מה מבשלים היום ?????

big mama 2

New member
מה מבשלים היום ?????

תנו לי רעיונות קלים............. דרורי גם היום בביית.......

MAORBIKE26

New member
היום.. יש לי חשק להכין מאפינס עם

גבינה כך שיהיה קרוב לטעם של עוגת גבינה

limim

New member
מה קרה לדרורי? הוא חולה? ורעיונות:

נראה לי שבמצב כזה, אולי כדאי שתשימי איזה תבשיל של בישול איטי, כגון תבשיל האורז עם העוף של אפרת או מה שאני שמתי פעם: עוף, אורז וירקות בתבנית כך יהיה לך מספיק זמן לתת צומי ל-2 הפשושים

big mama 2

New member
וואלה רעיון טוב.....

גם אתמול נאבקתי איתם...והכנתי בסוף אורז ושניצל...... הוא לא ממש חולה , אבל יש לו דלקת עיניים וסתם קוואצ'.....[ את האמת ששנהם ככה....
]

לא זוכרת איפה קראתי אבל יש עכשיו

וירוס קשה שמתחיל בדלקת עיינים פשוטה כדאי מאוד לקחת לרופא. תרגישו טוב.

RUTHIE1

New member
ביג מאמא , תרופה טובה לדלקת עיניים

שקיות תה... מכירה???עובד מעולה.

limim

New member
מה קרה לדרורי? הוא חולה? ורעיונות:

נראה לי שבמצב כזה, אולי כדאי שתשימי איזה תבשיל של בישול איטי, כגון תבשיל האורז עם העוף של אפרת או מה שאני שמתי פעם: עוף, אורז וירקות בתבנית כך יהיה לך מספיק זמן לתת צומי ל-2 הפשושים

limim

New member
נראה לי שתפוז עוד לא שתה קפה הבוקר;

והנה המתכון, שאני מאוד ממליצה עליו. אגב, חשבתי שאולי אעשה את זה מחר, אבל השאלה אם חזה עוף (זה מה יש בבית) גם יתאים גם הוא, כי אני חוששת שאולי הוא יתייבש...

limim

New member
עוף עם ירקות ואורז בתבנית אחת

מתכון: עוף עם ירקות ואורז בתבנית אחת רכיבים: חתיכות עוף לשמן תבנית ולסדר: 1/4 תבנית - 1.5 כוסות אורז חצי מבושל עם כפית מלח ולסנן 1/4 תבנית - 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 1/4 תבנית - שקית לקט נורמנדי 1/4 תבנית - 4 בצלים גדולים חתוכים לרבעים. (כמובן שאפשר לגוון בתוספות אחרות שאוהבים כמו תירס, לקטים שונים של ירקות, חומוס גרגרים וכו'). להכין רוטב של: פפריקה מתוקה, פלפל שחור, קצת שמן, רוטב סויה, שום כתוש, כף אבקת מרק עוף, 1.5 כוסות מים או קולה, מלח אופן הכנה: לטבול את חתיכות העוף ואת כל שאר הנוזלים לשפוך על האורז והירקות ומעל לסדר את העוף ולכסות בניר אפיה. לאפות שעה ב- 200 מעלות לאחר שעה להפוך את העוף ולהחזיר מכוסה בניר אפיה לעוד 20 דקות להפוך חזרה לכסות בניר אפיה ומעליו נייר כסף להוריד את החום ל- 100 מעלות ולהשאיר עד הארוחה (כמה שיותר זמן יותר טעים). ארוחה מלאה בכלום עבודה וטעים חבל"ז. הערות: עשיתי את זה ויצא מאוד-מאוד טעים. העוף (השתמשתי בשוקיים, אבל אני חושבת שכרעיים יותר יתאימו) התקבל רך ועסיסי והכי טעים יצא האורז. מאוד פשוט להכנה וגם איתי מאוד אהב את התוצאה… (וגם ילדים גדולים יותר) מקור המתכון: פורום הורים-שירזי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

MAORBIKE26

New member
הנהלת הפורומים שלחה לי מסר אתמול

בקשר לכפל הודעות הם כבר מתחילים לתקן את הבעיה זה בעיה נפוצה בסלולרי, גם במחשב?? אולי לא שמת לב ולחצת פעמיים על שלח..

גמדים

New member
פריקסה

בתי מביאה אורחות היום וגם בני אז יהיה להם פריקסה עם ציפס , טונה, סלט ביצים קשות, בקיצור תענוג. יום טוב לכולם ממני גמדים

צלי עוף

לטגן הרבה בצל עד שחום, להוסיף כפית סוכר חום ולטגן עד שהסוכר נמס, להוסיף כרעיים (או איזה חלקים שיש) לטגן עד שהעוף מזהיב, להוסיף גזרים חתוכים לחתיכות גדולות וצרור שמיר (שלם). להוסיף קצת מים רותחים, מלח, פלפל ופפריקה (מתוקה וחריפה), להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עד שהעוף רך-רך וממש יורד מהעצם. אפשר לבשל תפוחי אדמה בנפרד ולהוסיף לקראת סוף הבישו כך שיספגו את הרוטב.

mikilk

Active member
אז ככה ../images/Emo26.gif

קמתי לי מוקדם מוקדם והכנסתי כנפיים במרינדה לגריל (יוצא כמו "על האש"). הכנתי סיר עם גזר גמדי, תפוחי אדמה, גרגירי חומוס וקציצות ברוטב אדום. עוד מתכננת להכין סלט טאבולה לבקשתו של בעלי.. יום טוב וטעים לכולם!

ענת 241

New member
סליחה שאני מתפרצת...

אבל אפשר את המתכון לקציצות - אם הוא קל...

MAORBIKE26

New member
ענת בפורום שלנו אין מושג "התפרצות"

כל אחד יכול לבקש ולקבל
קצת סבלנות ויתנו לך את המתכון

big mama 2

New member
אז מה היה לנו היום ???

בסוף הכנתי נודלס עם אפונה ורצועות חזה עוף.... ולקינוח - בטטה במיקרו עם חמאה וסוכר חום..... הכל נטרף...ועכשיו....הולכים לישון....

למעלה