הנהלת תפוז פסי?..כאילו... תסתדרי בשלישיות.. ואל תלכי בקצוות?.
J jud1001 New member 7/12/05 #46 הנהלת תפוז פסי?..כאילו...../images/Emo41.gif תסתדרי בשלישיות.. ואל תלכי בקצוות?.
א אלמרה New member 7/12/05 #42 תודי שזה לא ממני.. אני שוקולד תפוזים שולח לאהובה ל אמת ולא ב"כאילו" באמצעות מסר...
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #47 תתפלא אלמרון... לא מקבלת שום דבר במסרים... בטח לא שוקולדים! כל אחד והמזל שלו... (ויש לי מזל חחחחחחחחחחחח)
תתפלא אלמרון... לא מקבלת שום דבר במסרים... בטח לא שוקולדים! כל אחד והמזל שלו... (ויש לי מזל חחחחחחחחחחחח)
J jud1001 New member 7/12/05 #50 טוב ועכשיו...אחרי שתפסתי ראש...../images/Emo41.gif עם עראק בטעם שוקו תפוז... אני מתעופפת למיטה.... לילה טוב...
טוב ועכשיו...אחרי שתפסתי ראש...../images/Emo41.gif עם עראק בטעם שוקו תפוז... אני מתעופפת למיטה.... לילה טוב...
א אלמרה New member 7/12/05 #57 לאאאאאאאאאאאא למההההההההההה מדוע את עוזבת אותי בדיוק לפני שאני מתחיל כבר ל.... הנשואות האלה... אוףףףףףףףףףףףףףףףףף אפילו אין סיכוי לסופ"ש איתן...
לאאאאאאאאאאאא למההההההההההה מדוע את עוזבת אותי בדיוק לפני שאני מתחיל כבר ל.... הנשואות האלה... אוףףףףףףףףףףףףףףףףף אפילו אין סיכוי לסופ"ש איתן...
J jud1001 New member 7/12/05 #62 לילה ניפלא ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo41.gif
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #92 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו... אני על הרצפה.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #86 זה בכלל חריג שהיא.. כאן בשעה הזאת... זה יעלה לי ביוקר (חחחחחחחחחחחחחחחח) לוקחת... תכיני דלי מים קרים ו...קרח!
זה בכלל חריג שהיא.. כאן בשעה הזאת... זה יעלה לי ביוקר (חחחחחחחחחחחחחחחח) לוקחת... תכיני דלי מים קרים ו...קרח!
ל לוקחת לריאות New member 7/12/05 #96 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif כפרעעעעעעעעעע אני מבינה נשמה פשוט מתגעגעת לך...