מה מניע את השמאל?

נתחיל עם העובדה שאני לא שמאל

לא שמאלי ולא שמאלני. ניתוק מהמציאות והתכחשות לעובדות לא יקדמו אותך (לא בחיים ולא בפורום). זה שלא נתקלת בשמאלנים פלסטיניים אומר רק שלא חיפשת אותם, כי הם קיימים.

nikkey

New member
אין דבר כזה שנקרא :"שמאל

פלסטיני". בניגוד אלינו הם מאאאאאד מאוחדים, ויש להם מטרה משותפת לחזור לפלסטין. אם זה ריאלי או לא,זו כבר סוגיה אחרת.

לחותמי מסמך ז'נבה יש בעיה ברורה:

עיוורון בשלב מתקדם. לא נולד הערבי שיגיד בכנות : "כן לשלום".

pdib

New member
בדיוק, ../images/Emo26.gif

ועוד עם יהודי
מי שראה אתמול אילנה דיין ראה איך אנגל שאל את הערבים בעיראק אם הם מאמינים שיכול להיות שלום עם ישראל, וראה איך הם ענו: "לא, כי הם יהודים". אין, שלום עם הערבים זה דבר שהוא על גבול הבלתי אפשרי, במיוחד כשמדובר בפלשתינים חמומי מח שכל מה שהם רוצים זה להפוך את השלטון פה לערבי ולהתיישב בכל מקום שיחפצו בו, ולא נראה לי שהם יוותרו על זה.

pdib

New member
כן, חותמי מסמך ג'נבה, ../images/Emo26.gif

תעשה לי טובה, לקחו שני אנשים מהרחוב והחתימו אותם על הסכם. תאמין לי שרוב הפלשתינים לא מסכימים למילה אחת שמופיעה שם.

pdib

New member
תאמיני לי ../images/Emo26.gif

שקריאה מספיקה. לקחו כמה שרים מהשמאל הפלשתיני, שכבר הוכח בפורום שהוא כמו גרגר מלח במרק, ועשו איתו הסכם! אז אם אני מסתכל לאורך בהיסטוריה, ורואה שעל הסכם כמו הסכם וייצמן פייסל הערבים טענו שלפייסל אין מספיק סמכות לחתום על הסכם, אז על אחת כמה וכמה עם אותם שרים מהשמאל הפלשתיני, שהוא כמו גרגר מלח במרק.

nikkey

New member
איפה החותמים הללו?

למה הם לא יוצאים בקריאה להפסיק את הטרור?

ולא מעבר לכך?

אז תסביר לי למה במסגרת ההסכם יכנסו לתוך מדינת ישראל מספר "סימלי" של פליטים בתור צעד ראשון ליישוב אותה בעיה? מה משמעות ה"סימלי"? מה משמעות "צעד ראשון"? ההסכם מבטיח מדינה יהודית בישראל? ההסכם בכלל רלוונטי?

די עם הפרנויות! אפשר לבכות עד מחר

ולקטר ובעיקר להשלות את עצמכם (כל אלה שרואים שאין שותפים לשלום בין אם פלסטינים ובין אם פלסטינים שחיים בישראל) שאין שותפים לשלום. וניקי יקירתי, אין שמאל ערבי? בואי למפגש הערבי תראי כמה. (א
ם מעניין אותך לצאת מהאשליות שאת חיה בהן).

את מדברת על אשליות?!

את בטח חושבת שיש שמיים כחולים מעל אדמת ארצנו הקטנה מאוד(מעניין למה), את בטח חולמת על אותו יום שתרקדי הורה ברחובות רמאללה וג'נין, בטח גם יוצא לך לדבר עם ערבים ולראות איזה אנשים נפלאים הם ואת בטח חושבת שכל השליליות היא רק סטיגמה שהדביקו להם, ואת בטח חושבת שיש פרטנר לשלום. הערבי הממוצע הוא אותו אחד שהחליף חיוכים בקמפ דייויד עם אהוד ברק ואותו אחד שזעק שאלפי שהאידים ייצעדו לירושלים..... הוא גם קיבל פרס נובל לשלום.

יש שמיים כחולים מעל ארצנו, למרות

העננה הכבדה. כשיהיה שלום ושני העמים יתפייסו אשיר וארקוד. אני אשמח לרקוד ברמללה ובג'נין ובשכם גם. הערבי הממוצע הוא אדם רגיל כמו האזרח היהודי שאתה מכיר. הוא רוצה לחיות בשלום. למצוא פרנסה לו ולילדיו. שיהיה לו בית נורמאלי ויהיה אזרח רגיל עם כל המשתמע מהדבר. בלי טרור, בלי הפצצות, בלי התנכלויות... זה לא מה שאתה רוצה בשבילך גם?

כמה שאת צודקת וטועה...

הערבים באמת רוצים לחיות בשקט ולפרנס את משפחתו בכבוד ולהיות אזרח רגיל.... אבל הוא בחיים לא יקיים את כל הדברים האלה כשיש יהודים בסביבה שלו וזה טבעי(לערבים) שהוא ינסה לחסל את הגורם הזר שחדר לארץ שהיא כביכול שלו. ערבי ממוצע הוא לא יהודי ממוצע. אנחנו רחמנים בני רחמנים, אנשים עם הגיון שפותרים בעיה אחרי סיקור ובדיקה כללית של כל הצדדים של הבעיה, אבל ערבים..... לערבים יש בעיה והיא היהודים אז הם הולכים עם הראש בקיר בניסיון לחסל אותנו אבל הם לא מסתכלים על זה שאם הם ינסו לעשות את זה הם יחיו בעניות ובאנרכיה ובחוסר יציבות לאומית. בגלל זה אנחנו איפה שאנחנו והם איפה שהם. בגיהנם.

5EDEN50

New member
השמים כחולים בזכות האמונה והתקווה

תעזוב דיבורים תתחיל לחשוב חיובי, אנחנו תקועים כאן שני עמים יחד וזה מה יש ! הברירה היחידה הינה לחיות כאן חיים נורמליים של כבוד הדדי,

nikkey

New member
אשמח אם תוציאי אותי

מהאשליות. תביאי תמונות מהמפגשים הללו. ספרי בהרחבה איך היה,ועל מה שוחחתם, ובעיקר,כן בעיקר כמה ערבים היו. קיי? תודה מראש על היענותך לבקשתי.

nikkey

New member
חבל שאתה מתעלם מעובדות

כי זה יוביל אותך למבוי סתום. בינתיים אני מביאה עובדות מהשטח ולא ממוחי הקודח.

למעלה