מה לעזאזל?!

6th Finger

New member
מה לעזאזל?!

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, לפני כמה ימים נוספו לי פתאום 13,000 אזרחים למורדים. תקפתי אותם כבר פעמיים ונשארו לי 9,000 מורדים. היום תקפתי אותם שוב, 50,000 חיילי סיירת נגד 9,000 מורדים זבלים, והפסדתי (!!!) ונוספו לי עוד 23,000 מורדים (!!!) מה זה הדבר הזה?! אני כבר לא יכול לעשות כלום!!! או שזה באג מעצבן במשחק, או שהמשחק אמור להיות לא הגיוני, וזה גורם לרצות להפסיק לשחק בו. מישהו יכול לעזור לי בעניין הזה?

sls8

New member
אבל בכל זאת...

חילים צרכים להיות בהרבה יותר חזקים ממורדים מורדים זה רק אזרחים רגילים שמורדים במדינה שלך וחילים יודעים לתקוף אז אפילו 50 על 50 החילים צרכים לקרוע אותם בלי בעיה!!!

noamzib

New member
גלעד אתה לא יכול לפרוש

אתה חבר RA איך אתה עושה את זה....תשלח אימייל לערן אני בטוח שזה יסתדר

6th Finger

New member
חחח

עזוב, יש לו מחלת שרשור... הוא משרשר להודעה האחרונה תמיד.

6th Finger

New member
...

המורדים שווים בכוח בדיוק לכוח של החיילים שלי, לכן אם אני אלחם עם מספר שווה של חיילים נגד מורדים, גם מהחיילים וגם מהמורדים אמור להיות מספר קורבנות שווה. אבל אני לא מבין את העניין הזה... בהתחלה תקפתי עם 40,000 חיילי סיירת נגד 13,000 מורדים וניצחתי, אח"כ תקפתי עם 45,000 חיילי סיירת נגד 11,000 מורדים ושוב ניצחתי, אבל כשתקפתי עם 50,000 חיילי סיירת נגד 9,000 מורדים - הפסדתי... אני רוצה לראות מישהו שיגיד שככה זה אמור להיות, ושזה לא באג מעצבן במשחק. ועוד דבר מעצבן זה שהמורדים מופיעים סתם ככה, כי מתחשק להם, ואין לי אפשרות להחליט בכלל על הנושאים שגורמים לאזרחים למרוד. מילא אם היה אפשר להחליט על זה ואנשים היו נזהרים, אבל סתם ככה זה דפוק.

twigy

New member
שתוק יבכיין זה הגיוני

מורדים מתחבאים ותוקפים בהפתעה, זאת מחתרת אתה יכול לשלוח כמה חיילים שאתה רוצה אבל הם ירססו את כל הפלוגה מתוך בניין. ובנוסף לאחר הפעולה המורדים יוציאו כרזות שיתארו את אלימות הממשל - ששולח לוחמי סיירת במקום לטפל בבעיות החברתיות שהציתו את המרד הזה מלכתחילה ! אז הם מושכים תומכים נוספים למאבקם ! הבנת או לא ? בכיין.

6th Finger

New member
-_-

אני לא ארד לרמה שלך ואתחיל להקניט כמו ילד קטן. כמו שכתבתי בהודעה האחרונה שלי, בהתחלה תקפתי עם 40,000 חיילים נגד 13,000 מורדים, אח"כ תקפתי עם 45,000 חיילים נגד 11,000 מורדים, ובהתקפה האחרונה, שבה הפסדתי - תקפתי עם 50,000 חיילים נגד 9,000 מורדים. אם אתה יודע לחשב, אז בהתקפה הראשונה הייתי יותר חזק פי 3 בערך מהמורדים, בהתקפה השנייה הייתי חזק פי 4 בערך מהמורדים, ובהתקפה האחרונה הייתי חזק פי 5 מהמורדים. אז מן הסתם, אם ניצחתי בהתקפות הראשונות נגד המורדים, שבהן הייתי חלש יותר והם היו חזקים יותר, הייתי אמור לנצח גם במתקפה השלישית. ולפי המשחק, המורדים אפילו לא נמצאים בעיר, כי אחרת היה לי פיצוץ אוכלוסין (של בערך 30,000 איש), אפילו שהם לא מחושבים כאזרחים. ובנוגע לכרזות שאתה אומר שהם מפרסמים - תאמין לי שאם הייתה אפשרות להתפשר בין המורדים לביני, הייתי משתמש בה כבר מזמן. אבל אין אפשרות כזאת!! אפשר רק להילחם בהם!!

yardiboom

New member
מה שאמרת העלה לי רעיון

כמו שאמרת שיהיה אפשר בדרך מסוימת(דיפלומטית כמובן) לנסות לפתור את השמבר עם המורדים

הוא צודק(לא אתה)

וחוץ מזה יכול להיות בעיות בפיקוד והמורדים מכירים יותר טוב את השטח

yardiboom

New member
כשאמרת לא אתה

התכוונת אליי כי אם כן אז אני יודע שלא תהכוונת אליי כי לא שישרת אליי

למעלה