מה לקנות ?

yael100

New member
מה לקנות ?

היי אני מחפשת ריגוש נוסף בדמות ויברטור/דילדו (עדיף ויברטור) מה לקנות? מה יש בשוק - אין לי שמץ של מושג איך שומרים על דיסקרטיות אם מישהי כבר מנוסה אשמח לעיצות ביי לכולם

yael100

New member
לא בא לי ללכת על "שמעתי

לא בא לי ללכת על "שמעתי" (סליחה) רק על בטוח בנות עזרו לי

למה ללכת על "שמעתי" ?

שאת יכולה ללכת על גחלים !!! והנה באתי...ככה מוכרים אותי ??? ואני בכלל מוכן להתנדב בחינם...

השתגעת?

אנחנו אנשים נשואים. לא מאוננים בשום פנים ואופן. יש לנו בן זוג קבוע ואנחנו כ-ל י-ו-ם עושים חיים.

zooani

New member
נורא פשוט

כל חנות "ארוס" כנסי..... בוטיק אמיתי .... ומהבוטיקים הכי מפוארים הבחורה שעובדת שם תסביר לך הכל איך למה מתי וכמה בהצלחה

זהר nj

New member
חייב חייב ל הגיב.תיקני ../images/Emo3.gif

רגל של תרנגול הודו!!!!!...סעממאקקקק!!!! מאיפה יש לכם זמן לויברטורים..ו באלאגנים..כולי ..אבל כולי מלא שוקו וגבינה ו קצף של השמפו מהאמבטיה שלו איזה ויברטורים??? הלווו..פה זה נשואים נשואות..עבודה ..ריצות ילדים אולי חלומות... סעממאק ..וברטורים זהר ברגע של מפח נפש מ ההודעות ה דביליות האלו.. "מחפשת ריגוש בדמות וברטור"... מזל שלא בדמות של זאב זבוטינסקי..

The ofer

New member
זהר...

למה אתה צועק ??? היא ביקשה בדיסקרטיות..... <סושי.....עוד מעט....חחחחחחחחחחחחחחחחחח >

nightroll

New member
אף אחד לא מתעסק כאן בדברים האלו

כי זה לא מוסרי. אבל כדי שלא תשארי לא מסופקת: כנסי ל www.google.co.il בשורת החיפוש תכתבי "אביזרי מין" (עם המרכאות, כדי שיחפש את כל המושג) סמני את האופציה "חפש דפים בעברית" לחצי על "חפש בגוגל" תקבלי רשימת אתרים שהמושג "אביזרי מין" מוזכר בהן, חלקן מן הסתם יהיו חנויות סקס ברשת שאפשר להזמין מהן בדיסקרטיות. ויי איז מיר שדווקא אני נתתי לך את זה... מזל שאני לא אהיה כאן לקרוא את התגובות בשבת...

חניבעל.

New member
../images/Emo25.gif

מצב הרוח הירוד שלי גורם לי לפעמים לשכוח דברים... בוקר אור יקירה. (פנטום תזהר שלא יתחברו לך הגבות).

טליה34

New member
הייייייייייי

גם אני הייתי בסרט הזה, לא מזמן....זוכר? כל אחד כנראה חייב לעבור מדי פעם זעזוע של מצב רוח ירוד....כדי שנזכור שכל ירידה היא לצורך עלייה. שולחת לך חיבוק חם של עידוד ונשיקה של חיוך וגם שבת-שלום, וסיום חג שמח.

למעלה