קצת באיחור בוקר טוב
קראתי מה שכתבת על האחות , סליחה , לדבר ככה על חולים , מה הם לא בני אדם אין להם רגשות , מה זה !!! חוצפה תקשיבי ,הטיפשה חשבה שהם לא מבינים ... אסור לך לוותר , הילדה שלך שם, תחשבי מה קורה עם ההורים לא שם ?? אותי זה מפחיד , במקום להחלים הם הולכים אחורה , אני חייבת לספר לך משהו , חוץ מזה שאני בת זוג לבחור מדהים שהוא הלום קרב שמאובחן כסכיזופרן עכשיו(כן זה חדש, אובחן בימים האחרונים !!!) , בעבר הייתי עובדת הסתדרות העובדיםהחדשה , התפקיד שלי היה לסייר בכל הבתי חולים לדבר עם האחיות עם המזל שלי הייתי בכל בית חולים ומכוני שיקום מכל הסוגים וכו' , באחד מהסיורים שלי בעצם כל הזמן הייתי רואה את האחיות איך הן מתייחסות לחולים , אני הייתי מסתובבת במחלקות והחולים הכירות אותי בסוף הם היו קוראים לי שמש כי אני קטנה בלונדינית וגםתמיד הקדשתי קצת תשומת לב אליהם , ובאחד הסיורים ראיתי למול עיניי אחות מתעללת בחולה , בילדה , עם החליפה שלי , עם הכל ניגשתי אליה תפסתי לה את היד וצעקתי עליה והתייחסתי אליה בדיוק כמו שהיא התייחסה לחולה , וביד השנייה שלי חייגתי למישהי שהכרתי שדאגה שיום אחרי היא תפוטר . זה מה שמגיע לאנשים כמוה זה מרגיז אותי , וכואב לי לשמוע את זה אפילו , אל תוותרי , אנשים כאלה , כמוה , הם יותר חולים מהחולים ....וחוץ מזה לא משנה מה לא משפילים בן אדם לא פוגעים בו .....