מה לעשות עם עצמי?

מה לעשות עם עצמי?

לא עובדת, לחפש סתם עבודה פשוטה ולכבול את עצמי לא רוצה, גם להתנדב לא ממש רוצה (בד"כ אלה עיסוקים פעוטים. חוץ מזה, לא מתחשק לי לעשות כל הזמן דברים בלי תמורה כספית). אין חֶברה. (א)נשים שדיברתי איתם לאחרונה באינטרנט ובטלפון לא חוזרים אליי. אני בבית בלי עיסוק ובלי אנשים. (גם לא מתחשק לי בתנאים אלה להביט באלבומי האמנות שלי, לצפות בסרטים, או לנגן). באמת, אי אפשר לחיות כך.
מישהי/מישהו במצב דומה? יש רעיונות?

נונה288

New member
אז ככה;

תקימי את עצמך
תני לעצמך סטירה מצלצלת שתתעוררי כי נראה לי שאת ישנה בעמידה!!!
צאי לעבוד לא חשוב במה ובמקביל תמצאי עבודה כרצונך!
ביום שתצאי לעבוד הנפש שלך תרגיש הרבה יותר טוב!!!
בהצלחה

HH husa

New member
המקצוע שלך הוא כתיבה , יש הרבה מאוד

סוגי עבודות שדורשות אותו.

את יכולה לעבור עליהם ולעסוק בכמה מהם שמתאימים בו זמנית , עד שתוכלי לעשות רק מה שהיית עושה גם בלי כסף.

לצערי יש לי תחושה ששום דבר....

שאני אציעה לך את לא תיישמי. נשמע שאת באיזה דכדוך ושלא בא לך לעשות כלום. אם הייתי כן "מיעצת" לך אז הכי טוב כנראה
שכן תצאי לעבוד בכל דבר וזה פשוט יניעה אותך הלאה.

סיגלי ד

New member
שלום פנתרית...

אז במקרה נכנסתי לכאן, ככה עוברת אורח..
ובמקרה גם אני במצב דומה למה שאתה מתארת.
הפתרון שלי זה למצוא קורס כלשהו, שיעניין אותך, או אפילו סתם כזה שמציעים בלשכת תעסוקה
(במקרה שיש לך בעיה כספית לשלם על קורס)

זה טוב כי זה מכניס למסגרת כלשהי. את פוגשת אנשים למשך מספר שעות עם תחום עניין דומה לשלך.
עצם העובדה שאת צריכה לקום להתלבש ולצאת מהבית זה כבר משהו. ומסגרת מחייבת אותך לעשות את זה.
זה גם לא התנדבות כי את מרגישה קצת דומה לאנשים שבאים לקורס יחד איתך, ולא על תקן "מושיעה".

אני לקחתי קורס מקצועי כלשהו שקרוב למקצוע שלי. תוך כדי הקורס עלה לי רעיון כלשהו לעסק.
ועכשיו אני לוקחת קורס ליזמות עיסקית.

בהצלחה במה שתבחרי.

dify

New member
את באמת רוצה לעזור לעצמך?

או שאת מחפשת רחמים? כי אם את מחפשת רחמים אז לא תמצאי אותם בתגובה הזו.

אני לא מבינה מה זו "עבודה פשוטה", לפי מה שאת מתארת, אפילו ב"עבודה פשוטה" את לא מסוגלת לעבוד.. אז מה פשוט בה כל כך?

אז צאי מהסרט. החיים זה לא קארי ברדשו, שיכולים לעבוד בעבודת החלומות ובשאר היום לנהל חיי חברה סוערים במרכז העולם..

את רוצה להגיע למימוש עצמי? לכי לעבוד במשהו. למה? כי עבודה זה לא רק לעסוק במה שאת אוהבת, זה גם להגיע לתחושת עצמאות, לתחושת סיפוק, לידיעה שאת שווה משהו בזה שאת יכולה לעשות דברים במו ידיך. לקבל פידבק טוב על העבודה שלך גם אם את אחת מאלף סוקרים או מלצריות. כי כדי להגיע למימוש מקצועי צריך קודם להשתשפשף בעולם העבודה, רוב האנשים לא נופלים פ-ת-א-ו-ם על המימוש המקצועי שלהם, הם מתחילים בקטן, הם מתנסים בכל מיני דברים, הם לומדים על עצמם מה משתלב יופי עם התכונות שלהם וממה להתרחק ואיך להתמנגל ואיך לקדם את עצמם, גם כל עבודה "פשוטה" מלמדת את שיעור החיים הזה, שאת, כך נראה, רוצה לדלג עליו, קצת בקטע המפונק, רוצה לקבל על מגש ישר את התוצאה הסופית. זה לא יקרה. אבא ואמא לא יכולים לקצר לך פה תהליכים.

וזה חוץ מהעובדה שעבודה זה גם מקום חברתי, זה גם מעביר את הזמן, זה גם לצאת קצת מהבית. גם העבודה הכי "פשוטה" תהיה לך טובה יותר מאשר לשבת בבית עם עצמך במצבך.

אבל כמו שכתבו לך- לא נראה לי שתקחי איזשהי הצעה ברצינות, את לא מחפשת לשנות את המצב, את מחפשת תשומת לב, פינוק. זה לא יקרה, ועד שלא תביני שזה תלוי רק בך, את תשקעי יותר ויותר בתחושת המסכנות, במקום לצאת ולעבוד בעבודה הראשונה שתמצאי ומשם כבר להתגלגל הלאה.. זה הפתרון האמיתי. כן, גם התנדבות.

למעלה