מה לעשות????

מי אמר שיש פה בכלל הונאה

/tapuzforum/images/Emo26.gifאם הוא בכלל לא הנסה עם גברים, עד כמה שידוע לי הוא גם לא התאהב בגברים עדיין וגם לא מימש זאת, אז מה בעצם יש לו לספר לה? שהוא מרגיש שיש לו משיכה לגברים? אולי זו תחושה/הרגשה שכזו, לאחר שכל נסיונןתיו בדייטים לא צלחו. הנה נקרתה לפניו הזדמנות לאור דבריו, אהבה ממבט ראשון ומיוחדת והדבר הדדי. לדעתי תחשוב טוב ותתייעץ עם מביני עניין על כל צעד ושעל שאתה הולך לעשות. ושוב אני מזכיר תעשה מה שטוב וטוב רק , העצות הן יכולןת היות טובות אבל בסופו של דבר אתה המחליט. החלטה נכונה ונבונה יכולה להיות טובה ךגביך, מה שאין כן לגבי מישהו אחר. אני לא חושב שתהיה לך נטיה לבגוד בה, בעיקר לאור העובדה שתמיד הצהרת שאתה רטצה להקים משפחהולהביא לעולם ילדים משלך. בהצלחה חבר ואח יקר. שים לב הרוב המכריע שתלך על זה. לגבי שמירת נגיעה, אולי דווקא היא תעורר לך אותו ובסופו של דבר כשתצטרך להגיע לאקט המיני, העניין יסתדר והמסך המהווה מחסום יפול וץראה שהשד אינו נורא כל כך. נהיה בקשר נשמה.

לדעתי...

קודם כל גיי 40 אני מתכוין לספר לה במידה ואני ארגיש שאני משלה אותה או שאני עובד עליה בכל הקשר הזה, ברגע שאני אחשוב שאני לא מסוגל יותר בגלל הסיבה שאני נמשך לגברים, אני פשוט אספר לה ואז היא כבר תחליט מה לעשות... ושוב אני לא התנסתי מעולם עם גבר... הכל זה בראש!! ומצפה, תודה על התגובה... ונכון, שמתי לב על הדעה הרווחת פה....

אם תאמר לה

אם תאמר לה בשלב כלשהו בדיוק אותה אמת שאתה אומר כאן: שהכל זה רק בראש, אולי היא לא תזרוק אותך. היא אולי תרצה להאמין שזה יישאר אצלך רק בראש ולא תגיע למעשה. אז הצעתי בעינה עומדת: אמור לה בשלב כלשהו את האמת. אני נותן לך להחליט מה השלב הנכון.

אתה מכניס את עצמך לסרטים מיותרים

אתה מפעיל שכלתנות כשהתחושות אומרות לך אחרת. נורא נחמד לחשוב שפתאום תגיע איזה מישהי שתשנה את הכל. הסיכוי לכך הוא מאוד קטן. אני משער שטרם הפסקת להמשך לגברים וזה אומר הכל. אחרי כל ההתרגשות הראשונית, אם זאת כלל קיימת, המשיכה לגברים תמשיך והיא תהיה לא יותר מחפץ שאין בו כל צורך. גם לא ברור כאן אם אתה מתכוון לספר לה. בכל אופן, מי שיוצאת כבר נפגעת מהניסוי זאת היא. כרגיל. מאחל לשניכם שתתעורר מהר ודיי מזעזעות התגובות כאן ששולחות אותך לקשר הזה כשאף אחד מהכותבים לא מסוגל לדבר דומה וכמובן משלה אותך שדווקא אתה תצליח היכן שהם כשלו. זה לא יקרה.

אני מאוד מבין את תגובתך..

השאלה הנשאלת מה אני מוכן לעשות?? אם אני בא ואומר שאני רוצה להתחתן ולהקים משפחה ולחיות עם אישה ולא גבר, אז שווה לנסות... הכל זה במחשבות!!! הייתי אצל פסיכולוג ואם הייתי ממשיך ללכת יכול להיות שהייתי נמשך היום יותר לבנות.. צריך לשנות את החשיבה, ואז זה יכול לעבוד... אני גם מתכוין לספר לה...

דעתי היא שגם עשרים שנה אצל הפסיכולוג

היו נגמרות במפח נפש. אז לדעתי אין לך על מה להצטער. יש לשער שלא היית הופך לחריג הראשון של המחקרים הכל כך רבים בנושא והחד משמעיים. אתה ממחיש בתשובתך את הבדל בין חשיבה שכלתנית (הרצון כל כך להיות כמו כולם ולהנשא לאישה) לעומת מי שאתה שאינו בר שינוי. זה תהליך שהמון הומואים בתהליך ההשלמה עם מי שהם עוברים.

דעתי היא שגם עשרים שנה אצל הפסיכולוג

היו נגמרות במפח נפש. אז לדעתי אין לך על מה להצטער. יש לשער שלא היית הופך לחריג הראשון של המחקרים הכל כך רבים בנושא והחד משמעיים. אתה ממחיש בתשובתך את הבדל בין חשיבה שכלתנית (הרצון כל כך להיות כמו כולם ולהנשא לאישה) לעומת מי שאתה שאינו בר שינוי. זה תהליך שהמון הומואים בתהליך ההשלמה עם מי שהם עוברים.

Nחמן

New member
תל אביבי יקר!

בוא נעשה מעט סדר בדברים שלך ונבחן אותם לעומק. רק מראש אומר, שאינני דוחה את גישתך אבל... אתה מכניס את עצמך לסרטים מיותרים מנין לך? יש רבים, שחיים עד היום באושר ובאהבה עם נשוציהם והעניין ההומוסקסואלי כמעט איננו תופס מקום אצלם. אתה מפעיל שכלתנות כשהתחושות אומרות לך אחרת. התחושות של מי? האם אתה יכול לחוש את מה שאני חש למשל? הנה לך דוגמא טובה, שאדם שוכב בביתו פצוע מתאונה במשך 4 חודשים ואין איש חש, מה עובר עליו. גם אני לא יודע, מה עובר על "סרוג בארון" לכן המלצתי לו לפנות לאנשי מקצוע. אני משער שטרם הפסקת להמשך לגברים וזה אומר הכל... אז מה? אנחנו לא מתעלמים מכך אלא מחפשים פתרון הולם. המשיכה לגברים תמשיך והיא תהיה לא יותר מחפץ שאין בו כל צורך. מנין לך? מאחל לשניכם שתתעוררו מהר... גם אני... ודיי מזעזעות התגובות כאן ששולחות אותך לקשר הזה כשאף אחד מהכותבים לא מסוגל לדבר דומה מנין לך? דווקא אני שמעתי על לא מעטים שניסו והצליחו וכמובן משלה אותך שדווקא אתה תצליח היכן שהם כשלו. נו! באמת! האם נראה לך, שהפורום יכול לשמש ככלי מדעי לדעת את האמת? עכשיו לכלל. רוצים לדעת כיצד אנ י מרגיש? כואב. לצערי הרב הפסקתי מזה כשלושה שבועות לצאת לתפילות ולשיעורים עקב החמרה בכאבים. ביום שלישי עליי לעבור בדיקה פולשנית לא כל כך נעימה כדי לגלות, האם לא מסתתר אצלי חיידק נוסף, שטרם גילוהו קודם לכן. לאחר מכן כנראה אזדקק לעוד שני ניתוחים כדי לרפא את מה שניתן לרפא ברגל. ומיהם התומכים בי בימים קשים אלו? המשפחה. ללא ספק אילו הייתי נשוי כיום, הייתה לי עוד יד מסייעת. אילו היו לי גם נילדים אמיתיים, או אז סביר להניח, ש/היו עושים הכל כדי לעזור. נכון לעכשיו אטני ננאלץ להחזיק מטפל צמוד במשך למעלה מ- 12 שעות ביום והעול הכספי כבד מנשוא. המשכורת שלי כבר לא משולמת כרגיל אלא רק 75% ממנה כימי מחלה ואף זאת לתקופה מוגבלת עד אשדר אעבור לרשות הביטוח הלאומי. בקשה לקביעת נכות תידון רק בעוד שלושה חודשים (עם אישור הבקשה תחול קביעת הנכות מיום התאונה). לחברת הביטוח של הנהגת יש זמן (למה לשלם מחר אם אפשר לעשות זסאת מחרתיים?). ועוד קרן אור קטנה אחת אני רואה באופק: ביטוח אובדן כושר עבודה אמור להעביר אליי פיצוים תוך 30 יום ואולי גם קופת החולים תשתתף במשהו בהחזקת המטפל. למה סיפרתי כל זאת? כדי לומר, שיש כאבים חזקים בהרבה. אל תשכחו, שטרם נגעתי ב- 43 קרבנות השריפה ביערות הכרמל וביתר הפצועים...

זה לא נקרא לעשות סדר, מה שכתבת זה התעלמות

מהעובדות שנתמכות במחקרים חד משמעיים.

Nחמן

New member
כמה נחמד!

יש אנשים לא רבים, שמנפנפים במחקרים. מחקרים מבוססים או לא מבוססים - העיקר מחקרים. ידידי הנכבד! זה לא הולך ככה. אנא הצג בפניי ובפני הפורום מסמך של משרד הבריאות הישראלי ואז נמשיך לדבר. על מה ששמעתי עד היום מאנשי מקצוע בתחום אין קביעה חד-משמעית לגבי הנטייה, לגבי המידה ואופן הטיפול בה. אם יחש פה ושם חוקר או קבוצת חוקרים, שמנסים לשכנע אותנו באמיתות מחקריהם, אינני מאמין להם, כי אלה מחקרים מוטים. כעיקרון - התורה לא עומדת בפני שום מחקר. שום מחקר עוד לא חידש דבר, שלא היה רמוז בתורה. לכן, אם התורה אסרה על משכב זכור, לא יכול לבוא שם מחקר ולהתיר זאת מכל סיבה שהיא. אם התורה ציוותה עלינו להקים משפחות (בעל ואשה) ולהוליד ילדים בדרך זו בלבד, שום מחקר לא יוכל לשנות זאת. מעבר לכל זה מחקר איננו חק. אין שום חוק בעולם, שמחייב לפעול לפי מחקר מסוים דווקא. לעומת זאת ישנם מחקרים רבים, שאינם מוטלים בספק, שלפיהם נסיונות להשפיע על שינוי האישיות העצמית של האדם עלולים לגרום נזקים חמורים ביותר. אני מאמין דווקא למחקרים אלה.

למעלה