מה לעשות?!!!!!.???????????????

אפיפית88

New member
מה לעשות?!!!!!.???????????????

דחו לי גיוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה-11.2 לאפריל!!!!!! זה עוד מלא זמן!!!! להתגייס חצי שנה אחרי כל החברות שלי!!!!! בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי!!!! אני פשוט לא יודעת מה לעשות!!! באפריל אני לא מתגייסת!!! מצידי עדיף כבר לא לשרת בצבא!! מה לעשות??????? תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!! תודה.

izzy88

New member
תבקשי שיקדימו לך....

אבל מצד שני יכול להיות שיעדו אותך לקורס שמתחיל באפריל... הכי חשוב - ק-ח-י א-ת ז-ה ב-ק-ל-ו-ת!!!!!!!! ותנצלי את החופש שנתנו לך... שתהיי יום לפני גיוס הכל יראה לך כ"כ קטנוני ושבעצם היית רוצה עוד זמן שזה מיותר לחלוטין......

אפיפית88

New member
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שום קורס ושום נעליים!! אני לכלל צה"לי!!! מה הקטע שלהם?!!?!?! בבקשה בבקשה בבקשה תנו לי עצות-אולי מה לכתוב כדי שהם יקדימו לי חזרה!!!!! אין לי מה לעשות פה עד אפריל!!!!! אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר תכננתי, הכל היה כ"כ מושלם.... תכנון מלא עד פברואר, ובום כמו כאפה בפרצוף!!!! פליז תעזרו לי! אני יודעת שנאי לוקחת את זה קשה מידי, אבל תאמינו לי - אתם לא מכירים את הסיפור שלי, עם כל התוכניות... אני רק צריכה הסברים סופר משכנעים כדי שיקדימו לי, אפילו רק בחודש!!!

Junkhead20

New member
אוי באמת...

תגידי תודה שיש לך קצת זמן אני התגייסתי שבועיים אחרי שנגמרו הלימודים ותאמיני לי שהייתי מעדיף את מה שיש לך לא יקרה כלום אם תתגייסי חודשיים אחרי. תכנונים או לא תכנונים. עלק עדיף כבר לא לשרת....

barstick

New member
לדעתי..

עדיף להתגייס מאשר לטחון משמרות לפני הגיוס ולהרוויח בלחץ מינימום לפחות בצבא אני יודעת שאני לא אטחן משמרות כאלה מטורפות לפעמים 12 שעות ביום אני רק מחכה שיגייסו אותי חחחחח גם לי דחו עכשיו לאפריל..זה נראה מזה רחוק במיוחד שעכשיו חורף ואפריל זה כאילו אביב... אבל לפחות לא נקפא

mAAyAn 1

New member
לא,

הם פשוט דוחים. אבל הסיבה ברורה-גיוס כלל צה"לי גדול. זה היה ברור שדחו למספר לא קטן את הגיוס...

אפיפית88

New member
אבל

זה נכון מה שאת אומרת, בגלל שהגיוס גדול... אבל נאי ממש לא מבינה אותם.... כאילו- הם לא ידעו זה יהיה גיוס כזה???? זה לא לדחות בשבוע, זה לדחות ביותר מחודשיים!.... זה באמת מלא זמן..... ואיך אדע עכשיו שהם לא פתאום ידחו לי שוב במרץ ליוני?... קשה לי לתאר כמה אכזבה אני מרגישה מהמערכת הזאת!... חוסר רגישות מינימאלי באנשים. ידעתם שתשנו את מועד הגיוס, אז למה חיכיתם לחודש לפני המועד? לא יכולתם להגיד את זה כבר לפני שלושה חודשים? ככה יש זמן לתכנן..... מה הסיכוי שיקדימו לי את הגיוס? וכיצד אוכל לגרום להם להקדימו?

Junkhead20

New member
תסבירי לי איך העובדה שדחו לך

את הגיוס דפקה לך איזשהם תכנונים? מה כבר תכננת שנדפקת כי דחו לך? מילא אם היו מקדימים הייתי מבין...

כנסו כל אלה שדחו להם :)

קחו את זה בקלות!... לפני קרוב לשנתיים דחו לי את מועד הגיוס מספטמבר לאפריל!.... ולא רק שלא הודיעו לי חודש לפני אלא הודיעו לי יום וחצי לפני הגיוס!... "עדיף לא להתגייס" זו גישה קיצונית מאוד- ותאמינו לי שלמרות שבהתחלה הייתי מבואסת כי כן ציפיתי ליום הזה ופתאום "נופלת" עלי חצי שנה ללא מעש, לקחתי את עצמי בידיים- זה באמת לא סוף העולם... מצאתי עבודה ועד שהתגייסתי הרווחתי קרוב ל 30 אלף ש"ח... אז לא אני לא מצטערת שדחו לי את הגיוס, רק בזכות הדחייה הזאת אני מכירה את כל האנשים המדהימים שעשו עימי כברת דרך...!... לכל דבר יש יתרונות וחסרונות, יש הרבה אנשים שהיו מעדיפים להתגייס מאוחר מאשר מוקדם!... שבוע טוב :)

onix 88

New member
במה עבדת שהגעת לסכום כזה?

את צודקת, לא צריך לקחת את זה כ"כ קשה, מנסיון. זה אולי מבאס, אבל צריך לראות את הצדדים החיוביים של הדחיה. אפשר בתקופה הזאת להספיק המון דברים שהחברים שבצבא לא יכולים, אפשר לנוח קצת ולצבור כוחות לשנתיים-שלוש הקרובות, אז אמנם תשחררי קצת מאוחר יותר, אבל בסופו של דבר אני בטוח שזה לא ישנה לך. בהצלחה!

תשובה :)

עבדתי במגה.. באותה תק' היו שם הרבה שיפוצים והבוסית גם היתה בניתוח, אז עבדתי כל יום כולל שישי-שבת :)

onix 88

New member
כל הכבוד, בשביל להגיע לסכום כזה

צריך באמת לטחון משמרות! אני בטוח שיש לך הרבה כח רצון
בטח גם היה נחמד בעבודה, לא?

תשובה :)

זו היתה העבודה הראשונה שלי, אבל בכל זאת הגעתי כל יום ביומו ל8-9 שעות, אפילו יותר ויתרתי על יציאות ובילויים, עבדתי שישי ושבת :) היו אחלה חברה, אחת שהתגייסה איתי לאותו תפקיד ועוד שלושה בנים שאחד מהם יצא יומיות השני אמור היה להתגייס ואחד משוחרר... חוויה שאני לא אשכח ואיזו מסיבת פרידה קיבלנו.. לא יאומן שעברו מאז שנתיים.. קשה לתפוס... תאמין לי שאחרי הפסיכומטרי (יש לי יותר משנה חופש עד תחילת הלימודים) הולכים לעבוד :)

דא"ג

בצה"ל אסור לדחות גיוס יום וחצי לפני, לי הודיעו אישית טלפונית הבעייה נוצרה עקב מסלול ארוך שהתמיינתי אליו במודיעין אבל זה באמת לא סוף העולם.. תבלו ותהנו בזמן הזה... תעשו פסיכומטרי או שתעבדו ותרוויחו מלא כסף!..

אפיפית88

New member
תודה על העידוד, אבל

מועד הפסיכומטרי כבר קרוב מידי, אז לא אעשה... לעבוד אני לא יכולה כ"כ- אני לא גרה בעיר, העיר הכי קרובה אלי היא במרחק 25 דקות נסיעה. בטרמפים-כשעה.... אין לי אוטו או הורים שיכולים להסיע אותי כל יום.... אז עבודה מסוג טוב כזה היא לא אופציה... אני עובדת במשרה חלקית מאוד- שעתיים וחצי כל יום.... זה מה שאפשר להשיג במקום מגורים שכזה..... ובכלל- מי יעסיק אותי לשלושה חודשים? אני הכי מבואסת בעולם, יורדות לי דמעות תוך כדי כתיבה..... וזה לא שאני מיועדת לתפקיד מסויים.... אם כך היה- אולי הייתי טיפה בבאסה, אבל הייתי מבינה שזה מה שמצריך התפקיד.... אבל לא כך הוא- אני מיועדת לכל"צ.... אז אין הבדל אם יגייסו אותי מחר או עוד 3 חודשים..... אוף, שידחו לכאלה שרוצים, או שלא איכפת להם.... אבל לי?..... אין לי מה לעשות פה עוד חודשיים.... וחוץ מזה- כבר התרגלית נפשית לרעיון שאני עוד מעט חיילת, ודיי התלהבתי מכל הקטע... ואפילו כבר קיבלתי מתנות מוחקדמות מכמה אנשים.... בקיצור- פאדיחה אחת גדולה.....אני כ"כ עצובה ומרוגזת על הצבא..... זה באמת ממש מבאס אותי!..... הם יכלו להגיד לי קודם... לא הייתי חוזרת מחו"ל בשביל הגיוס...... אוף...... ובכל זאת- אין שום מצב שהם מחזירים לי את התאריך לקודמו? אגב- תודה על הניסיון לעודד, זה היה באמת חמוד מצדך..... אלב לקחתי מאוד קשה את כל העניין, ואני מבואסת ברמות.... :((

כנסי :)

לא הבנתי משו.. המשפחה שלך חיה בחו"ל, ואת גרה לבד בארץ (משלמת שכירות)?.. חיילת בודדה?.. אם כך המקרה, יכול להיות שיכולים לשנות לך את תאריך הגיוס מכיוון שאת חיילת בודדה שהגעת לארץ כדי להתגייס והמשפחה שלך חיה בחו"ל...

עוד שאלה אחת

לאחר השחרור, הכוונה היא להשתקע בארץ או בחו"ל?.. כי יכול מאוד להיות שמכורח הנסיבות ישנו לך את התאריך... כי באמת אין סיבה לדחות לך גיוס, במיוחד שהמשפחה שלך אינה פה... תבררי בלשכ"ג אולי הם אוטומטית דחו מס' גיוסים... תתקשרי אליהם....

למעלה