מה נותן לכם השראה?

BluePrint

New member
מעניין שאף אחד לא אמר...

או שהגעתי מוקדם לשם שינוי. בשנתיים האחרונות, את רוב הרעיונות שלי אני מוציא ממוסיקה. יום אחד אני יושב לי בעבודה ושומע אלבום מסויים, כשפתאום משהוא מחליק למקום, אני מערבב מחדש את סדר השירים, תמונות מתחילות לרוץ לי בראש, ואני פתאום מבין שיש כאן לא רק עולם חדש ומעניין, אלא גם הרפתקה מובנית בו. בהזדמנות אחרת אני מקשיב לאוסף אלבומים של להקה, ואחד אחד, כמו שורת מפסקים המדליקה רצף נורות, השירים הופכים לארועים ותקריות, ושיר אחד בודד מאגד את כולם לכדי עולם אפשרי. (גם, מסע תעלומות, גילויים וגבורה מובנה בו)

כל השאר, ועוד

מפות. מפות עולם ישנות כאלה, מאלו עם הציורים של מפלצות ים וכו'. וגם תרשימים של בניינים ו/או ערים.

GreatGTM

New member
ממציא משהו הגיוני

משהו לא מבוסס וסביר שנשמע כסיפור סביר. לא משמעם או מעניין מדי. משהו כמו סתם איכר שהיו חלומות להגשים.

The Evil Rabbit

New member
למה אתה מתכוון ב:

"נשמע כסיפור סביר"? גם המשפט "לא משעמם מדי או מעניין מדי" נשמע לי תמוה למדי. הרי משחקי תפקידים אמורים להיות מעניינים! דרך אגב, יכול להיות שאני טועה, אבל נראה לי שאתה חדש. אז, ברוך הבא!

GreatGTM

New member
טוב

יוצר מין סיפור כזה שלא מתאים לגיבור. יותר מתאים איכר עם חלומות שמנסה להגשים אותם. הוא יודע שהוא לא יהיה משהו גדול בחייו אבל הוא רוצה להגשים את החלום. בדרך אגב, במהלך הסיפור הזה אני מסביר למה בדיוק הוא רצה להיות דווקא לוחם/קוסם וכו', מה הוביל אותו דווקא לשם. אני באמת חדש פה, אז תודה. אני כבר לא משחק משחקי תפקידים כ- 3 . אבל שיחקתי 5 שנים לפני זה. בעיקר ב- AD&A 2 EDITION ו- D&D 3 EDITION וגם קצת הרחבות למשחקים אחרים כמו AD&D 2 EDITION ROLE PLAY (או משהו כזה) ו- MIDDLE EARTH ROLE PLAY.

GreatGTM

New member
כשאתה כותב על דמות כלשהי

היא גיבור מלידה, זה קצת נדוש. או כשאתה בודק מה קורה כהעולם נופל על דמנות כלשהי, כמו בספרות הפנטזיה והמד"ב (שר הטבעות, כישור הזמן, מעוף הדרקון, חפצי הכח)

GreatGTM

New member
טוב, אני מניח

שתלוי בנקודת ההשקפה שלך. כל אחד וההסבר שלו למעניין מדי. הכוונה העיקרית הייתה לא להמציא איזה סיפור מנופח מהאגדות... אחד מרתק מדי כמו שיכולה להיות הביוגרפיה של כמה דמויות בספרים (למשל: גנדלף משר הטבעות או הדרקון מכישור הזמן).

The Evil Rabbit

New member
לפי דעתי,

אתה פשוט לא אוהב דמויות הירואיות. חוץ מזה שדמות שהיא לא הירואית היא לא בהכרח פחות מעניינת.

GreatGTM

New member
בזה אתה צודק

אני בהחלט לא מחבב דמויות כאלו. לא כאלו שנולדו הירואיות בכל מקרה. אני מעדיף להפוך דמות לגיבור מאשר להתחיל כגיבור.

ogmios

New member
קצת מהכל

המקום הכי מוזר שלקחתי ממנו השראה? בובה של זחל שאחר מהחברים לעבודה תלה במשרד. ברצינות.

השראה

אני מנסה לקבל כמה שפחות השראה מבחוץ ולהמציא דברים אך ורק בעזרת הדימיון כך המשחק נעשה פחות צפוי ולפעמים יותר מעניין העובדה שאני אסטרונאוט שממילא חי בעולם משל עצמו עוזרת לי בקטע הזה

למעלה