מה לעשות?...

מה לעשות?...

טוב, הסיפור יותר מסובך ממה שאני יספר כאן, אבל אני ינסה לספר כמה שיותר. אז ככה...הכרתי מישהו בפורום באינטרנט והכרנו קצת, עברנו למסנגר, אחרי כמה ימים החלפנו תמונות, ודיברנו גם בפלפון, והכל היה סבבה. ולא יצא לנו להיפגש. לא כי לא רציני, פשוט כי לא יצא (הוא גר רחוק). לפני כמה שבועות, אמרתי לו אולי תבוא לשבת?... (הוא שומר שבת, ואמרתי לו שאני מוכן להקפיד בשבילו, ללכת לבית-הכנסת, לשים שעון שבת, והכל.... ואני לא "חייב" לו כלום... סה"כ חבר, שעוד לא חבר, כי לא נפגשנו ממש על אמת, ובשבילי רק אז, זה עובר לחברים. כי "חברים" במסנגר ובפורום היו לי המון, והם לא שם בשבילי כשאני צריך אותם. קיצור.... נמשיך הלאה) והוא אמר בהתחלה שלא, ואז אמרתי לו שאני יהיה לבד בבית, ושאני אבשל, והכל... ואז הוא אמר סבבה, לפני כשבועיים אמרתי לו בשבת כך וכך אני לבד, ואז הוא אמר סבבה הוא יבוא. והוא גם אמר שבחמישי הוא כבר יהיה בתל אביב ואז הוא יבוא, ואני עוד אמרתי לו (שוב...הכל בשביל מישהו שאני רק במכיר במסנגר ובפלפון טיפה פחות מחצי שנה) שאני יבקש לא לעבוד בשישי (בשבילו!, למראות שידעתי שהמנהלת שלי תהרוג אותי (ובנתיים אני כבר לא עובד שם, אבל זה לא הנקודה), בשביל שהוא יכול לבוא אליי בחמישי, במקום לחזור הביתה, ולבוא שוב אליי בשישי (ואז גם לבקש לעבוד בחמישי בבוקר, קיצור....הייתי מוכן להקריב המון בשבילו.). ואז הוא אמר שסבבה שהוא יבוא. דיברנו כמעט כל יום בפלפון והיה ממש סבבה, התחלתי להקשר אליו קצת יותר (שוב עשיתי את הטעות הזו), ובקיצור ולעניין, אמרתי לו שבבקשה יודע לי עד לרביעי, כי אני חייב לעשות קניות ולבשל, ואם הוא לא בא, אני צריך לארגן לי איפה להיות בשבת. והוא אמר סבבה. עכשיו.... גם חשוב להגיד, ששאלתי אותו כמה פעמים במסנגר אם הוא אוכל משהוא ספציפי, או משהוא ספציפי הוא לא אוכל, אתם מבינים...אני ממש רציתי שיהיה לנו שבת נחמדה (ואני חייב להגיד לכם שתבינו, לא מדובר בבחור שיהיה בן-זוג, ולא בבחור שיעשה איתי סקס, רק סתם חבר שבא לשבת) והכל.... אני מבחינתי מרגיש שעשיתי מעל, ומעבר. עכשיו... ברביעי, שלחתי לו הודעה להגיד לו שאני מתחיל לבשל, לדעת מה קורה, ואז פתאום הוא כתב לי הודעה, בלי לכתוב בדיוק מה הוא אמר, אבל הוא כתב שהוא לא יבוא ישר לשבת, ואיזשהיא סיבה. עכשיו... מה הכי מעצבן אותי? זה שאם אני לא הייתי כותב לא, הייתי צריך לנחש שהוא לא בא?????, או שהוא שם לי ברז????, או שהוא היה יכול להגיד לי את הסיבה הזו כשהצעתי לו בפעם הראשונה??, לפני שתכננתי הכל??? כבר עשיתי קניות לשבת, והכל. ממש כאילו בן משפחה בא, או חבר שאני מכיר 10 שנים... קיצור... ואז הוא שלח לי הודעה אחרי כמה דקות (כי לא עניתי לו, לא ידעתי מה לענות..... להגיד לו שאני כועס? מה?... לא יודע) (והאמת שאני יותר כועס על עצמי מאשר אליו) לשאול אם קיבלתי את ההודעה שלו, ושוב לא עניתי, ואז זרקתי את הפלפון באיזה חור, על שקט, וזהו... ונכנסתי לחדר, רציתי להיות קצת לבד. עכשיו, אחרי שנרגעתי, נכנסתי למסגר, והוא היה שם, וכתבתי לו הודעה, והוא לא ענה לי חזרה. לפני שהלכתי לישון, בדקתי את הפלפון והיו לי כמה שיחות שלא נענו ממנו ועוד סמס. כבר היה מאוחר, אז לא חזרתי אליו. אבל עכשיו אני לא יודע מה לעשות... הוא כועס עליי? להגיד לו שאני כועס? כאילו... יכול להיות שהוא קורא את הפורום הזה, ואת ההודעה הזו... לא יודע כבר מה לעשות. (אגב....אני שיקרתי להורים שלי, ורבתי איתם, בגלל השבת הזו. אבל לא נגיד מעבר לזה כאן) (ולמה אני כועס על עצמי יותר? שכ"כ השקעתי...שוב.כשתכירו אותי תבינו). זהו.... לא מאמין שכתבתי את כל זה, פפפ, טוב לא משנה. "שלח/י"....וזהו....

avitano

New member
וואו

איזה סיפור חח אני אמליץ לך להבא לכתוב יותר עם רווחים, שורות, פיסקאות, כי היה קשה לעקוב אחרי כל השורות האלו P: הממ נתחיל איתך מה אתה משקיע כל כך עבור בן אדם שאתה לא מכיר בכלל? מה אתה משנה בשבילו סידור עבודה? רב עם משפחה? הכוונה שלך טובה אבל אתה לא צריך להשקיע ברמה כזו ולשנות סדרי עולם בשביל בן אדם שאתה בכלל לא מכיר. יש מצב שהוא מלכתחילה לא לקח את זה רציני או שהוא התלבט ואמר בהתחלה כןכן אני ארצה ללכת אליו ולקראת הסוף התחרט ולא ידע איך להגיד... וכן זה לא בסדר מצידו, מצד שני לא היית צריך לתת לו עד יום רביעי, היית אומר לו עד יום שני תגיד לי אם כן או לא בטוח... יש לו בכלל על מה לכעוס עליך? אני בספק הוא סביר להניח רק רוצה להתנצל ואתה מצידך תענה לו או תתקשר ותגיד לו מה שאתה חושב ומרגיש ומה שעשית בשבילו ואולי הוא ילמד להעריך את זה..... או שתהיה לו סיבה יותר נורמלית... תעדכן :] יומטוב

אאוץ...

-סיטואציה לא נעימה... אבל כמה דברים לי אליך...חשבת ע``ז שאולי הלחצת אותו עם ההשתדלות היתירה שלך? כדאי שתדגיש לו שאתה עושה את הכל בקטע חברי שלא ירגיש לא נח אחרי כל ההשקעה שלך לומר בחופשיות איך הוא רוצה שיתפתח הקשר אחרי המפגש הראשון שלכם...לגביך,תנסה לחשוב למה אתה כ``כ משתדל בשביל מישהו שעדיין לא נפגשת איתו זה היה קצת טוטאלי ההתבטלות המושלמת שלך מעצמך בשבילו ,תשקיע בלאהוב ולהרגיש את הרצונות שלך ולא להדחיק אותם בשביל אחרים,בטח לא בשלב כה מוקדם... כרגע אני חושב שברור שתדבר איתו ותנהל שיחה בוגרת לתיאום ציפיות ביניכם שלא תנחל אכזבה נוספת.

אכזבות עבור עצמי רק

תראה... קודם כל... לא הבנתי לגמרי את מה שאמרת, לגבי עצמי, ואני אמרתי בתגובה הקודמת, למישהוא אחר, שאני השקעתי מהסיבה שכתבתי, לא אכתוב שוב, ואם הוא נלחץ, הוא היה צריך להגיד לי.

תגובה

אז ככה... אני לא כותב ספר, אני מספר, ואני לא אוהב לכתוב רווחים... פעם, כשהייתי עושה שיעורי בית לבית ספר, הייתי משקיע שעות, אוקיי, עכשיו....רווחים, עכשיו...צבע... עכשיו....נקודע, לא רגע, שם למעלה לא נראה טוב וכד קיצור כתבתי כמו שאני עומד ומספר וזהו. קיצור... זה לגבי החלק הראשון. עכשיו... לא אמרתי שיש לי מה להתנצל, מה שכן אני לא יודע איך הבחור מרגיש ומה הוא חושב. עכשיו... אני תמיד משתדל להשקיע, אבל הפעם הבנתי שאני לא צריך להשקיע, מצד שני, ואני לא יידבר על סקס עכשיו, אין לי חברעים, ואני חושב לפעים שאם אני ישקיע (ממש לא מדובר בכסף) אז יהיה לי חברים לא יודע. לגבי הסידור עבודה זה לא כזה נכון הייתי פשוט מבקש מראש, לא מחליף במיוחד. זהו לעכשיו לתגובה בשבילך

avitano

New member
אוקיי

הבנתי אחרת ממה שכתבת לגבי העבודה לא ביקשתי שתעשה סתם רווחים חח סתם פשוט היה יותר נוח לקרוא את זה אם זה לא היה כרצף של משפטים מחוברים, לא משהו אישי! אני מבין אותך ולא אמרתי שאתה זה שצריך להתנצל אלא הוא אתה הכנת והשקעת והוא לא טרח אפילו להגיד לך שהוא לא מגיע עד ששאלת

אה.... מישהוא אחד כן הבין!!!

זה בדיוק מה שמעצבן, לא שהוא בחר לא לבא השבוא, אלא שרק אחרי שאני שאלתי אותו "זה סופי?" הוא טרח לכתוב לי שהוא בכלל לא בא.... אבל לא משנה. נסתדר בסוף

סורנטו

New member
זה כמו שאני חושבת שאם אתן את נשמתי ואשקיע

יאהבו יותר אבל לא! אתה צריך לתת בהתאם למה שאתה יכול ולמה שצריך, אנשים לפעמים נרתעים כשאתה יותר מיד משקיע. אתן דוגמא: הבן שלי יצא עם משהיא לפני כשלוש שנים והם נדלקו ממש זה על זו, היה כיף עם שניהם והם יצאו חודש בלבד. יומיים אחר כך הייתה יום הולדת לבחורה והבן שלי הציף אותה מתנות והזמין לצאת, הגברת החליטה לדפוק ברז ולברוח!!! אשכרה כך, הוא נשאר עם כל מה שקנה ועשה מאוכזב. אמרתי לו לפני שלא צריך יותר מללכת לכוס קפה או זר פרחים וזה מספיק ליציאה של חודש ולא הקשיב. חברים יגיעו אם אתה תראה שאתה אוהב אותך ואתה נעים, ויש בך טוב אבל לא נשפך ולא מגזים. (גבורה עם אחרים אבל עובדת על עצמי לאמץ).

konito

New member
מצער לשמוע

בהחלט סיטואציה מבאסת. אולי אחת הבעיות היא שהוא בארון ופחד לבוא. אבל גם אז היה צריך להסביר את עצמו. אישית אני חושב שאין שום מקום להזמין אדם אליך הביתה אם לא פגשת בו מעולם. אפשר להפגש ואז להחליט. זה מטורף להזמין אליך הביתה מישהו לשלושה ימים כשאין לך מושג כלל אם הוא כלבבך. בכל אופן, אם הוא חשוב לך, דבר איתו ותסביר לו שנפגעת. אולי יש לו הסבר טוב. לגבי מסנג'ר והצ'טים למיניהם אני רק יכול לשגר את האזהרה שלמדתי על בשרי. זהו מכשיר חד מימדי שמטעה ביותר. במקרים רבים אנחנו מתאהבים בצד השני בלי שפגשנו אותו. אנחנו משליכים עוליו את רצונותינו ומאוויינו כשלרוב אין כל קשר בין העולם הוירטואלי למציאות. מפח הנפש הוא לרוב תוצאה של ציפיות מוגזמות. עדיף לקצר באינטרנט ולדרוש להפגש.

konito

New member
משהו מטורף שקרה לי בעבר והתפרסם בעתונות

לפני כמה שנים טובות פנה אלי בחור יפה תואר באינטרנט ומהר מאוד התגלגל העניין לפרשה שנכתבה בעיתון. משהו לא הסתדר לי במה שהוא כתב והחלטתי לשאול בחלון הראשי אם מישהו דיבר איתו בעבר. לא האמנתי להודעות שקיבלתי מיד אחר כך. מקווה שתוכלו לקרוא.

תראה..

קרה לי יותר מפעם אחת, גם יותר מעשר, ומאה פעם שנפגשתי והאדם לא היה מי שהוא אמר, או שהתקשרו והכל, וזה היה בולשיט הכי אהבתי את האנשים ששלחו לי יותר מתמונה אחת, וניסו לעבוד עליי שזה הם, וראיתי שכל פעם הם נראים שונים, ולאף אחד מהם לא היה מצלמה, בקיצור, עבדו עליי לא פחות ולא יותר אולי מכל כולם כאן.... זה.... אין לי מילים להוסיף.

konito

New member
אוי כמה אני לא מתגעגע לזה

נראה לי שאולי אתה צריך בן זוג שתוכל לבשל לו כל וויקנד. מה דעתך? עם כל הזבל באינטרנט, יש שם גם יהלומים אמיתיים. בעלי ואני הכרנו באינטרנט ומי שמכיר אותנו יעיד שיש לנו חיים טובים, מאושרים ומלאים בצחוק בלתי נשלט.

אני לא מחפש בן זוג

ו....מעבר לזה, אני לא מחפש לבשל כל וויקנד, אני מחפש להכיר חברים, לקבל חיבוק כשאני צריך, לראות סרט, לטוס לאילת, וכאילו

sahar85

New member
אתה מזכיר לי אותי...

פעם, לפני שהכרתי את חבר שלי, הייתי בדיוק כמוך. מכיר אנשים באינטרנט וכאלה. למטרת חברים לצרה, לא מעבר. אבל אם הייתי מכיר איזה בחור (חבר של חבר או משהו בסגנון) והיינו מתחברים אז הייתי מתקרב לאט לאט, משקיע, מתקשר, וכל הדברים שחברים עושים. כשאפילו לי זה היה נראה כאילו אני מחזר הייתי מתרץ את זה ב: "הוא חבר שלי, זה תמים לחלוטין". הייתי הופך לנערה בת 16 מאוהבת, והייתי נפגע בהתאם. ואז, איכשהו זה באמת היה יותר מדי, הוא נעלם ואני פגוע עד עמקי נשמתי, אבל למה? זה רק חבר טוב וזה תמים.... אז זהו, שלא!!! אי שם עמוק בפנים הייתה לי איזשהי תקווה שזה זה והנה אנחנו מתנשקים וכו' וכו' וכו' (הייתי רואה כבר חתונה וילדים... :) ) אין לי הרבה חברים ובמשך שנים נלחמתי על כל בנאדם שמצא חן בעיני בשיניים אבל בסוף הבנתי שאני נואש וזה נראה לא טוב בעיני עצמי אז הפסקתי. די לתירוצים, די להתאהבויות ודי להכחשות. הבנתי שטוה לי לבד, בלי לרדוף אחרי אף אחד ובלי להשקיע במי שלא צריך. אני חושב שאי שם עמוק בפנים אתה יודע שיש לך תקווה שממך וממנו יצא משהו ובגלל זה אתה משקיע כ"כ הרבה, שיעריך, שיאהב ושידע שיש בך משהו שלא כדאי לפספס. ובגלל זה כל דבר קטן שפוגע בשלמות שבהשקעה שלך פוגע. מה עם להגיד לו, תבוא ונזרום... נאכל מה שנאכל, נשתה מה שנשתה, העיקר שיהיה לנו סבבה. מבחינתו, גם אם הוא לא בא, הוא לא ירגיש לא נעים כמו שירגיש אחרי ההשקעה.... בכל מקרה, די להיות נערה בת 16, אל תלחם על מה שיבוא לבד. תחיה, תהיה אמיתי וזה יקרין החוצה. ובסוף, כמו לי, זה מגיע מהמקום הכי לא צפוי (אוטובוס... חחחחח....) אז יקירי, אני מקווה שתמצא את המכסה שלך, ושיהיה בהצלחה!

היה לי מכסה

אז ככה, קודם כל תודה להשקעה לענות. ואני לא נערה בת 16, אבל אני מבין את מה שאתה אומר, ואני רואה בזה הרבה אמת עליי, אבל עדיין... אני לא יודע, אם אני ימשיך- כמו בעבר- לחיות סתאם ככה בלי לנסות והכל, אני לא יוצא למקומות וכלום, איך אני יכיר חברים וכאילו?....

למי שאתה אומר אתזה,

לא הבתאבתי בו, אהבתי את הבן-אדם כחבר, ואמרתי לו גם, שהוא יבוא, והכי הרבה, אם נראה שלא מתאים לנו, למראות שזה רק היה אמור להיות כחברים, ולא כאוהבים או כסקס, יוכל ללכת הביתה, מה כבר ייקרה?... ו....מה עוד רציתי להגיד? אה... אה כן, שגם אני בארון! לא רק הוא! ואם זו הייתה הבעיה, הוא היה צריך להגיד אתזה לפני כמה שבועות כשהצעתי לו

סורנטו

New member
גם אני בגילי לא למדתי שלא להשקיע יותר מידי על

ההתחלה ולא לספר יותר מידי ואני גדולה ולא מצליחה להתגבר על כך, עם ידידים ועם חברות וחברים, תמיד צריך להשאיר פתח לסקרנות ולהמשך וכנראה מה לעשות אלה החיים, זו דעתי. לגבי העניין שהתקשרת לשאול אם הוא מגיע, אולי התכוון והקדמת אותו ואני חושבת שהיה צריך להודיע ברגע שהחליט. מה אתה מרגיש? רוצה לנסות להיות בקשר? אם לא אין טעם. אם כן, אולי כדאי לנסות בלי קיטורים. אני לא חסידת התאפקויות, אני מחצינה כל רגש לפעמים עובד ולרוב לא. במקרה הנוכחי שלך, לדעתי (תשמע עוד דעות) אתה יכול להתקשר משום שהוא ניסה לתפוס אותך.

למעלה