מה לעשות?!?!

shirhe

New member
מה לעשות?!?!

טוב אז ככה.. קוריאם לי שיר ואני קורסניקית מהנהגת החוף.. יוצא שטיול אתגר הוא בתאריכים ה29-1 וב28 אחותי הגדולה מתחתנת, חתונה ראשונה, וזה יוצא על השבת חתן? מה לעשות???? אני ממש ממש מבואסת אם אני לא יצא כי שמעתי שזה הטיול הכי כיף עיצוווות

ממ.

אני אגיד לך תאמת. עם אחותי הגדולה הייתי מתחנת לא הייתי יוצאת לאתגר. אבל תלכי להתחלה של החתונה ואז תחזרי לישון ובבוקר תצאי לאתגר. ממ או מקסימום דברי עם המדריך או מדריכת קורס שלך ותשאלי עם תוכלי להגיע ביוםהשני. יש כמה כאלה אצלנו

תות15

New member
שאחד ההורים שלך..

יסיע אותך בבוקר או בצהריים שאחרי החתונה או משהו.. ככה בסך הכל תפסידי פעולת היכרות או משהו כזה.. ממש בקטנה

talbebchuk

New member
לא מפסידים אתגר!!!

באמת כמו שאמרו.. - בואי בצהריים או בערב של היום הראשון.. אל תפסידי בגלל שום דבר... ככה תרוויחי - גם חתונה, גם קצת שינה, וגם אתגרר אגב.. מי את? קורסניקית מהנהגת החוף? איזה שבט?

yaeltyl

New member
בואי ליום השני או הערב הראשון

גם ככה ביום הראשון רק הכרות והכל אז לא כזה קריטי

shirhe

New member
הטיול הוא מה29 עד ל1 ו...

והשבת חתן יוצא ב1 הלוואיש יוה מתחנים תאריך אחררר

Loony Moony

New member
תרדי בערב השלישי

עשיתי את זה בים אל ים, לא שינה כלום

lolita205

New member
אמ....

לפי דעתי שני הדברים חשובים... אתגר הוא חוויה מטורפת אבל ברור שאין מצב לפספס חתונה של אחות גדולה
אז תנסי לדבר עם ההורים שלך אם הם יכולים להסיע אותך אחרי השבת חתן לשטח של הטיול ואז נגיד תפסידי את היום הראשון אבל לא תפסידי את כל הטיול
וכמובן תדברי עם המרכזים ועם המדריכים שלך ותבררי בדיוק לאן ההורים שלך צריכים להביא אותך ומתי מי מו וכמה כדי שתדעי הכל ואז תצאי... תנסי לדבר עם המדריכים שלך אולי להם יש איזה פיתרון יצירתי אחר או שהם פשוט יתמכו ברעיון שלנו... בהצלחה... ומזל טוב לאחותך

אני אגיד לך עוד משו.

ישלי חברה שטסה לגרמניה ב30 .. אתגר שלנו יוצא 28-31. היא לא מוותרת על זה. היא יוצאת ובערב השני באים לקחת אותה. אל תפספסי את זה!

shirhe

New member
אחרי החלטה קשה..

אני אפספס את השבת חתן.. מה אתם חושבים על זה?

למעלה