מה לקרוא?!

LIRY1

New member
מה לקרוא?!

היתה לי עכשיו תקופת "בצורת" של ספרים, לקח לי המון זמן לסיים ספרים ספציפיים שקראתי, ואני לא מצליחה לקרוא שום דבר חדש!!!! רציתי שתמליצו לי על ספר שיזרום, שיהיה "קל" לקריאה, שאני אוכל לחזור למרתון הספרים שלי... סיימתי עכשיו (אחרי המון המון זמן) את "אהבה בימי כולרה" - שהוא ספר מקסים, מאד מומלץ, ואני מניחה שהייתי נהנת אפילו יותר אם לא הייתי מסיימת אותו מהר יותר. ספרים אחרונים שאהבתי לאחרונה: אהבתי את "עפיפונים", "כפרה", "מאה שנים של בדידות". אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו בכיוון. יש לי בבית את הספר "תאונות" של יעל הדיה, מומלץ?! שנה טובה לכולם!!!

Mנטה

New member
לדעתי יעל הדיה ממש לא מומלץ

"חינוך אירופי" של רומן גרי "בית הרוחות" איזבל איינדה מריו ורגס יוסה כנראה ש"דודה חוליה והכתבן" יותר מומלץ מ"בשבחי האם החורגת" "אדון החצר" טריסטן אגולף וכמובן קוני וויליס.

Rivendell

New member
אני דווקא מאוד חיבבתי את "תאונות"

אבל אם כבר יעל הדיה אז "שלושה סיפורי אהבה" הכי טוב שלה. ספר ממש מקסים. נדמה לי שיש עליו במאמרים.

דוסטו

New member
לא חיבבתי את "תאונות"

אבל מסכים לגבי ""שלושה סיפורי אהבה". עוד סופרת שמתקשה לעבור מספורים קצרים לרומן.

Rivendell

New member
אכן, לליברכט זה גם קרה.

יש לי סיפורים קצרים נפלאים - אגרוף בבטן אחד אחד. אבל הרומן? לא רוצה להשמיץ את ליברכט, כי אני בד"כ מאוד אוהבת אותה, אבל "חלש מאוד" היא דרך עדינה לתאר אותו.

LIRY1

New member
התחלתי לקרוא "תאונות"

בינתיים זה מה שאני אקרא - פשוט כי זה מה שהיה לי בבית , ולא הצלחתי להרדם -הייתי חייבת לקרוא משהו... קראתי רק מעט, אבל בינתיים זה די נחמד. תודה לממליצים!

למעלה