מה לעשות?!

מה לעשות?!../images/Emo4.gif

אז ככה... היה לי חבר מהביצפר שלי,היינו חברים שבוע וחצי ואני ניפרדתי ממנו כי כל היום חיפשתי אותו בביצפר והוא היה עם חברים שלו... כאיול באתי אליו ואמרתי לו את והוא אמר לי שאני יחליט מה עלשות עם זה... או קיי,אז עכשיו אנחנו לא בייחד שבועיים ככה... אבל כל פעם שיוצא לי להיות איתו בביצפר וזה.. אנחנו יושבים מחובקים,אפילו מתנשקים... ואין לי מה לעשות,אני מאוהבת,אני חולה עליו... מה שממש לא נראה יל שהוא,נראה לי שהוא מהמניאקים האלה שרק רוצים... אין,אני לא יכולה הלפסיק,יעני זה לא קורה כל יום....אבל מתי שיוצא... אני חייבת להפסיק לאהוב אותו,כמה שזה נשמע מפגר,אני חייבת מישהוא חר,כי אין... לא נראה לי שייצא מזה משהו,ואני מרגישה כאילו סבבה לו,מישהי...לשבת להתחבק,להתנשק איתה,ובלי רגשות אשמה ללכת לבנות אחרות... מה אני יכולה לעשות?? להפסק עם זה ממש ממש ממש קשה לי,אני מאוהבת בטירוף... משהו...תצילו אותי!!

Charmed by love

New member
לא חשבתי שקיימת ילדה יותר מתוסבכת

מחברה שלי.... טעיתי... דבר ראשון.. בת כמה את? דבר שני.... כמה זמן הייתם יחד? דבר שלישי.. לא יהיה יותר פשוט להיות חברה שלו במקום להגבר עליו? כלומר... את אוהבת אותו, יש סיכוי כלשהו (די גדול לפיזה שהייתם חברים) שגם הוא אוהב אותך... ואולי אם תנסו שוב זה ילך יותר טוב?

bubaale

New member
שרון צודקת!

פשוט תחזרי להיות חברה שלו! רואים שעדיין יש לך רגשות
כלפיו!!! אם בכל זאת נפגעת מאוד מזה שהוא מתעלם ממך, אני ממליצה לך לא להמשיך להתחבק ולהתנשק איתו! את יוצאת זולה... מקווה שעזרתי!!!

אני בת 15 וחצי

לא יודעת.... כאילו,יש שני צדדים לקטע של זולה מצד אחד בכל זאת היינו חברים... והקטע של לחזור להיות בייחד,לא יודעת!!אני צירכה ת´קירבה שלו איתי אבל בכל זאת בקושי היינו בייחד בביצפר ובכלל לא אחרי זה כמו חברים בכיתה ג´....ואני צריכה חבר שמראה יל אהבה כן אני יודעת שאני מתוסבכת...ואני מרגישה שאני צריכה מישהו כדי לשכוח ממנו.....כי אם הוא היה אוהב אותי באמת,או אהב,הקשר שלנו היה נראה אחרת!

יהלe

New member
כמה שזה קשה

תנסי להתרחק ממנו ולחשוב על דברים אחרים, אחרי כמה זמן של ´הפסקה´ אולי תוכלי להיות ידידה שלו בלי הצורך להתנשק וכל זה...

למעלה