מה לקנות??

benishtis

New member
מה לקנות??

אז ככה... אני מתלבט בין 2 דגמי אופניים, נורקו דרופ או נורקו לאונץ' אין בכלל על מה לדבר בקשר להבדלים במפרטים כי הם באמת עצומים בדרופ אני מקבל גוניור טי 130 מ"מ 5.25 אינץ מאחורה ושאר המפרט בסיסי שימנו דיאורה, קראנק הוספלת וכד' בלאונץ אני מקבל גוניור טי 170 עם 6.1 אינץ מאחורה, חלקים אקס-טי, קראנק הוספלת עם צ'אייןגארד, חלקים של f.u.n.n וכל טוב הארץ בשני האופניים אני מקבל אותם צמיגים של קנדה 2.6 ואותם ג'אנטים, ALEX אם אני לא טועה DT BLACK 2 מ"מ ההבדל המשמעותי הוא במחיר הדרופ יעלו לי 8000 הלאונץ' יעלו לי 11000 שווה לי ממש להתאמץ, ואני מדבר על התאמצות ברמת רעב ללחם ל3 חודשים הקרובים או שלהשאר על הדרופ? לחכות עוד קצת זו לא אופצייה, כי הסקוט המסכנות שלי כבר צועקות לי ממזמן די עם הדרופים, עשיתי איתם את כל הדרופים של כרמי יוסף (חות מזה מעל המערה, פה אני כבר אשבור שלדה) תעזרו לי בבקשה ומהר עוד שבוע האופניים בארץ... אגב אני די נעול על הנורקו ככה שביג שיט וכד' לא בא בחשבון

galll4

New member
אם אתה חושב לקפץ 1.5 2.0 מ

אז הדרופ הם טובות אם אתה רוצה לקפוץ יותר משהו בסביבות ה 2.5 3.5 ויותר אז אני ממליץ לך על הלאנץ' ובכלל אני ממליץ לך על הלאנץ'

c o m f i

New member
בשביל ההבדל הזה בכסף...

הייתי הולך על הלנץ' אבל זה באמת תלוי מה אתה מתכוון לעשת איתם. אבל עדיין הדרופ סתם נראות לי מסורבלות מזה הבולם 130 ממ טריפל המגעיל הזה?? ובלנץ יש לך כבר יותר אינץ מאחורה

שמור על הפה שלך../images/Emo8.gif

איך אתה מעז לקרוא לביג היט האהובות "ביג $יט"???? עוד מעט כל הפורום עליך, אפילו שזה ערב חג .... חכה חכה... אתה יודע שעוד מעט הופכים פה את הפורום לפורום "ביג היט / דאונהיל"??? אז תזהר! אה??!! חג שמח לכולם

benishtis

New member
הלו!! מר בחור...

תשמע, ביג היט אלה לא אופניים משהו משהו... חמודות... אבל לא רעות מספיק... לא רעות כמו הנורקו לאונץ' שהולכות להיות לי ואני רוצה לראות את הגבר שיגיד לי משהו

bubble boy

New member
שאלה

המחירים שציינת זה מחיר שהציעו לך במייק בייק? (או שאתה מביא מחו"ל?) שחר

benishtis

New member
לא ממש..

עקרונית אני קונה במייקבייק, אבל עם כל בעל חנות אפשר להסתדר על מחיר...

למעלה