מה מושך בגברים?

purehoney

New member
אז אתה נמשך לגברים מוטי?

purehoney

New member
אל תעשה הכללה כי לא כולם ככה...

ומה שכחתי או איבדתי(חוץ מעניין)בפורום האח?

רובן או חלק ניכר הן כאילו.

אבדת את האדום נראה לי .. למה ? מה קרה ?

רוב מוחץ של הנשים לא ישימו בכיוון של תפרן בדוק.

=)

purehoney

New member
מוטי אתה מדבר כאילו אתה איזה איל הון או משהו

ומה זה בדוק?עשית סקר?אל תגיד דברים שאתה לא יודע או שמה הלכת ובדקת את כל הנשים בישראל?נו באמת...
ואני לא אדומה בפורום שם כי כבר לא פעילה כמו שהייתי עד לפני כמה זמן וכמו שעלמה כתבה לי במילים שלה בדיוק "בשביל כבוד צריך לעבוד"...מי בדיוק היתה שם 3 שנים כמעט כל יום מ2010?אני או היא?אז היא תבוא ותגיד לי דבר כזה?שתדחף את האדום הזה

זה בכלל לא קשור למצבי הכלכלי ולא קשור אלי

בכלל

כולם יודעים שנשים נמשכות (רובן ) לכסף
אף אחת לא תעיף מבט על תפרן.... אם אתה מכוער ואמיד אתה תתפוס ביתר קלות יפיפיה .וגם איכותית.
את יודעת מה אפילו ואתה אמיד ואין לך רשיון רכב אתה בבעיה.

אולי אצלך שאת מאד צעירה התגובה שלי לא כל כך מתאימה
אבל ככל שעולים בגיל אזי תראי שאני צודק.

אה וואלה מי שלא פעיל מורידים לא את הרקע האדום.

מי שהיתה 3 שנים זאת את ביחד איתי.
דרך אגב את הראשונה שקיבלת אדום שם
מיום שאני הגעתי לשם לא היה שם אף אדום.
לדעתי את המגיבה המשקיעה והטובה ביותר שהיתה שם...חבל שעזבת.

.

purehoney

New member
מוטי מה זה קשור לזה שאני צעירה?

כסף אף פעם לא היה אצלי גורם מכריע בבחירה של בן זוג או חברים או מה שלא יהיה...אני מסתכלת על נשים כמו אלה מהמעושרות לדוגמה שאני די בספק אם ההון שלהם הוא באמת שלהם מעבודה קשה או של מי שאיתם...לא הייתי רוצה להגיע למצב של להיות עם מישהו רק כי יש לו הרבה כסף וכרטיסי אשראי שחושב שיכול לקנות אותי ככה...
גם לא אכפת לי אם יש לבן אדם רישיון ורכב וזה לא קשור בכלל לגיל...מה שחשוב והעיקר צריך להיות זה שפה משותפת ושטוב וכיף ביחד ולא מה יש לו או לי יותר או פחות או בכלל אין..וככה אני

דווקא התגובה הזאת שלך לגביך אישית

(לא קשור לאחרות ) מאד מוצאת חן בעיני.
כמו בתגובה אחרת שלך שרשמתי לך שאת בחורה רצינית.וגם מצאה חן בעיני.

הערה כללית.
כל הידע שלי ,או חלקו שרשמתי לך כאן היום ,אני שואב בין היתר משיחות עם הרבה חברים,אבל לא רק.

purehoney

New member
אז הנה פה אתה מקבל עוד דיעות וצד ב"תמונה"

יש עוד הרבה שחושבים כבר כדרך חיים כמו שאני...אני אספר לכם משהו...אני גדלתי כילדה נורא מפונקת עד 14-15 כשהערצתי להקה וגיליתי שיש עיתונים מיובאים מחו"ל עם כתבות וחומר עליהם והייתי חייבת להשיג כל פעם את כל העיתונים האלה..עכשיו שתבינו העיתונים האלה בגלל הייבוא היו עולים 50 ש"ח ומעלה..והסיבה שאני מספרת לכם את זה כי יום אחד שהלכתי עם אימא שלי לקנות עיתון חדש שיצא היא אמרה לי בפעם הראשונה אי פעם שאין לה מספיק כסף בשביל זה ורבתי איתה שתקנה לי ולא מעניין אותי פשוט כי אני גדלתי עד אז עם מחשבה שאין מצב ואין דבר כזה בחיים והארנק של ההורים זה בור בלי תחתית...מאז אותו רגע קיבלתי כזאת חזרה כואבת לקרקע(ולא עזרו לי כל הצעקות והבכיות)אני חושבת שמאז למדתי חתיכת שיעור לחיים שזה איתי עד היום...

Anna begins cc

New member
זה ממש לא פקטור של גיל, יקירי.

אני עוד שנה בת 30 ואני חושבת שזה מכתיר אותי כמבוגרת באופן רשמי,
וכסף לא מושך אותי ולא משנה לי.
להפך,
גברים עם כסף, שמחצינים אותו, אפילו די דוחים אותי.

אני לא מחפשת מישהו שיפרנס אותי, ולא שיפנק אותי חומרית,
ואני גם לא נותנת לגברים לשלם עליי בדייטים.

אני לא יודעת אם אלו נשים התעסקת בעברך,
אבל מעניין איך נפלת דווקא על החמדניות מביניהן.
אולי יש משהו בך שנמשך לטיפוס הזה?..

http://www.youtube.com/watch?v=Ddy51lmf9NM

purehoney

New member
דוגמה..שראיתי בת.ז של דיירים מסויימים מהאח

את ביזו שצילמו אותו נועל נעליים מעור נחש חוץ מזה שאני צמחונית והדבר הגעיל אותי ברמות שאין לתאר גברים שיש להם כסף שחצנים בצורה מבחילה(כאילו הם ז**** עולם לא פחות)שבא לי להקיא עליהם...כמוהו גם רגב מהעונה הקודמת של האח...וגם כמו שכסף לא עושה לי כלום גם תארים ותעודות ודברים כאלה לא שגם זה עוד משהו שאני לא מבינה למה צריך לנפנף בדברים האלה

טוב שיר כעת נראה לי

שגם אני לא איבדתי שם כלום .
הם מגבילים אותי בעזרת חוקים ... הפרטים הקטנים לא חשובים.

סתם לריב שם מלחמות עם אנשים נמאס וממש לא בא לי.

למעלה