מה לעשות?!!!!!.???????????????

e c 1

New member
שלום-גם אני באותה בעיה כמוך..

גם לי דחו ה11.2 ל18.4.. לקחתי את זה גם קשה.... אבל..שלחתי להם פקס...ובנתיים שהם חושבים מה לעשות איתי...אני מתרגלת לעובדה שאני הולכת להתגייס באפריל גם אני לא רוצה אפריל..אבל אין הרבה ברירות...וזה בטח ובח לא תלוי בנו... אל תתיאשי....ואל תותרי...ובמקרה הכי גרוע נתגייס ביחד...;)

InfectedM

New member
מנצל"ש - בית השריון בת"א

כמה זמן לוקח להגיע לשם ברגל מרכבת השלום? יש קו אוטובוס שעובר ברכבת בדרך לבית השריון? תודה :)

25 דקות בקצב של צב.

אני יודע על אוטובוס שמגיע מהתחנה המרכזית, שזה די נוח למען האמת, אבל לנסוע ברכבת עוד יותר נוח. מה שאפשר לעשות, זה לרדת בתחנת "ההגנה" וללכת לתחנה המרכזית. זה אמור להיות די קרוב.

Tropical Sunset

New member
לכל מי שדחו לו, כנסו!

גם אני באותה בעיה, דחולי מפברואר לאפריל! אבל אני לוקחת את זה כיתרון כי המזג האוויר יהיה נוח, כי זה האביב וככה לא נעשה טירונות בחורף! חוץ מזה בגלל שזה גיוס אחרון יהיו פחות בנות וזה לא יהיה מפוצץ , ככה שיהיה גם יותר תפקידים.. הגיוס ב11 לפברואר באמת היה עם יותר מדי בנות.. תארו לכן אם הייתן מתגייסות בתאריך הזה ובסוף נדפקות כפקידות? תאמינו לי שעדיף לעשות כסף עד הגיוס ולהנות, וכמובן לעבור את החורף בבית במקום בטירונות! קיצר, קחו את זה כיתרון!

להיפך, בגלל שזה גיוס אחרון,

לדעתי, יהיו פחות תפקידים, כי רובם כבר יהיו מאוישים בידיי מלש"בים אחרים. כך עובד ההגיון שלי. גם בכנס הסברה שהיה לתפקיד שלי, זו שהסבירה לנו, דוברת משהו, אמר שהגיוסים האחרונים הם לרוב נספחים של משהו, אנאערף. אבל בלי קשר אלייה, כך נראה לי=\.

למעלה