מה מצב?

לולי90

New member
מה מצב?../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נראה לי שענינים של כולנו הולכים ממש טוב( שקשה לי להאמין בזה מאוד) או שכולנו כל כך מצוברחים ומיואשים שאין לאף אחד כוח לכתוב כמה מילים...אני אתחיל -גם לי אין ממש מצב רוח-אבל כמה מילים אפשר -שרק נתעדכן במצב של כל אחד-כ ממש שומם כאן לאחרונה...אצלנו אין שינויים-בתי היתה בבית מיום שישי בבוקר עד יום ראשון בבוקרעשתה לכולנו את המוות כמו בכל סוף שבוע(במיוחד לי)-היא רוצה שאני יהיה כל הזמן לידה-וחוץ מזה-אסור לראות טלויזיה(חוץ משני ארוצי מוסיקה שכבר יוצאת לי מכל החורים, אסור להגיד שמות של אנשים ולדבר על אנשים,אסור לקרוא עיתונים (או צריך לקפל אותם ככה שלא תראה אף תמונה),ובטח אסור לצאת מהבית כי היא לא יוצאת ובגגלל זה גם אני לא יכולה, חלונות סגורים עם התריסים-חושך-נלחמת איתה כל היום שתיתן לפתוח מרפסת-שיכנס קצת אוויר-לפעמים מצליחה-פותחים לחצי שעה-שכחתי משהו? בקיצור-בית סוהר בבית....אני לא מתלוננת -אני כבר התרגלתי לזה-כי אין ברירה-אני נחה מזה במהלך השבוע-אני רק מספרת על המצב-יוצא שבמהלך השבוע עובדים כמו מטורפים+נוסעים עליה-ובסופי שבוע לא מצליחים להנות מהחופש...אני פשוט השבוע הרגשתי שפשוט קשה לי מאוד לעבור את הסוף שבוע מאוד-אבל זה בטח יעבור... עדיין מתלבטת אם לקבוע תור לפרופסור לדעה שניה-כי פוחדת שיגידו לי-זה מה יש ואין מה לעשות יותר...מתה לשפר מצב של הבת שלי-מנסה לעודד ולדבר-היא לא נותנת לי לדבר -מי רוב שלר רוצה להכנס לנושא הזה-הדחקה..אמרתי כמה מילים-יצא חצי עמוד... אשמח לעידכוני-שרית,זריחה,אביבית תמיד,איילה-תשמעו קול....

sarit743

New member
קו קו ריקו תרנגול

בפעם האחרונה שאמרתי שהכל טוב ולמרות כל הטפו טפו והחמסות באה נפילה. אמנם קטנה אבל בכל זאת. אז אנחנו "רק" בסדר ואני מקווה שכך נמשיך. לולי יקרה, לכי כבר לפרופסור - תחשבי על זה ככה: תלמיד לא נכנס לכיתה לעשות מבחן כי הוא פוחד להיכשל. בכל מקרה הציון שלא יהיה 0 - אז לא עדיף לנסות ? אוהבת, שרית.

זריחה 2

New member
היי לולי מקסימונת...../images/Emo140.gif

הנה השמעתי קול...הצחקת אותי עם המשפט.."העינינים של כולנו הולכחם ממש טוב" (ואני חשבתי שהשממה היא בגלל החום) הנה לך סיפור קטן,,פעם קראו לאחות בבית חולים ה"מלאך בלבן"נכון? היום נתקלתי ב..
...החזרתי את בתי מהטיול היותי בחצר למחלקה,פניתי לאותה "מלאך" כדי לשאול אם הם מודעים למכות שבתי הוכתה היום מידי אחת החולות,היא נתנה בי מבט של בוז עם חיוך קטן ואמרה.."ראינו,שמענו ורשמנו" כששאלתי באם המקרה יכול לחזור על עצמו ענתה לי..."אין מה לעשות,פה זה בית משוגעים,ברור? הם מ ש ו ג ע י ם !!" וכמה לא רציתי שהחולות תשמענה זאת, אחת מהן,צעירה בת 20 פנתה לאחות ואמרה לה,"למה את אומרת כך?,אני לא משוגעת" "את לא תשוגעת," ענתה לה האחות, " האיי קיו שלך בשמים" שאלתי אותה אם כך היא אמורה להתבטא בנוכחות החולים, "אני אומרת רק את האמת" ענתה לי,"פה זה בית משוגעים הבנת?,והאנשים הללו , הם מ ש ו ג ע י ם.!" לא,לא הבנתי ה"מלאך בלבן"..הם משוגעים ..ואת??

לולי90

New member
פשוט לא מאמינה!!!!!!!!!!!

את חייבת להתלוןן לפחות למנהלת מחלקה שם-לא יתכן שיתנהגו ככה לחולים-זה עוד בנוכחותך!!!!מתארת לאצמך מה היא אומרת שאין מבקרים????? תשמעי-בת שלי מאושפזת מעל שנה וחצי במחלקת הנוער בנס-ציונה-אף פעם לא שמעתי לא ממנה לא מהורים אחרים ולא חס וחלילה שהייתי שם אף אבל אף מילה פוגעת מצד הצוות!!מחלקה נהדרת!!!עם אנשים(רובם מקסימים-ואחרים פחות )אבל כולם מכבדים את החולים ,מתנהגים בקשיחות אך מקשיבים תמיד ומנסים לעזור ולהקל...!ולא חס וחלילה -גם לא שמעתי על מכות בין חולים אף פעם-יש עונש חמור על אלימות(בידוד)!!!לא יתכן דבר כזה!!!אני כל כך כועסת!!!!בגלל שאף פעם לא נתקלתי בבעיות מסוג זה אני אפילו לא יודעת לעייץ לך מה עושים-אולי קובי או בנות אחרות ידעו מה לעשות-אבל את חייבת לעשות(לדבר עם מישהו!!!!אני מאוד מקווה וזאת רק אחות אחת מתוסכלת משהו שתפסת ברגע ממש רע ולא דפוס התנהגות לחולים שם...אבל בכל זאת חייבים ליידע את ההנהלה!!!!

זריחה 2

New member
לא,גם אני לא נתקלתי במילים כאלו במשך

8 שנים..בדרך הביתה נסיתי לחשוב בהגיון, אולי היא צודקת? אבל רעבק..גם אם זה נכון, מדוע הם צריכים לשמוע זאת? אוףףף,כמה רציתי לטלטל ולנער אותה...ואולי קצת פילפל בפה לא היה מזיק לה...ואולי זה שטויות מה שהעלתי,אבל היא ידעה להכאיב היצור הזה ..והכי גרוע שזה כאב להם יותר,לאלה שהיא אמורה לטפל ולהרגיע...

זריחה את יכולה להגיש תלונה

והיתי מציעה לך לעשות את זה בהקדם עם העתקים לנהל בית החולים ולפסיכיאטר הראשי של מדינת ישראל אסור לך לוותר אסור לאף אחד לא לרופא לא לאחות ואפילולא למנהל בית החולים לדבר כמושהיא דיברה והיה ותותרי את פותחת פתח לדברים אחרים מי שלא יודע להיתנהג ולעבוד עם אנשים חולים ולא חשוב במה הם חולים שלא ילך לעבוד בסיעוד על כול מה שמישתמע מיכך אני לא היתי מותרת ובטח שלא היתי עוברת על זה בשתיקה

לולי90

New member
שמחה שחזרת עלינו

בששושונית-התגעגענו עליך נורא!!!!!!!
.איך הבית בחדש? איך הסתדרת? איל תומר מקבל הכול? ספרי לנו...

זריחה 2

New member
היי את ../images/Emo24.gif

עשיתי כל מה שכתבת, רק שאלה קטנה לי אלייך..מתי את חוזרת? את לבטח מבינה שאת חסרה כאן נכון? אז קדימה,סיימי במהרה את ההתאקלמות וחזרי לכתוב, על השומרון,על הנוף הפסטוראלי,והכי חשוב...תומר. וגם אם קצת קשה ועצוב... זה המקום.

אצלנו...

מִרבעוּש היתה נפילה, תלולה וקשה. לא תפקד ולא עזר בכלל עם הילדים. הגדול הרגיש שהוא נושא בנטל במקומו, רציתי לאוורר אותו (את הבן) אצל אמא שלי אבל היא לא היתה ממש נלהבת. בסוף עידכנתי את חמי וחמותי והם ישר הזמינו אותנו. לא כל-כך רציתי ללכת, אבל בסוף, היה ממש מוצלח והנכדים נהנו, וגם בעלי הרגיש יותר טוב, התפייסנו וחזרנו לשגרת זוגיות. עד הפעם הבאה.... שיהיה טוב לכולם. אייקונים לעידוד המורל:

ובכן....

המצב מתחיל להשתפר . כך נדמה לי. מתחילה להיות אופטימית לגבי החלמתה הנפשית אך עדיין מודאגת ממצבה הפיזי. התקופה הזאת גבתה ממני הרבה מאוד . אני כמו שאמרתי על סף תשישות פיזית ונפשית. התשישות נותנת אותותייה, נכנסתי לישון ביום שישי בבוקר ולא קמתי 24 שעות מהמיטה. כמה אדם יכול ? האחות בלבן ... היא מרגיזה אותי . מה זה צריך להיות הדבר הזה ? מתחשק לי לא יודעת מה לעשות לאנשים כאלה ועוד זאת התעטפה לה בחלוק של מלאכים.

זריחה 2

New member
אביבית אני שמחה לשמוע שהמצב משתפר....

אני מכירה את המצב הזה של תשישות גופנית פיזית ונפשית...לפעמים אני מתפללת שהנחיתה הזאת לא תיפול בחודשים בהם אני עמוסה בעבודה..את לא היחידה יקירתי, מבקשת לפעמים להכנס לחדר,למיטה..להעלם,לשכוח ולברוח... מסתבר שגם אנחנו הקרובים לקינו בסוג של נכות... אביבית היי חזקה,עוד יגיעו ימים טובים.. המון בריאות..
והאחות בלבן,עזבי ,אי אפשר לתקן את העולם,מחר תקום מישהי אחרת..

קצת באיחור בוקר טוב

קראתי מה שכתבת על האחות , סליחה , לדבר ככה על חולים , מה הם לא בני אדם אין להם רגשות , מה זה !!! חוצפה תקשיבי ,הטיפשה חשבה שהם לא מבינים ... אסור לך לוותר , הילדה שלך שם, תחשבי מה קורה עם ההורים לא שם ?? אותי זה מפחיד , במקום להחלים הם הולכים אחורה , אני חייבת לספר לך משהו , חוץ מזה שאני בת זוג לבחור מדהים שהוא הלום קרב שמאובחן כסכיזופרן עכשיו(כן זה חדש, אובחן בימים האחרונים !!!) , בעבר הייתי עובדת הסתדרות העובדיםהחדשה , התפקיד שלי היה לסייר בכל הבתי חולים לדבר עם האחיות עם המזל שלי הייתי בכל בית חולים ומכוני שיקום מכל הסוגים וכו' , באחד מהסיורים שלי בעצם כל הזמן הייתי רואה את האחיות איך הן מתייחסות לחולים , אני הייתי מסתובבת במחלקות והחולים הכירות אותי בסוף הם היו קוראים לי שמש כי אני קטנה בלונדינית וגםתמיד הקדשתי קצת תשומת לב אליהם , ובאחד הסיורים ראיתי למול עיניי אחות מתעללת בחולה , בילדה , עם החליפה שלי , עם הכל ניגשתי אליה תפסתי לה את היד וצעקתי עליה והתייחסתי אליה בדיוק כמו שהיא התייחסה לחולה , וביד השנייה שלי חייגתי למישהי שהכרתי שדאגה שיום אחרי היא תפוטר . זה מה שמגיע לאנשים כמוה זה מרגיז אותי , וכואב לי לשמוע את זה אפילו , אל תוותרי , אנשים כאלה , כמוה , הם יותר חולים מהחולים ....וחוץ מזה לא משנה מה לא משפילים בן אדם לא פוגעים בו .....

זריחה 2

New member
בוקר טוב ליטל

את יודעת,כל מה שאני רואה לנגד עיני זו ההבעה שלהן,עיינים פקוחות,שותקות,והכאב...כן המון כאב,הן בהחלט הבינו את המשפטים שהיא הוציאה מפיה....לא יכולתי להמשיך להתווכח איתה,..לא בנוכחותן. מצדיעה לך על האומץ שהפגנת כלפי אותה אחות...כל הכבוד. אני משערת שכותבים פה חולים שעברו חוויות והתנהגויות דומות מצד הצוות..תמיד יש את התפוח הרקוב הזה שהורס.. ואת,בתגובה שלך אליה,זרחת,.....ממש כמו שמש.

זריחה

המבט שלהן הוא המבט הכי כואב שיש , אני מבינה אותך , לא היה צריך אומץ , את יודעת זה אנושיות , את בטח מבינה אותי , כשמישהו בא ואומר לי איך את יוצאת עם אדם חולה , התגובה הראשונה שיוצאת לי מהפה , יש מישהו בריא בעולם המטורף הזה , אבל ברור לי שקשה להם , בת כמה הבת שלך ?

למעלה