מה לעשות????

מה לעשות????

שלום לכולם.. מזמן ככה כבר לא שיתפתי, רציתי לשתף בחוויה מטורפת שאני חווה בשבוע האחרון. הכרתי איזה בחורה מאוד חמודה, ולא מדייט אלא ממש במקרה!!! (צריך לזכור שאין מקריות בעולם) ופשוט התאהבתי בה, ביופי שלה ובעיקר האופי הכלכך מדהים שלה!! שנינו גם מרגישים שזה אחר ולא רגיל... שזה משזהו מיוחד!! ואני אישית מאמין שזאת מתנה שהקב"ה נתן לי.. עכשיו הבעיה העיקרית היא הקטע המיני.. מה אני יעשה??? אני רוצה מאוד להימשך אליה אבל זה ממש לא קל!!! אני גם לא רוצה להרוס את הקשר הזה כי הוא מאוד מיוחד!!!! תמיד אומרים שזה קורה אז זה קורה ומרגישים אחרת וזה בהחלט קורה... אם מישהו חווה בעבר חוויה כזאת.. אני ממש אשמח אם יוכל לשתף... ותודה על הקריאה!!! סופ"ש טוב לכולם...

מה לעשות ?!

תראה בחיים לא חויתי כזה מקרה אך אנסה בכל זאת להביע דעה.‏ תקשיב אם המטרה שלך להמשיך להיות הומו ולחיות עם גבר אחר אז תעזוב את הבחורה כי אין לך מטרה להקים איתה בית נאמן ‏‏(וכשר...‏?‏‏) בישראל,‏ אבל אם אתה מעוונייין להשתנות בחיים ורק יש קצת נטיות מיניות פה ושם אז סבבה לך עליה ‏‏(ותתפלל חזק שהיא לא לסבית‏) כי לפי דברך זוהי האחת שלך הבת פלוני שלך אז כדאי לראות בכל אופן שיהיה בהצלחה ותזמין אותנו,,,‏ אל תשכח :‏"זהב באש בודקים,חבר בצרה בונים‏"‏...‏ ...‏ ‏

בחור אהוב - אהבתי...

/tapuzforum/images/Emo45.gif/tapuzforum/images/Emo127.gifאת תגובתך העניינית משני עברי המתרס. ובמיוחד אהבתי את הסייפא של דבריך. מקסים מאמץ אותו.

ידידי ואחי היקר ונאמן, יש מה לעשות

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo45.gifדיברנו רבות על כך הן באופן אישי והן כאן ובמסרים ואת דעתי אתה בודאי יודע. אין מקרה בעולם ואם הקב"ה זימן לך אותו ויש אהבה, אין לי צל של ספק שגם הקטע המיני, הסיפוק והאקט יבואו על מקומם בשלום. אתה ממש מזכיר לי אות לפני שנים לא מעטות, מה גם וזה הכי מעניין שזה קורה לך בדיוק באותו גיל שזה קרה לי אישית. מה גם שלך כלל לא הייתה התנסות עם גברים (ועוד נסיונותיך בעת האחרונה לחפש גבר לאהוב עלו בתוהו, תחת זאת הכרת בחורה מדהימה) רק מחזקת את העובדה, שמה שעבר עליך (אולי) זה עניין של תחושה והרגשה וייתכן שדברים ישתנו וכבר היו דברים מעולם. מה שכן אל תפתח ציפיות מעל ומעבר אלא לזה להתבשל על אש קטנה והזמן יעשה רת שלו. מן הסתם יהיה כאלה שיחלקו עליי וזה לגיטימי, העיקר שתעשה מה שטוב לך ורק לך ולא לאף אחד אחר. בהצלחה ומבחינתי אשמח להיות בין המשמחים אותך בחמישה קולות. סרוג בארון, האמת הפתע אותי בגדול ולטובה, אותי אישית. מתפלל ומחזיק לך אצבעות ומאחל לך שהקב"ה ימלא כל משאלות לבך לטובה אמן. שבת שלום ורוב אושר וברכה

oriel ahamud

New member
אחי היקר!

מהכירותך מהפורום ובסלולרי גיליתי בן אדם מדהים ונחמד. מאמין שתמצא את דרך האמת לשלב בינך ולבחורה, אל תוותר ואני מאמין שהסיפוק המיני גם יבוא, רק תתן לזה צ'אנס ויהיה טוב בעזרת השם.

DannyDinn

New member
הנה מה שאתה יכול לעשות

אתה יכול להתאהב בה, ולא להלחץ מהקטע המיני אלא לבדוק את עצמך - לראות אם עומד לך כשאתה חושב עליה או כשאתה נוגע בה, ואולי אפילו תתמזמזו קצת ותראה עד כמה היא עושה לך את זה. ואז תשכנע את עצמך שאתה בעצם סטרייט וכל מה שחשבת עד היום היה פשוט שטויות... ותציע לה נישואין, והיא תהיה מאוהבת בך עד הראש. ותתחתנו ברוב הדרת מלך ודברי תורה ורבע עוף. ואז יהיה לכם ירח דבש נפלא שימשך אולי שנה או שנתיים ואולי קצת יותר. ויוולדו לכם ילדים חמודים חמודים והחיים ימשיכו ויהיו נפלאים. ואז תגלה שאותם מחשבות שהיו לך כשהיית צעיר חוזרות. ותתחיל להכיר גברים, וגם לבגוד באשה שאתה כל כך אוהב. ואחרי עוד כמה שנים תוכל להגיד לעצמך שאתה הומו, ותצדיק את הבגידות שלך, ותשכנע את עצמך שאתה לא ממש בוגד בה. ואחרי עוד כמה שנים של חיים כפולים, משהו פשוט ישבר, או בך, או בחיים הנפלאים שבניתם. והיא תגלה פתאום מיהו הבן אדם שהיא חיה עמו. ואז תתחיל מסכת חדשה בחיים הנפלאים שלכם. רצית לדעת אם מישהו חווה חוויה כזאת. אז הנה לך.... אל תעשה שטויות! שבת שלום

לא מחייב...

לא כולם חווים באותה הדרך או באותה הצורה,אני מכיר גם כאלה שמאושרים לא שזה קל אבל אם מישהו מאד רוצה להקים משפחה נורמטיבית ולוקח את הצאנ`ס הזה בכל זאת.כדאי לנסות ולבחון את העניין תוך הבנה שזה לא הולך להיות קל.אבל בהחלט מספק וממלא לאין ערוך כשזה אכן מצליח לעבוד... באשר אליך סרוג, מקווה שכשם שהקב"ה זימן לך הזדמנות/הארה כזו שלא הרבה זוכים לה במצבנו,כך הוא ידריך אותך בדרך ובעצה הנכונה.

Nחמן

New member
ואפשר גם אחרת

כפי שהגיב לפניי איתי. לא הכל בחיים זה שחור ולבן. אתה מנסה להציג תמונה ממערכצ הנישואין הכושלת שלך אבל משום מה שכחת, שיש רבים שניסו והצליחו. מה יש לעשות באמת? יש להיוועץ באיש מקצוע (פסיכולוג או יועץ נישואין) ולספר להם את כל האמת. יתכן, שלו היית זאת גם אתה בטרם התחתנת, היית נראה היום אחרת לגמרי.

צודק נחמן והיו דברים מעולם

/tapuzforum/images/Emo45.gifדוגמא חיה עבדכם הנאמן. אלא שנאלצתי להחזיר את הפקדון, לאחר שנות נישואין מאושרות ומהנות. צודק גם איתי דתי וגם דודי, לתת הזדמנות למצה החדש שנוצר, אולי בבחינת בסרוג בארון, זה יהיה בבחינת נס חנוכה. סרוג בארון ידידי היקר, תן לזמן לעשות שלו ואשמח להיות בין המשמחים...בשורות טובות, ישועות ונחמות... תמיד יש סיכוי ותקווה לאהבה, כי אין ייאוש בעולם כלל, הכל יתהפך לטובה.

Nחמן

New member
מבקש להוסיף

אינני מכיר את סרוג בארון ואין לי שום מידע עליו, שיכול לשפוך אור אמיתי על הסוגיה. עם זאת כדרכי בקודש אני ממליץ לפנות לאנש/י מקצוע - רבנים ופסיכולוגים - ואף סבור, שלאסף זהבי יש היכולת והנכונות לעזור בעניין זה. מספר הטלפון שלו (מפורסם בפורום): 050-7809585 ואפשר לסמוך על חשאיות מוחלטת מצידו בעיניים עצומות.

dudu1212

New member
תן לזה צ'אנס

לדעתי, לא כדאי לחסום בפני עצמך את הדרך להתנסויות חדשות. תנסה, תראה איך אתה מרגיש עם זה. בסופו של דבר, לצאת עם מישהי זה לא אומר להתחתן איתה בהכרח. הניסיון של אחרים שהתאכזבו בנישואין עם אישה הוא לא בהכרח הניסיון שלך - יחסים בין בני אדם אינם מדע מדויק, ולכן בסיטואציות דומות בני אדם שונים ינהגו באופן שונה. יכול להיות שאתה כן תהיה מסוגל לנהל מערכת יחסים עם אישה בלי להיזקק לגברים, או יכול להיות שהאישה שאיתך תהיה נכונה להשלים עם העבודה שיש לך צורך ביחסים עם גברים, הכל יכול להיות. כמובן, אסור להתחתן בלי לספר, אבל זה לא אומר שאתה אמור לנעול הרמטית בפני עצמך את האפשרות לנהל מערכת יחסים עם אישה - תעשה מה שמתאים לך. תנסה.

תודה רבה!! על התגובות...

תמיד כיף להיכנס ולקרוא את התגובות של האנשים!! מצטער שלקח לי זמן כי רק הערב הגעתי למחשב שלי.... אז אני מבחינתי עדיין ממשיך את הקשר.. ומקווה שיהיה טוב... אני מאוד מפחד מהקטע המיני, היא גם לא שומרת נגיעה... אז זה בכלל בעיה... טוב נמשיך לעדכן.. שיהיה שבוע טוב לכולם!!!

אני חייב גם להגיד..

כיף לקרוא את התגובות החיוביות שלכם!! תודה רבה... זה מאוד מחזק... תמשיכו ככה...

ספר לה את האמת

לפני שאתם מגיעים רחוק מדיי. הונאת האישה היא חטא גדול יותר מן ההומוסקסואליות

השאלה היא מתי??

מתי לספר לה?? אחרי שהיא תתאהב בי או לפני, כי אחרי שהיא תהיה קצת מאוהבת בי זה אולי פחות יפריע לה.. אם אני יגחד לה עכשיו זה אולי פחות יזיז לה... והיא פשוט תזרוק אותי..

למעלה