מה לקנות?????

everlast2

New member
מה לקנות?????

שלום רב! אתחיל בזה שאני אגיד שאין לי מושג במוזיקה אבל ברצוני להתחיל ללמוד לנגן בגיטרה חשמלית גלשתי לכמה אתרים וראיתי שיש כל כך הרבה סוגים , חברות ומחירים השאלה שלי , במה כדאי לבחור , כי הדברים שהיו רשומים שם, ממש לא אמרו לי כלום אם מישהו יכול ליעץ על גיטרה טובה שלא עולה הרבה אני אשמח גיטרה חשמלית רגילה , לא אקוסטית בתודה איל.

The Exorcist

New member
אתה עושה טעות גדולה

אתה מתחיל מחשמלית כאשר אין לך ידע, זאת גם התעללות בידיים. בכל אופן, אני ממליץ לך דבר ראשון ללמוד על קלאסית ואז לעזור. דבר שני, איזה סגנון אתה רוצה לנגן?

everlast2

New member
דווקא אמרו לי שלא

אמרו לי שדווקא לא צריך להתחיל מקלאסית ושזה סתם סטיגמה ודווקא הרבה אמרו לי את זה. סיגנון? , רוק

everlast2

New member
התרגלתי דווקא מהר

דווקא היתה לי גיטרת בס של שכן שלי איזה חודש ואחרי שבוע וחצי התרגלו לי האצבעות ולא היתה לי בעיה , נכון בשבוע הראשון זה כאב אבל אחר כך לא היתה לי בעיה

Panter78

New member
אח שלי...

אם אתה רק מתחיל, תתחיל מזה שאם תרצה באמת להשקיע בזה מכל הלב, אז גטרה לא קונים פעם אחת בחיים, ולהתחיל צריך תמיד מחרא!!! אין בררה אם אתה רוצה להיות טוב.

tukonov

New member
חופשי אתה יכל להתחיל מחשמלית!

אני התחלתי מחשמלית לפני כ-6 שנים ואני מנגן רק על חשמלית. באיזה שהוא שלב רכשתי אקוסטית אבל היא לא ממש עינינה אותי. אמנם בהתחלה אתה תיסבול כאבים בקצות האצבעות (לא נורא) אבל אם זה מה שאתה אוהב לך על זה . אני בחיים שלי לא ניגנתי על קלאסית ותאמין לי זה ממש לא מעניין אותי. אחי לך אחרי הלב שלך.

yoni162

New member
אוי נו

מה הקטע? בתכלס אם אתה רוצה ללמוד טוב ולא חפיף תתחיל עם קלאסית או אקוסטית, עדיף קלאסית, סוף סיפור.

tukonov

New member
אכן" צודק" אתה

מי שבאמת מעוניין ללמוד לנגן על גיטרה מוטב לו שיתחיל לנגן על קלאסית/אקוסטית, שכן ידוע לכל שגיטרה חשמלית הינה כלי פרימיטיבי לעומתן, שכן היא מצויידת במקסימום 3 מיתרים וגם יש בה גג 5או 6 שריגים ואם חשקה נפשך ב-בנדינג (מתיחות של המיתרים) אין לך סיכוי לבצע זאת על החשמלית (באקוסטית תוכל למתוח ללא שום קושי) בקיצור אדון יוני לפעמים עדיף לישתוק מלהשמיע גיבוב של שטויות . ועוד משהו קטן לסיום,היתרון היחיד שיש לגיטרה הקלאסית על החשמלית (ולא משנה מהי רמתך)הוא רק כשיש הפסקות חשמל.

yoni162

New member
אתה טיפש ולא מצחיק

אתה מוכיח את עצם הטעות שלך בתשובה שלך. להתחיל על חשמלית כי קשה למתוח מיתרים על קלאסית או על אקוסטית?? אז איך בדיוק תבנה כוח באצבעות?? אתה בעצם אומר שבגלל שיותר קל לנגן על חשמלית כדאי להתחיל עם חשמלית? כל הקטע בלנגן על הקלאסית זה כדי שיהיה מעבר חלק יותר לחשמלית. והטיעון שלך שהגיטרה הקלאסית היא כלי פרימיטיבי? יעני בגלל שזה כלי יותר פרימיטיבי מהגיטרה החשמלית אז א כדאי לנגן עליה? אין לי מושג מה אתה מנסה להוכיח פה.

Der-Albert

New member
מאז ומתמיד?

מכיוון שאנחנו מדברים פה על רוק אז אני יביא לך דוגמאות של רוקרים שמותחים על אקוסטית: דייויד גילמור, בוויש יו וור היר, ג´ימי הנדריקס בCherokee Jam וכמעט כל רוקר שאי פעם ניגן על אקוסטית יש לך בכלל מושג על מה אתה מדבר? שלא לדבר על העובדה שלהגיד שגיטרה קלאסית היא כלי פרימיטיוי(לא שהיא בכלל פרימיטיוית) ולכן אין סיבה לנגן עליו זה השטות הכי-הכי-הכי-הכי-הכי-הכי-הכי-הכי גדולה ששמעתי בחיים שלי. חברה, עזבו אתכם מלנגן על כינור כולם יודעים שזה כלי עתיק ו"פרימיטיוי" תנגנו על כינורות חשמליים של פנדר!

yoni162

New member
רק דוגמא...

בסולו של Nothing Else Matters מה-S&M של מטאליקה, הטפילד מנגן את הסולו על האקוסטית, ומה יש בהתחלה של הסולו? נשמע לי כמו מתיחה...

ברור שאיו לך מושג במוזיקה

גיטרה חשמלית עולה לפחות 700 שקל(לא כולל מגבר 500+) וגם זה יתפרק לך בשנה קודם כל תלמד בגיטרה קלאסית ואז תקנה חשמלית.

everlast2

New member
לא אמרתי שאני מבין

קודם כל , לא אמרתי שאני מבין ושנית אם תיסתכל בהודעה שלי רשמתי לא כולל מגבר - שאני לא מחפש מגבר!!!!

למעלה