מה לקנות ?

zooani

New member
תתבגרו כבר אנשים!!!!

הבחורה לא מסופקת ובגלל זה היא רוצה ויברטור? מעניין מאוד! לי הייתה תחושה שהיא מסופקת ונהנת עד כדי כך מחיי המין שלה שבא לה להכיר ולהתנסות בדברים אחרים. וזה לא מוסרי? להנות ממין ע"י ויברטור זה לא מוסרי? איפה אתם חיים???? לאונן זה לא מוסרי? או שרק ללכלך אחד על השני ולהתוכח עד שטויות זה מוסרי? ובקשר לזהר.......... בין האהבה והים והילדים והעבודה והאמבטיה של הילדים יש עולם שנקרא " חיי המין" בעולם הזה... כל עוד שני בני הזוג נהנים..... הכל מותר ותמיד יש זמן.... כי ההבדל בזמן בין להנות מיחסי מין רגילים ליחסי מין עם ויברטור הוא של כמה דקות....... והדקות האלה נקראות " אורגזמה" תחשבו על זה..... אני הייתי מעדיפה לשתוק מאשר להפוך בחורה ששואלת שאלה ל" לא מסופקת במין"...... זה באמת לא מוסרי

nightroll

New member
את כנראה לא נמצאת בפורום הנכון

גשי בבקשה אחר כבוד אל מילון המונחים של הפורום ותבדקי את הערך "זה לא מוסרי". זו תשובה סטנדרטית בפורום הזה. לא עומד מאחוריה שמץ של מוסר, יקירתי. תתכופפי בבקשה, אני אעזור לך להוציא את המטאטא מהתחת.

zooani

New member
סליחה?

נייטרול. אני לא מכירה אותך ואת לא אותי ... כנראה נגעתי בנקודה כואבת כי אחרת לא מבינה את התוקפנות של המילים שלך. אבל, מכיוון שאני לא אכנס לויכוח מה מוסרי ומה לא.... מה עוד שללא ספק זה לא בדיוק מעניין אותך לנהל דו שיח איתי, אסביר לך.... על מה אני דיברתי.. פונה לפורום בחורה ... מישהי שאת לא מכירה וכמוך כנראה אף אחד... או אולי כן ...מי יודע? היא פונה בשאלה.... שאלה פשוטה...... שאלה שבימינו נשאלת בכל פורום חברתי..... בין בעלי מקצוע, בין אקדמאים, ואפילו בעלי באסטות. רואים את זה בטלויזיה, בקולנוע, בתיאטרון. היא באה לפורום נשואים נשואות.... זה פורום של אנשים " נשואים" לרוב, מבוגרים. היא לא פנתה לפורום :" מתבגרים" . השאלה הייתה :" איזה ויברטור לקנות" קשה?....... מכאן ולהסיק שהיא לא מסופקת מינית??? איך הגעת למסקנה הזו???.... ועוד להוסיף :" אף אחד לא מתעסק בדברים האלו כי זה לא מוסרי".... מה לא מוסרי בויברטור? לשאלה של יעל יש שתי אפשרויות: אחת לא להגיב .. השניה להגיב. אם את לא מגיבה .. הכל בסדר..... אם את מגיבה יש שתי אפשרויות.... להגיב על מנת לענות לשאלה ברצינות.... או להגיב על מנת לצחוק ממנה, לרדת עליה. לקחת את השאלה שלה... את הפניה שלה והפכת את זה לשעשוע פרטי שלך.... זה הכל ד.א.... אני מניחה שעיניין המטאטא היה על מנת להפוך אותי גם ל"שעשוע" וצחוקים... אין לי בעיה עם זה... תהני לך... אבל... את מוכנה להסביר לי למה בדיוק את מתכוונת?? תודה. שבוע מקסים לך

nightroll

New member
../images/Emo6.gif

כל שאלה מהסוג הזה תקבל תגובה מהולה בהומור, ותשימי לב שכל התגובות לשאלה הזו היו פחות או יותר כאלו, בעיקר כי מי שנותן לשאלה הזו תשובה חושף את הידע שלו בתחום שלא כולם מרגישים איתו בנח. המושג "זה לא מוסרי" הוא מושג שמשתמשים בו בפורום שלנו כתגובה לכל נושא שיש בו משהו מביך, או אישי, או מיני. המשמעות האמיתית של הביטוי הזה, בפורום שלנו, היא "לא נח לי לענות על השאלה". לכן ציינתי שלפי התגובה שלך את לא מכאן, אחרת היית יודעת. בתור אחת שדווקא לא מאמינה באביזרים, דווקא אני עניתי לה, וזו הסיבה לניסוח המזלזל של התגובה שלי. ולמרות האמונות האישיות שלי - עובדה, הצעתי לה פתרון. אשר למתקפה שבחרת לתקוף אותי: "הפכת את זה לשעשוע הפרטי שלך" שליחת הודעה לפורום, ובעיקר בהיות הפורום פומבי מטיבעו, הופכת את ההודעה לנחלת הכלל, לעשות בה ככל שיעלה על רוחם במגבלות הכללים של הפורום. השאלה שנשאלה כאן קיבלה מספר תגובות פוטרות בלא כלום ומזלזלות הרבה יותר מהתגובה שלי, עוד בטרם בחרתי לענות. ואם תסתכלי שוב, תגלי שאני דווקא הייתי הראשונה להציע פתרון מעשי לבעיה. עניין המטאטא: "מטאטא בתחת" = אדם נוקשה שלוקח את החיים יותר מדי ברצינות. "תתכופפי, אני אעזור לך להוציא את המטאטא מהתחת" = תשתחררי קצת, התגובה שלך נטולת פרופורציות לחלוטין. אז אם כבר מדברים על נקודות כואבות...

nightroll

New member
בסדר, מאחר ושאלת...

כל שאלה מהסוג הזה תקבל תגובה מהולה בהומור, ותשימי לב שכל התגובות לשאלה הזו היו פחות או יותר כאלו, בעיקר כי מי שנותן לשאלה הזו תשובה חושף את הידע שלו בתחום שלא כולם מרגישים איתו בנח. המושג "זה לא מוסרי" הוא מושג שמשתמשים בו בפורום שלנו כתגובה לכל נושא שיש בו משהו מביך, או אישי, או מיני. המשמעות האמיתית של הביטוי הזה, בפורום שלנו, היא "לא נח לי לענות על השאלה". לכן ציינתי שלפי התגובה שלך את לא מכאן, אחרת היית יודעת. בתור אחת שדווקא לא מאמינה באביזרים, דווקא אני עניתי לה, וזו הסיבה לניסוח המזלזל של התגובה שלי. ולמרות האמונות האישיות שלי - עובדה, הצעתי לה פתרון. אשר למתקפה שבחרת לתקוף אותי: "הפכת את זה לשעשוע הפרטי שלך" שליחת הודעה לפורום, ובעיקר בהיות הפורום פומבי מטיבעו, הופכת את ההודעה לנחלת הכלל, לעשות בה ככל שיעלה על רוחם במגבלות הכללים של הפורום. השאלה שנשאלה כאן קיבלה מספר תגובות פוטרות בלא כלום ומזלזלות הרבה יותר מהתגובה שלי, עוד בטרם בחרתי לענות. ואם תסתכלי שוב, תגלי שאני דווקא הייתי הראשונה להציע פתרון מעשי לבעיה. עניין המטאטא: "מטאטא בתחת" = אדם נוקשה שלוקח את החיים יותר מדי ברצינות. "תתכופפי, אני אעזור לך להוציא את המטאטא מהתחת" = תשתחררי קצת, התגובה שלך נטולת פרופורציות לחלוטין. אז אם כבר מדברים על נקודות כואבות...

zooani

New member
ok

אכן שמתי לב שכל התגובות היו בכיוון.... ונראה לי שבתגובה הראשונה שלי התכוונתי לכל הפונים ולא רק אלייך. אבל מכיוון שהיחידה שהציעה לי עזרה בהוצאת מקל מהתחת זו את היית אז ... אין לי בעיה עם העובדה שכנראה ישנם נושאים שגורמים לאנשים מבוגרים בשנת 2002 מבוכה, אני OPEN MIND וגם את זה אני מקבלת. אם אני חדשה פה ולא מבינה את הקודים של הפורום אז כנראה גם יעל כחדשה לא תכיר והיא עשויה לקבל את התגובה שלכם כ"לא ידודיתית" אבל ... גם זה כנראה לא ממש חשוב. זה שאת לא "מאמינה באביזרים".... זה עדיין לא נותן לך קרדיט לענות בזילזול...( לפי הסבר שלך). ..." שליחת הודעה בפורום הופכת את ההודעה לנחלת הכלל ואז אפשר לעשות בה ככל שיעלה על רוחם?" נשמע רע מאוד!!! . בקשר למקום התגובה שלך כנותנת פיתרון..... בדקתי שוב ודווקא אני היא זו שנתתי פיתרון "ללא זילזול או כל תגובה נוספת" ונחזור לעיניין המטאטא........ בן אדם נוקשה...... גרמת לי לחייך... כי את כאחת שלא "מאמינה" באביזרים......לא נשמעת לי מאוד גמישה. בכל מיקרה.... הויכוח מיותר. אני מתנצלת אם פגעתי בך בנוקשתי... אני מתנצלת אם הגבתי לא במקום כי אני לא מכירה את הקודים של הפורום הזה.... אני מתנצלת אם יעל שרצתה להיות אנונימית הפכה להיות לנושא שיחה ובכלל שבוע טוב.

בנות - לא להתעצבן...

אני מציע לה לקבל את עצתו של חניבעל. היא היתה הכי מועילה... והנה משהו לעזור להוציא את המקל של המטאטא...

zooani

New member
../images/Emo8.gif

אם אתה בא עם המשחה והויברטור אני בעד שבוע טוב גם לך * * * מחפשת אייקון של ויברטור אבל אין....... חבל.

yael100

New member
אז ככה ...

לכל אותם גברים שאומרים שאין להם זמן ל"שטויות" כאלו , הגיע הזמן שתתעוררו ותבינו שאתם "מבזבזים" כאן (בפורום) את הזמן ומזניחים את נשותיכן. אז ספרו בבקשה למישהי/הוא אחר איך לנצל את הזמן (ממש מתחסדים) לכל אותן נשים שמין זה ממש לא הקטע שלהן - אני לא מרחמת עליכן אני מרחמת על בעליכן - על בעית המין שלכן אני בכלל אינני מדברת - פשוט מיותר לסיכום- תודה רבה למי שעזר לי - אשתמש בעצותיו ולמי שביקר אותי כי משעמם לו , שימשיך ללחוץ על המקשים במקלדת ולבלות בפורום הזה הרבה זמן - אולי זה ישפר את היחסים שלו בבית עם הבן זוג ומי יודע אולי אפילו ישתתף בעתיד בפורום פנויים פנויות - תחשבו על זה שיהיה לכולם שבוע קסום

למעלה