה נותנים לתינוק בן שנה שאסור לו לאכול חלבי

שבוע שלם כי הוא כנראה אלרגי לחלב והוא לא אוהב לאכול פירות טחונים בבוקר

rnavina

New member
דייסה על בסיס מים?

למה תינוק בן שנה אוכל פירות טחונים? הוא כבר יכול לאכול חתיכות.

את האמת שהוא כבר המון זמן לא אוכל פירות

טחונים אבל זה מה שעלה לי לראש והוא ממש לא אוהב דיסה פעם ניסיתי להכין לו של קוואקר והוא רצה להקיא ממנה וזאת גם בעיה כי הוא אצל מטפלת והיא לא יכולה לעמוד להכין לו דיסה מה אפשר לתת חוץ מאבוקדו או ביצה ? ומה ההשלכות לגבי חלב אם גם אני צריכה להפסיק חלבי?

rnavina

New member
דייסה זה חמש דקות הכנה

אפשר לתת לו הכל. מה עם חביתה? כריך עם טחינה? אני לא יודעת מה לגבי ההשלכות של חלב אם. את צריכה לשאול רופא. אבל עד עכשיו הוא ינק ואכלת מוצרי חלב ולא היתה בעיה, לא?

כריכים זה רעיון מצוין וכן הוא ינק ועדין יונק

והכל היה מצוין פשוט מצאו דם בצואה והתחילו ברורים של צליאק ושל אלרגיה לחלב אגב מה עוד אפשר למרוח? חומוס מותר? אבוקדו הוא מאוד אוהב חביתה וביצה קשה הוא מאוד אוהב הוא גם אוכל פירות חתוכים ביד אבל זה נראה לי כאילו חסר לו משהוא במקום הקוטג או הגבינה שהוא תמיד היה אוכל וגם מעדנים או יוגורט אולי אני טועה כי הוא ממש רזה מגרד את האחוזון 3 אז אולי אני מגזימה בלחץ שלי

rnavina

New member
כל ממרח פרווה. שקדיה למשל כמו שפישים

הציעה למטה בשרשור. חומוס תעשייתי לא הייתי נותנת.

מה זה שקדיה? ואיפה אפשר לרכוש את זה?

והבנתי לגבי החומוס אבל אם לא חומוס אז למה טחינה כן?

rnavina

New member
ממרח שקדים. בבית טבע או בסופר גדול

טחינה התכוונתי ביתית שמכינים לבד מטחינה גולמית.

צ'יריוס

דגנים, דייסת קוואקר על מים, מקושקשת רק מחלבון של ביצה. מזמן לא התארח תינוקי בן שנה אצלי, ואני שולפת מהזיכרון (כבר עברו 8 שנים) רק בריאות ובהצלחה

פישים

New member
לא הייתי נותנת - לפעמים רגישים גם וגם ואתם

מנסים לשלול. אפשר גם סנדוויץ' עם שקדיה / טחינה.

פישים

New member
תסתכלי מה זה מכיל, לא בטוח שמוצלח כתזונה

לתינוק בן שנה. מה גם שהוא יונק |מוצלח|. לאיזה צורך השימוש?

g a g a g a

New member
מיכלים מרובעים מקרטון כמו חלב סויה

בכל מכולת או סופר... שותים כמו חלב רגיל.. עם קורנפלקס או גרנולה לא עשיר תזונתית

פישים

New member
סנדוויץ'? חביתה? דייסת קוואקר על מים + שקדיה?

אצלי הוא אוכל בבוקר דייסה, על פי אופן ההכנה הבא: ל-3 מנות בערך: אני חותכת קטן קטן 3 מישמשים מיובשים אורגניים, שמה בסיר קטן ומוסיפה מים ואז מתחילה לחמם על הגז. כשרותח (המישמישים בינתיים מתרככים - עובד גם עם פירות יבשים אחרים או בלי בכלל ואח"כ להמתיק בסילאן/מייפל, אפשר להוסיף לבישול פרי טרי, אפשר אחרי, אפשר בכלל לא) - מוסיפה קוואקר (יותר טעים עם הקוואקר העבה יותר) בכמות נאה (כדי שיהיה סמיך וכיפי - עניין של טעם), מערבבת ומבשלת על אש קטנה, בוחשת מפעם לפעם. כשהכל מתרכך מאד ונעשה דייסתי (סביב 10 דק'), מכבה את האש ומוסיפה כפית גדושה של שקדיה. אם יש פרי מיובש אין צורך בהמתקה נוספת. אני מחלקת למנות - אפשר לשמור במקרר.

אני ינסה למרות שמניסיון עבר הוא לא סובל את

המרקם של הדיסה אבל אולי עכשיו שהוא יותר גדול הוא יסכים לטעום אגב איך מחממים את הדיסה?

למעלה