מה לקנות לחמה לחג?

כלום!../images/Emo67.gif

סתםםםםםםםםם! ספר בישול ספר אחר כלים יפים פרחים עציץ של עשבי תיבול מה התקציב?

sovlanit

New member
גילה25,ברוכה הבאה,

מאחר שאין נתונים ברורים לגביה [גיל/העדפות שלה] קשה לי לייעץ. מכל מקום קבלת מנויה כמה רעיונות,ובנוגע לספר אני יותר ממסכימה... והעיקר-הרבה אושר ושמחה!

אנילה1

New member
קבלתי סיר לבישול איטי ומחבת חשמלית

ומסרתי אותם כמתנת חתונה.

אנילה, למה את ממליצה לתת מתנה

שאת לא רוצה ומעבירה הלאה. אם זה היה טוב היית משאירה לך.

אנילה1

New member
קול העם, קבלתי את המתנה מהעבודה

ואני אוהבת להשתמש במה שפחות דברים חדשים. סיר אחד ומחבת רגילים יספקו אותי. אני לא אוהבת חידושים והמצאות, וגם אין לי מקום לזה. לכן נתתי את הסיר והמחבת החשמליים לזוג דתי מתנת נישואים. כי זה יכול להיות גם פלטת שבת.

אני לא קונה לה כלום השנה../images/Emo88.gif

קודם שתחזיר את מה שלקחה בראש השנה וטרם החזירה. אם לאו אז זה יהיה המתנה ואלך לקנות לי מטחנה חשמלית חדשה. בכלל כל דבר שהיא "משאילה" היא "משאילה" לצמיתות! וזה ממש מרגיז. לאמא שלי קניתי סט מפנק של שמנים ארומטיים וקרמים שהיא חולה על זה אבל היא בתגובה קנתה לשושית שלי 2 חליפות לחג וסט של נעליים מתוקות ושמה לה מתחת לכרית 500 ש"ח לאות הערכה שפעם הראשונה ושעה שלמה שיחקה איתה ולא בכתה.

sovlanit

New member
סיגליהיא,

כל הכבוד לאימך. תתחדשו ותהנו מהמתנות מצידה ומהכסף. ובהחלט,היא ראויה למתנה מפנקת. באשר לחמותך-מטחנת בשר היא בהחלט מתנה ראויה. למרות שאת מה שלוקחים בהשאלה צריך להשיב.אבל אם היא "מאמצת" את מה שלא יתום-הייתי שוקלת להבא אם להשאיל לה משהו שחיוני לי...חחחחחחח

אני אומרת לך, היא מכה 11 בקטע הזה

אין מצב שהיא תחזיר. בעלי צוחק עליה ואומר: "כמו שהיינו קטנים והיינו נוגעים בברזל משמע זה שלנו, כך היא עושה כשמשאילים לה משהו".

sovlanit

New member
חחחחחחחח,אבל

לפעמים זה מרגיז. כי דווקא כשאני צריכה את הדבר לשימוש מיידי, אני נזכרת שהשאלתי אותו. ולכי תמצאי קומבינות לבישול בלי או לחילופין תחליפי תפריט גם אם בדיוק מתחשק משהו אחר... אגב,כשהייתי קטנה נהגנו לומר "בלי חרוטים[=חרטות] ובלי החזרות"... חחחחחחחחחחחח היא מיישמת זאת ללא מילים כנראה... לא צריך לכעוס.באמת.

לא כועסת ../images/Emo123.gif../images/Emo46.gifרק מתעצבנתתתתת

כי באמת שכבר אני זקוקה לזה אני נזכרת.

sovlanit

New member
למה להתעצבן

אם אפשר לשבור?! חחחחחחחחח חבל על הכעס שלך. נשמה,קני חדש.ואל תשאילי שום דבר שחשוב לך!!! ככה נעלמו להם מלא כלי עבודה מביתי. השאלתי וזה נשכח לו,ובדיוק כשדרוש לי כלי עבודה הוא איננו,אוףףףףףףף. למדתי להשאיל רק רק רק למי שמחזיר. וזהו. אז תהני מהחדש- ואת הקנאים-שילחי לגמוע מים מים -המלח...

סיגליהיא, שאת משאילה לפרינססה משו

אחרי שבוע , כמו שאומרים שהברזל "חם" , תגידי לה , אולי בטעות המטחנה שלי נשארה אצלך כי הפכתי את כל הבית, (שחקי אותה ראש קטן) , ואז כמו גדולה תקחי אותה, ואל תחכי לה שתחזיר לך. ככה עושים. זאת אומרת , תשאילי לה, אבל מראש תדאגי שזה יחזור אלייך וכמובן בזמן סביר ולא לחכות חודשים.... הכי פשוט. סיגל.

למעלה