מה מדברים

• פותח הנושא x a
  • פורסם בתאריך

x a

New member
מה מדברים

מה מדברים פה בשיחת גברים רוצה להצטרף

פנומן 72

New member
לא בטוח שזה מתאים לגילאי 5 ... אבל

תדפדף קצת אחורה תראה על מה מדברים, ולא שזו סכימה - אתה יכול להעלות נושאים שמוצאים חן בעיניך, כמו למשל איך להתחיל עם בנות בגן, מה יותר טעים במבה או שוש - מה שבא לך ...

x a

New member
אגב

באמת עשינו סקר בגן מה יותר טעים במבה או שוש ו70 אחוז מהילדים אמרו שוש יש בת אחת מוצאת חן בעיני שאהבה במבה אבל אני שוש אז לא מתאים להתחיל איתה

ojm

New member
תנסה במבה אדומה

שינוי מרענן לשניכם והכנה לדייט - ללכת יד ביד לכיור לשטוף ידיים

x a

New member
תגיד

אתה נורמלי במבה אדומה שמעתי על אנשים שנכנסו לזה ולא יצאו אתה לא יודע מה אתה מדבר 2 חברים שלי ניסו את זה אחרי שההורים שלהם קנו להם בדרך חזרה מהגן ולמחרת הם התגלשו הפוך במגלשה אתה לא יודע איזה תופעות לוואי יש לזה בואננה צריך לאסור אותך רק על ההצעה הזו וללכת יד ביד נראה לך איכ עוד הגננת תעצור אותי על הטרדה מינית,מה שכן חשבתי להזמין אותה אליי לראות סרטים מצוירים אבל אם תרצה במבה זה מבאס ידפוק לי את כל הדייט

ojm

New member
מה כ'פת לי

מבחינתי זה רק הצעד הראשון להפוך אותך למכור כשתצטרך את החומר הכבד, אתה תבוא אלי (אולי אפילו עם עוד חברים מהגן). זה הכל קפיטליזם בייבי....

Martin Rawls

New member
קבל דוגמא לנושא של שרשור

"מה הדרך הכי מביכה שבה התחלתם עם מישהי ?"

פנומן 72

New member
../images/Emo41.gif אין לי דרך מביכה אבל יש לי סיפור מביך

פעם אחת נפגשתי עם מישהי מפורום שבו הייתי פעיל מאוד. החברה שלי בדיוק היתה באיזור וניצלתי את ההזדמנות כדי להיפגש איתה. היא היתה טיפוס מעניין וכך גם ראתה אותי. אע"פ שנפגשנו במסעדה/פאב ביום שישי בערב וזה הרגיש לי כמו דייט - זה היה ברור לשנינו שזה לא דייט כי מראש תכננו שאנחנו נפגשים בשביל הסקרנות ובכלל יש לי חברה אז אין על מה לדבר... וישבנו ושוחננו ועשינו כל מה שזוג נורמלי עושה בתחילתו של דייט ראשון. אחר כך יצאנו החוצה וטיילנו במקום הקסום שבו היינו, ואז פרשנו לסמטה צדדית ואפלה ודי חתרתי למגע והיא לא גילתה התנגדות, והסיטואציה הזו חירמנה אותי אש, היא היתה מתוקה אמיתית אבל כשהיא קלטה עלי שאני הולך לנשק אותה היא החזירה אותי למציאות...

goldy

New member
תבחר לא לנשום יא אלוהי כיתה ז'

לך לזהה לך שיעפעף לך איך אתה מרוויח מזה שחייך דפוקים.

זיקן

New member
מנהל
גולדי עזוב הוא סתם פרובקטור,

ברגע שהגבת לפי החליל שלו הוא קוטף את הפירות זה משול לטרול, אפילו הוא בעצמו אמר את זה והתרופה הכי טובה לטרול היא לא להגיב אל תיתן לו את הנשק הזה שמור את התחמושת אצלך .

goldy

New member
פגשתי יותר מידיי ממנו מחוץ לאינטרנט

הפיתרון מבחינתי הוא לענות להם "מחוץ לקופסה": תשובות שהם לא יודעים איך להתמודד איתם. למשל אם הוא באמת עבריין, תמיד תוכל לענות לו ב"אני יודע מי זה אבא שלי", והוא ישתוק.

Martin Rawls

New member
ודרך אגב, זה ממש לא מביך, זה פשוט מבאס

אני הייתי אוכל את עצמי במקומך על זה שסיפרתי לה על החברה. יש דרך להימנע מזה, היית יכול לספר לה שיש לך מישהי אבל אתם ביחסים ממש גרועים וכבר נפרדתם ושוב חזרתם ובלה בלה בלה.... ואז גם היית מרוויח את היכולת ללכת לאיזה כיוון שאתה רוצה בזמן אמת, קרי : להגיד לה: שמעי, לא מתאים, יש לי רגשות אשם, או : להיסחף עם החרמנות ולהגיד שאתה ממש מרגיש אליה משהו שאתה לא מרגיש לחברה כבר מאז ומעולם וגם : היית מרוויח את האמפתיה שלה על מצבך עם החברה, שהיה מעלה את סף החרמנות שלה... בקיצור, סוף מעשה במחשבה תחילה

פנומן 72

New member
תחושתי היא לגמרי אמביוולנטית

כלומר, מצד אחד הייתי מת להשכיב אותה היא היתה חמודה אמיתית. מצד שני, אני טיפוס מאוד מאוד נאמן וטוב שהיא עצרה אותי איפה שעצרה. קל מאוד לצאת מבולבל מסיטואציות כאלה...

זיקן

New member
מנהל
שיהיה ברור ,

תוצאה זה זיון אם אין זיון אין תוצאה.

למעלה