טוב אז ככה.. קוריאם לי שיר ואני קורסניקית מהנהגת החוף.. יוצא שטיול אתגר הוא בתאריכים ה29-1 וב28 אחותי הגדולה מתחתנת, חתונה ראשונה, וזה יוצא על השבת חתן? מה לעשות???? אני ממש ממש מבואסת אם אני לא יצא כי שמעתי שזה הטיול הכי כיף עיצוווות
אני אגיד לך תאמת. עם אחותי הגדולה הייתי מתחנת לא הייתי יוצאת לאתגר. אבל תלכי להתחלה של החתונה ואז תחזרי לישון ובבוקר תצאי לאתגר. ממ או מקסימום דברי עם המדריך או מדריכת קורס שלך ותשאלי עם תוכלי להגיע ביוםהשני. יש כמה כאלה אצלנו
באמת כמו שאמרו.. - בואי בצהריים או בערב של היום הראשון.. אל תפסידי בגלל שום דבר... ככה תרוויחי - גם חתונה, גם קצת שינה, וגם אתגרר אגב.. מי את? קורסניקית מהנהגת החוף? איזה שבט?
לפי דעתי שני הדברים חשובים... אתגר הוא חוויה מטורפת אבל ברור שאין מצב לפספס חתונה של אחות גדולה
אז תנסי לדבר עם ההורים שלך אם הם יכולים להסיע אותך אחרי השבת חתן לשטח של הטיול ואז נגיד תפסידי את היום הראשון אבל לא תפסידי את כל הטיול
וכמובן תדברי עם המרכזים ועם המדריכים שלך ותבררי בדיוק לאן ההורים שלך צריכים להביא אותך ומתי מי מו וכמה כדי שתדעי הכל ואז תצאי... תנסי לדבר עם המדריכים שלך אולי להם יש איזה פיתרון יצירתי אחר או שהם פשוט יתמכו ברעיון שלנו... בהצלחה... ומזל טוב לאחותך