מה מגלים?

האגס 1

New member
מה מגלים?

ההרהור הזה עלה אצלי דווקא בעקבות מקרה שלא הייתי מעורב בו, אלא מכרה מסויימת שלי - לא מזמן היא הכירה מישהו (או במסגרת בליינד דייט, או אתר היכרויות, או משהו בסגנון הזה), וסיפרה לי אחר-כך שהיא נפנפה אותו כי התברר לה שהוא בתול, ושאף פעם לא היתה לו חברה. אני לא זוכר בדיוק בן כמה הוא, אבל זה בין 25 ל-30. לי, זה כמובן לא נשמע רציני מצידה, כי אם היא לא טרחה להכיר אותו מעבר לזה, אולי זה אומר משהו עליה, ועל הרצון האמיתי שלה להכיר אנשים, וגם על ההסתכלות שלה על אנשים במונחים קיצוניים של שחור ולבן. אבל מה אמור לעשות אותו בן-אדם עצמו? האם הוא צריך לגלות למישהו שהוא רק עכשיו מכיר, את העובדה שאף פעם לא היתה לו חברה? ואם שואלים אותו - אז מה עליו לעשות? לשקר? מה אתם הייתם עושים במקומו?

orlyt

New member
לשקר לא

כי אם הוא ישקר וזה יתגלה יותר מאוחר, אולי זה לא יגרום לסיום הקשר, אבל זה בהחלט יערער את המערכת. לדעתי לא צריך להגיד שום דבר אם לא שואלים אותך בעניין זה. למרות שאם מישהי פוסלת אותו רק על סמך זה, אפשר לומר שמוטב לו כך.

dana2909

New member
בעייתי

אני מסכימה שזה אכן אומר משהו על בנאדם , שנשאר בתול עד גיל 30, האם זה אומר שעד הגיל הזה לא היתה מערכת יחסים רצינית?? (בדרך כלל זה בא במערכת יחסים רצינית, לא תמיד). עדיף להתחמק מהתשובה עד לאחרי הפעם הראשונה... הוא תמיד יכול להגיד שהוא שומר את עצמו לחתונה (הכרתי 2 כאלה בחיי..).

האגס 1

New member
ובחברת אנשים אחרים

כדאי לחשוף פרט כזה? אף פעם לא נתקלתי במישהו שחשף עובדה כזו על עצמו, אבל במקרה כזה - איך אנשים יקבלו את זה? זה נחשב מאוד חריג בחברה כמו שלנו.

shellyland

New member
דוקא היה לי ידיד

בן 30+ שהיה מאוד עסוק בכך שלא זיין מעולם. הוא דיבר על זה די הרבה, בעיקר עם חברים. כמה אחיתופלים הציעו לו לפתור את זה על ידי רכישת מין בכסף. הוא הלך לזונה באמסטרדם, חזר עם טראומה והבין שטיפול זה הפתרון. לא יודעת איך הייתי מגיבה לו הדייט שלי היה אומר לי את זה. נראה לי שאם זה מישהו שאני ממש רוצה ואוהבת (או שיש לי סיכוי לאהוב), אשמח להיות המדריכה שלו ולמד אותו כל מה שאני יודעת. אמצא את הסבלנות והאהדה בשביל לעבור איתו את המחסומים. יש אפילו משהו שמאוד מפתה אותי במחשבה הזאת. אבל אם זה מישהו שאני לא יודעת עליו כלום וזה אחד הפרטים הראשונים שהוא מספר לי על עצמו, השאלה הראשנה שאשאל את עצמי היא "מה דפוק בו?". בקיצור: לספר, אבל לא בדייט ראשון.

shellyland

New member
ודאי שיש

לוקח לגברים הרבה מאוד זמן עד שהם לומדים מה צריך לעשות ועוד יותר זמן עד שהם לומדים לעשות את זה כראוי. לא חכמה רק להכנס ולצאת.

ג שם

New member
אטיוד, אהובי

איכשהו נדמה לי שגם אתה זקוק להדרכה, ואני בכלל חשבתי שאני זאת ששומרת על עצמי ליום חתונתנו. רוצה להצטרף אלי לרבנית?

אטיוד5

Active member
שלישיה?

ועוד עם רבנית. בטח. את חושבת שהרבנית זקוקה להדרכה?

גנגי

New member
אבל "ללמד אותו כל מה את יודעת"

ייקח שנים, לא?

shellyland

New member
ברור! רק עם אחד זה לא עובד.

אני מודה לך על האמון.
מבטיחה להצדיק אותו ככל שיזדמן לי.

גנגי

New member
אפשר לגרור את השור עד המים

אבל אי אפשר להכריח אותו ללמוד דברים טובים. ההפסד כולו... של שניכם, מן הסתם.

הולכים לטיפול ../images/Emo20.gif

חוסר ניסיון עם המין השני, זה לא משהו שאפשר להסתיר. ואני לא מדבר על מין, אלא על מיומנויות חברתיות.

אני דווקא אוהב את זה צר ../images/Emo20.gif

אבל מה לא עושים בשבילך ? בדרך ליצירת קשר אנושי, וקשר זוגי בפרט, צריך לעבור דרך מסוימת של התקרבות הדדית. דרך שכוללת סימנים מילוליים וחזותיים, שצריך לפענח אותם כדי להבין אם הבן אדם שמולך מעוניין בקשר איתך, ומהו סוג הקשר שהוא מעוניין בו. מי שמעולם לא היה בקשר עם אישה, אפילו לא בקשר אפלטוני, חזקה עליו שהוא מסתובב בעולם בלי יכולת לפענח את הסימנים האלה. הוא עיוור וחרש ביחס אליהם, והוא אפילו לא יודע שהם שם. אני לא מאמין שאפשר לצאת משם בלי עזרה מקצועית. מספיק רחב ?

למעלה