מה נותן לכם השראה?

מה נותן לכם השראה?

לבניית דמות/עולם/משחק/מה שעוד בונים? אני לוקחת השראה מספרים, סרטים, ומהחיים עצמם (שהם הרי משחק תפקידים אחד גדול לא?) ואתם? שק.

DDN

New member
די כיסית את כל האפשרויות,

ולא השארת לאחרים. . . . כעיקרון, ההיסטוריה, ההווה והתחזיות לעתיד זה דבר שיכול לתת הרבה השראה, אותה אני צובר גם ממשחקי מחשב בנוסף לשאר הדברים שאמרת.

Nihau

New member
תמונות, משחקי מחשב וPS, חלומות

תמונות- גם כמו אילה שאת מעלה כאן וגם כמו אילה שאנשים צילמו בטיולים ופרסמו באינטרנט. במשחק שלי הרצתי קטע עם בקע ענקי והראיתי לשחקניות שלי תמונות שצילמתי בגראנד קניון להמחשה

ננסק

New member
תמונות ומשחקי מחשב - ../images/Emo45.gif

אני מדי פעם לוקח איתי מצלמה לתל אביב כדי לצלם כל מני דברים מעניינים, זה יוצר אחלה של רעיונות למערכה מודרנית\אפלה. בתחום המשחקים, יש כמה - במיוחד משחקי תפקידים לקונסולות - שהם פשוט שוס מעולה. דורשים המרה למ"ת, באופן מיידי.

ננסק

New member
על הרבה מאוד

רוצה כמה שמות שסתם עוברים לי בראש עכשיו? פיינל פאנטזי, Chrono Trigger, אנאכרונוקס, Homeworld. אפילו Black & White מעלה רעיונות, על משחקים בסגנון ייחודי.

ננסק

New member
הוא אומנם משחק טוב,

אבל דווקא בתחום ההשראה הוא לא משהו. גם Baldur's Gate 2 היה ממש מצויין, אבל הוא לא נתן לי השראה לשום דבר מ"תי.

DDN

New member
אה. לי דווקא קוטור 2 נתן השראה

לעלילות למשחק שלי.

R a z i e l

New member
אם כבר אז...

אם אתה כבר מדבר על מלחמת הכוכבים אז יש את ספר השיטה של WoC שעושה נפלאות עם שיטת ה-D20.

l o r e

New member
Chrono Trigger?!

חשבתי שאני היחידי בארץ שמכיר את המשחק הזה. שיחקת גם ב-Chrono Cross?

ננסק

New member
יש כמה פאנאטים של המשחק פה ושם

לשמחתי אני אחד מהם, ומנסה להפיץ את האושר! גמרתי את המשחק פעמיים, בשאיפה בעתיד שוב. שיחקתי קצת ב-Chrono Cross, בערך עד האמצע. הוא פחות טוב לטעמי, לא כל כך אהבתי שם את המעבר לתלת מימד וכמות הדמויות שם עלתה על כל דמיון. אבל היתה שם שיטת קסמים מקורית בהחלט.

l o r e

New member
Chrono Trigger

משחק תפקידים לסופר נינטנדו של Squaresoft (אלה שאחראים לסדרת פיינל פנטזי). עלילה מדהימה, שיטת קרב וקסם מעולה, אתה מתחיל בתור דמות אחת, ומצרף דמויות נוספות. לדמויות שאתה בוחר שימצאו בחבורה יש השפעה על מהלך המשחק. יש 10 סופים אלטרנטיביים. הגרפיקה היא מנגאית חמודה למדי. Chrono Cross הוא משחק ההמשך לטריגר, אם כי הדמויות אינן אותן דמויות. העלילה אף יותר מפותלת במשחק הזה, אם כי קצת פחות טובה. שיטת הקסם והקרב מדהימה. יש 30 ומשהו דמויות, שזה קצת יותר מדי, אבל לא ניתן להשיג את כולן ביחד, כך שיש מס' נתיבים חלופיים למשחק. הגרפיקה מדהימה לטעמי.

l o r e

New member
משחק הפנטזיה הטוב ביותר לטעמי

סיימתי אותו בכל הדרכים האפשריות. גם Chrono Cross מעולה, אם כי העלילה קצת מתוסבכת. מומלץ להמשיך בשביל הקטע בקרח בעולם החלופי.

Nihau

New member
גם אני וגם דרגורן אוהדים שרופים שלו

ולראיה אפילו הוספנו את המוזיקה שלו לPLAYLIST הקבוע שלנו. את CC לא סיימנו עדיין, במיוחד לא את כל הסיומות השונות. את טריגר לעומת זאת סיימנו והוא היווה מקור לשעות של הנאה ונוסטלגיה מתרפקת, מה גם שכמשחק למרות גילו הוא מיישם עקרונות חשובים שאפילו חלק מהמשחקים המודרניים ביותר לא תמיד קולעים להם כראוי.

ננסק

New member
מרוב דיבורים הורדתי אותו שוב =)

הוא ישרת אותי נאמנה במהלך המילואים... הידד למחשב הנייד!

פסלים, אל תשכחו פסלים

לא כאלה של קדישמן, כי מה באמת אפשר ללמוד מכבשים (למרות שגם זה עשוי להפתיע), אלא יותר... המממ... פסליים.

למעלה