מה מצב?

זריחה 2

New member
עם כל היופי שבשקיעה

מוצאת עצמי מייחלת אך ורק לזריחה...אוףףף..כמה אפשר לשקוע?..לא כך?
היא חלתה מאז סיימה את שירותה הצבאי,טסה עם חברים למזרח..חשבה.."לי זה לא יקרה" ניסתה..התנסתה..ו..נפלה.

בוקר טוב זריחה

מקווה שהייתה לך זריחה יפה היום
. את צודקת קשה לשקוע , אבל תמיד תזכרי שאת חייבת להיות למעלה , אל תיפלי , אל תיתני לזה לפגוע בך , תאהבי אותה תהיי שם בשבילה אבל עדיין תהיי שם בשבילך תאהבי את עצמך ואל תשכח את זה . את חייבת תמיד לחשוב חיובי גם במצבים הכי קשים שיש גם בנפילות , מישהו עוזר לך או שאת עוברת הכל לבד ? . יש לך מושג מה היא לקחה שעשה לה את זה ? הסיפור שלך מוכר , אני בגיל כזה שכל החברים שלי גם היו שם וניסו ויש שניים שקצת "התחרפנו " כמו שאומרים , אבל הם בסדר עכשיו , אני פחדתי לנסות דברים כאלה בגלל שאני רגישה מאוד , אבל מאוד . עד לשיחתנו הבאה שיהיה לך המשך יום קסום ומבורך

זריחה 2

New member
אגב,סתם למידע אישי..לפני שבוע שאלת

מה ההבדל בין אשפוז בכפייה ואשפוז מרצון.... אז הנה הכתבה שמצאתי....

לולי90

New member
קובי-מה אתה אומר על הסיפור עם אחות ?מה אפשר

לעשות-אני רותחת מכעס

ד קובי

New member
תגובה בכלל לא לעניין של אשת מקצוע

לדעתי מה שצריך וראוי לעשות זה לשלוח מכתב תלונה להנהלת המוסד, עם העתק למשרד הבריאות. באם תשובתם לא תהיה מספקת לאיים פשוט על חשיפה לתקשורת והבאת הדברים לציבור הרחב. אולי רק אז יתחילו להתייחס לחולים בהתאם, חוסר הכבוד אליהם לצערי משווע.

זריחה 2

New member
../images/Emo45.gif תודה קובי

אני חושבת שאעשה זאת,אחכה מעט לזמן המתאים...

sarit743

New member
להכות בברזל כל עוד הוא חם!!

לא לחכות אף רגע. לכתוב מכתב תלונה ולדרוש תגובה מתאימה עם העתק אליך (אם זו נזיפה, הערה בתיק, או כל דבר). לא הייתי שותקת אפילו לא עוד רגע, ואני מהבוקר חושבת על זה ורק כועסת יותר.

ד קובי

New member
אני חושב שיפה שעה אחת קודם...

אל תתני לדברים להצטנן אלא הכי בברזל בעודנו חם. מן הראוי שאותה אחות חסרת אחריות ונטולת כל רגש תקבל נזיפה ותישא בתוצאות למעשה המכוער שלה...

זריחה 2

New member
החלטתי ופעלתי

כבר בשעות אחר הצהריים נשלחו המכתבים.. ההחלטה היא בעקבות תגובותיכם ו..בזכותכם. כמובן שתהיו הראשונים שאעדכן.. תודה לכם

לולי90

New member
כל הכבוד!!!

שמצאת כוחות וכתבת!!!!מאחלת רק שיתחייסו לזה במהירות...

למעלה