מה נהיה מה?

את לא מבינה הא????????

הוא לא יודע לשרשר....(חחחחחחחחחחחחחח) הוא רוצה להגיב לך... הוא יגיב משום מה לאנדי או למישהו אחר... ככה הוא (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) תגידי לו שיבוא מחר לעבודה עם נעלי ספורט (חחחחחחחחחחחחחחחחח)

הוא רוצה ש...

נלמד אותו את הקטע של המסרים... אני אמרתי לו שאין לי מושג... קחי לתשומת לבך... (בטעות ישלח למישהו אחר חחחחחחחחחחחח)

חחחחחחחחחחחחחח יא רועעעעעע

אוךךךךךךךךךךךך מתה עלייךךךךךךךךךךךךךךך תדמייני שאני צובטת לך בלחיים עכשיו.... חסר לי כאן מישהו?!
אופו הוא?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בואי נפתח שרשור חדש... שלא יתבלבל המסכן ...וקיבל נזלת... לה לה לה אפצ'י.... אההה זה לא זה......חחחחחחחחחחחחחחחח

את חושבת שזה מצחיק...

אני רצינית לגמרי... זה קרה באמת ...נקרענו שנינו מצחוק גם אחרי זה... עזבי יש לי עליו סיפורים שאת מתה.... הוא איש שקורים לו דברים מצחיקים שחבל"ז... היום בבוקר ...אני מצחצחת שיניים ....הוא בא בכעס...מסתכל עליי ואח"כ מתחיל לצחוק...נקרע מצחוק... מה קרה ...הוא חשב שאני הבת האמצעית....ובא לצעוק עליה למה לא הלכה כבר לבית ספר...ואז ראה שזאת אני...

jud1001

New member
יש לי שאלה מאוד מאוד רצינית...../images/Emo41.gif

כפרע כותבים עם ע' בסוף? או ה'?

נשבעת לך ג'וד....

מהיום שבאתי לכאן למדתי שישנם אנשים (מסויימים חחחחחחחח) שכותבים ב- ע'... לפי הידע שלי... כפרה כותבים כך. אבל אי אפשר לדעת.. משוגעים כאן (חחחחחחחחחחחחחח)

אלמרה

New member
אני חושב שאני מוסמך לומר:

כפרה ב"ה" זה כשהכוונות טובות (ללכת כפרה עלייך וכד') כפרע ב"ע" זה כשהכוונות גם כן טובות אבל יותר איגואיסטיות (תלכי את כפרה עלי וכד') כאילו כעת הבנת יא הונגריה מרוקאית יפה שלי?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סליחה... משו כנראה עובר עליי הערב... או שהקולה... משו לא בסדר איתה...

jud1001

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אלמרה הנה עשית זאת שוב ../images/Emo41.gif

אלמרה

New member
מניזמאאאאאאן אהה היו ימים ג'וד...

יחאסרא כמו שנאמר... אבל את לא תביני אלא אם אזביר: המילה הזו לא גסה בכלל למרות האינטונאציות הקוגניטיביות ושזו מילה שמסתיימת ב"א" - זו מילה פשוטה שמשמעותה: אילו רק היינו יכולים לשחזר את הימים היפים וטובים ההם"... או אולי כמה מילים פחות מזה.. אז נא לא להתבלבל ולא לכתוב לי "יחאסרה" או "יחאסרע" - זה בלתי קביל בעליל!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכנזיות כותבות עם ע כדי להיות "אחת מהחבר'ה" ספרדיות כותבות עם ה כדי להיות "אחת מהיאפים" ואם את רוצה תכתבי עם א' בסוף....מה כבר יכול להיות....
כפראאאאאאאאאאאאאאא

אלמרה

New member
מצטער לוקחת לא ידעתי עד לפני דקה

ותשאלי את ג'וד המתוקה שלפני חמש דקות סיפרתי לה על אימי שלא מוכנה להשתמש במכישר השמיעה שלה...

למעלה