מה לקנות לחמה לחג?

גליתrt

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo24.gif

אני קונה לחמותי 'כרית טלוויזיה'. בשבת האחרונה היא ראתה כזאת בעיתון ואמרה שכ"כ מתחשק לה אחת...... אז היא תקבל!!

גליתrt

New member
כרית טלוויזיה..

אני חושבת שהיא של 'פריד'. יש לה תמיכה מהגב התחתון עד הראש, מן כרית גדולה כזו... המחיר שלה, אם אני לא טועה, 189 ש"ח. אני כבר אקנה שתיים...

jesenia

New member
מה שזה לא יהיה, לא יקר.

ואותו חוק גם לאמא וגם לחמות. לא רוצה להסתבך עם זה - אין לי כסף מיותר, ואני לא רוצה שיקנו לי מתנות יקרות. אני רואה איך אמא שלי מסתבכת עם מתנות מפוצצות, ולאט לאט אני מרגילה אותה להפטר מזה - בכל הנוגע לי. למשפחתו של בעלי (חמותי היא לא יחידה נפרדת) אני אביא שילוב של מתנה ובונבונירה, או משהו לבית - יש מלא חנויות עם כל מיני דברים מיוחדים, אפשר גם להרכיב משהו בעצמך - למשל בפורים קניתי צנצנת זכוכית גדולה ומילאתי אותה בכל מיני מתוקים + פרחים יבשים. הפעם אולי איזו צלחת יפה עם אגוזים ושוקולדים...בתוך צלופן זה פשוט עושה את העבודה. אני מקווה גם להתעלות על עצמי ולהביא משהו לאכול....

אנילה1

New member
אני קניתי 2 רימונים גדולים מקרמיקה

בחנות של ג.ר.א.ס משהו ממש יפה ואתן את זה מתנה. המחיר היה 1+1 ובסה"כ עם הנחה שילמתי 50 שקל. וזה יהיה לכלתי ולאמא שלה. הם נראים כמו רימונים אמיתיים. משהו מדהים.

אני הייתי רוצה לקבל מתנה שימושית

ספר בישול בגדים ......... נראה לך שהן תאהבנה את זה?

גליתrt

New member
ספרי בישול..

מעצבנים אותי. תמיד יש בהם מתכונים לדברים 'פלצניים' ולא ברורים עם חומרים מאודדדדד יקרים ולוקח שעות להכין אותם - אלא אם כן מצאת ספר קליל... חמותי מאוד אוהבת פיג'מות אז בחנוכה קנינו לה טרנינג מחמם שהיא אומרת שהיא לא עוזבת, מכבסת בבוקר ומייבשת שיהיה שוב מוכן בערב. אני קיבלתי (מחמותי) מתנה 'אישית' מומלצת והיא, 'בובת נמנם'... משהו מצוין. גלית

תכתבי איזה יש לך

אני מוכנה לקנות את מה שאין לי. למה שלא תתני לבת שלך או לכלתך??

איזה כייף לך, אבל למה למכור, בשבילי

ספר בישול הוא כמו ספר קריאה, ממש מרתקים אותי מתכונים מיוחדים, פעם קראתי מתכון שממש ריגש אותי כמה שזה נשמע מצחיק.... זה היה משהו עם חבושים ובשר, בכל אופן הספר שאני הכי אוהבת זה מטעמי המזרח של קלאודיה רודן, מאד ממליצה.

גליתrt

New member
בובת נמנם...

תחליף ל'בקבוק חם', בובה בצורות שונות, כוכב/ צב/ אפרוח- לי במקרה יש צפרדע, ממולאת בגרגירי פשתן ופרחי לבנדר... מחממים אותה במיקרו' ל2-3 דק' והיא חמה. אפשר לשים אותה על הגב או הרגל אם כואב.. ואפשר לשים אותה מתחת לשמיכה שתי דק' לפני שנכנסים למיטה ואז המיטה חמה ומוכנה, ואפשר סתם רק לחבק אותה ולהרדם- מומלץ!!!!

למעלה