מה מדברים

• פותח הנושא x a
  • פורסם בתאריך

wish2

New member
אתה מבקש את גירסתו של איש הטאליבן??

חכה , אני צריכה להוריד את הבורקה

wish2

New member
איך בא לי להגיד פרה האמא הפולניה שלך

אופס אמרתי את זה ???

פנומן 72

New member
את יודעת ממה אני מבסוט ?

שאת נמצאת במגרש הביתי שלי, שאת באה עם כל הפוזה של הכלבה המתלהמת וחושבת שזה עושה עלי רושם ואני יודע שמה שלא אגיד עליך אני צודק ואין פה איזה בהמה מסופלסת שתמחוק אותי או תחסום, כמו המנהלת הבת שרמוטה הזו מהפורום המצחין ממנו ברחת ושהיום נראה יותר כמו בית קברות לכלבות. את פשוט זבל של בן-אדם, לטס פייס איט.

wish2

New member
זו התלהמות בשבילך ??

דווקה אני מרגישה מאוד רגועה . לעשות עליך רושם פנומן . חצי ממה שאתה חושב עלי לא נכון . אני יותר עדינה ונשית מאלף סיניות שתכיר ולהזכירך נחסמתי בדיוק כמוך מאותו מלפפון משעמם . זבל זו הגדרה אישית שלך . אני בטוחה שבמבחן האמיתי אתה תהיה זה שהביצים שלו יעלו באש יחד עם כל האפגנים והבדואים שמסרסים את הנשמה של הבנות שלהם כי הם מפחדים שהם מזיינים חרא ושהן יברחו להם.

פנומן 72

New member
זה פרומו

בדיוק כמו המרוקאי החמום שמגיע אם אשתו הטריה לבית ומכניס לה סטירה. אומרת לו - על מה זה ? לא עשיתי לך כלום. עונה לה: הסטירה זה בשביל שלא תחשבי על זה אפילו. אז תרגיעי. ירקת עלי שם חופשי - פה צריך להצר את צעדייך.

wish2

New member
וואו אז בעצם אותה כלבה מהפורום ההוא

קיבלה את אותו הזין שהשתוקקה לו ועכשיו היא מנהלת את הפורום הזה . לא מתאים לך רגשי נחיתות , תקרא לי בוגדת צפה פגיעה ז ה מאוד פשוט . ובדיחות על מרוקאים זה כבר לא מצחיק מזמןןןןןןןןןן אם תקבל סטירה ממרוקאית מבטיחה לך שלא תספר אותם יותר .

Matsman

New member
לא מבין אותך

אתם כבר מתכתבים בפורומים משהו כמו שלוש שנים, אולי יותר, ועד עכשיו נראה שאת מרגישה צורך להוכיח לו משהו.

פנומן 72

New member
היא לא מנסה להוכיח לי כלום. עוד לא הבנת ?

היא מנסה לתקוע לי בחזרה, על כל הפעמים שטענתי שהיא כלבה בוגדנית. היא גם מנסה להציג אותי כבן אדם חשוך ופרימיטיבי. אני שמח לדעת שהחבר'ה פה יודעים שאני לא כזה, כך שהיא יכולה ללהג עד מחר בנושא זה...

wish2

New member
זה משהו בדם ...

לא יכולה לסבול הערות יבשות של פולניות זה הכל . אבל אני מבטיחה לנסות .

x a

New member
דרך מביכה

פעם הלכתי לזונה ושיצאתי פתאום ראיתי סטודטנית צעירה בגיל שלי עולה במדרגות ישר התחלתי לעלות שלא תראה אותי כי בטוח ידעה על הדירה בקיצור אני עולה והיא עולה אני מחכה שתכנס לדלת שלה ואוכל לרדת כדי לא להפגש בה בקיצור אני עולה 5 קומות הגעתי לדלת האחרונה ונעמדתי שם מחכה והיא עולה מולי לדלת הזאת השפלתי מבט וירדתי חולף לידה סיפור מביך עוד 1 היה שרציתי להכנס לדירת זונות היסססתי ועברתי לשבת ליד המקום לחשוב אם להכנס אחרי 3 דקות פתאום מגיעים 5 בלשים שוטרים עם קשר והכל שנכנסו לדירה מזל שלא נכנסתי היה יכול להיות מביך לזיין ששוטרים מסתכלים עליך

פנומן 72

New member
הסיפור הראשון קורעעעע ../images/Emo6.gif

כמו עכבר שאתה לוכד אותו בפינת החדר ואין לו לאיפה לברוח יותר ... חחחח

למעלה