מה לעזאזל?!

alter ego1

New member
מה לעזאזל?!

קראתי קצת בפורום הזה. הגעתי בערך עד הקטע שהתחלתם לרדת אחד על השני בגלל סוגי המוזיקה שכל אחד שומע. כאילו, מה?! באמת נראה לכם שזה קשור לאינטליגנציה, או אפילו לאופי ולאישיות של הבן אדם?! מטורפים לגמרי. המוזיקה ל-א מגדירה את האופי של הבן אדם, ובטח לא את האינטליגנציה. עוד נקודה- פריקים ערסים. what the fuck?!?! הסטריאוטיפים חוגגים פה. נכון, יש את הערסים הלא מפותחים שמתנהגים ממש כמו קופים- הולכים מכות, מסתובבים בעדרים וסתם מציקים לכל דבר שזז (כאן, אגב הקופים מתעלים עליהם). אבל יש גם את ה"פריקים" שהמטרה היחידה שלהם בחיים היא להתמסטל. יופי של חלום, באמת. למה אתם רוצים להדביק עליכם את הסטריאוטיפים האינפנטיליים האלה? הורג אותי עוד יותר איך שאנשים משתנים כל כך מהר, כאילו הם מתלבטים בין הסטיגמות שהם רוצים שיודבקו להם על הפרצוף... כל החיים שלהם מתנהגים כמו ש"שהפריקים" מגדירים ערסים, וכמו רעם ביום בהיר מחליטים שהם לא אוהבים מוזיקה מזרחית, נמאס להם מהג´ל ושהם עוברים לאולסטאר פדלפונים וראסטות. קיצר, בתור תושב באר שבע לא הייתי רוצה שאנשים מחוץ לעיר יקראו בפורום הזה- רושם טוב, בטוח הם לא יקבלו. אתם עוד רציתם להזמין לכאן את טרנר... טוב, אני יכול להמשיך עם הרשימה שלי ולהעלות לעוד כמה מחברי הפורום את הפיוזים. אבל אני מעדיף לא לקבל איומים על חיי, ושכנופיה של בלאקרים/ערסים/פריקים (איך שתרצו לקרוא לעצמכם) לא תרדוף אחריי עם שרשראות ברזל. אז נקודת זכות אחת יש לפורום- הרבה מחברי הפורום עושים רושם שהם רוצים לקדם את המוזיקה בבאר שבע, מה שעד לפני זמן קצר ממש היה על הפנים, מגוון בטוח לא היה. תיפטרו מהסטיגמות האינפנטיליות, ותתחילו לפתוח את הראש קצת...

טאלנה

New member
תראה...

זה ברור שסטיגמות זה לא דבר חכם, וזה ברור שיש את האנשים שמדביקים סטיגמות שהם אולי קצת לא חכמים, אבל אם הייתי קורא את כל ההודעות, היית שם לב שחלק מחברים הפורום קיבלו מכות, חלק דקרו, וקרו הרבה דברים... ככה שאם הם רוצים להאשים מישהו על משהו, בהחלט יש להם... אל תשפוט ככה סתם... אתה לא יכול לבוא לפורום ולהתנהג כאילו אתה אלוהים, זה לא בסדר, אתה לא תבוא ותגיד לנו איך לדבר ומה לעשות, ואם כבר אתה עושה את זה, תעשה את זה עם קצת טקט כדי שאנשים יבינו אותך ואולי אפילו קצת יקשיבו במקום לעבור למתקפת הגנה, כי הדרך שבה ניסחת דברים קצת לא בסדר.. אני חושבת שלכולם יש זכות להביע דעה, כי זה פורום, ולא משנה מה הדעה של האנשים פה, יש להם זכות להגיד אותה, גם אם היא לא בדיוק הדעה שלך וגם אם היא לא בדיוק מצאה חן בעיניך.. אולי יש פה שירשורים על כל מיני דברים שלא צריכים להיות פה, שאולי הם מיותרים, וחסרי כל משמעות, אבל הם פה, אין מה לעשות עם זה, בחרנו לדבר על הדברים המסוימים האלו, וכנראה שדיברנו עליהם.. ומיכאל, אני לא חושבת שיש פה אנשים סתומים, זה שיש לאנשים דעה, שאולי קצת שונה, ואולי קצת שופטת, זה לא אומר שהם סתומים, אז לפי דעתי ההערה הזו לא הייתה במקום.. וממ.. זהו... קח את זה לתשומת לבך..

Mike A

New member
דווקא כן

אנשים פה משום מה רוצים להיות מוגדרים לאיזה קבוצה כלשהי... "אני ערס אני בלאקר". הגדרות כאלה באות עם הסטיגמות שלהם, ואתם שכל הזמן בוכים על סטיגמות בעצם מדביקים את הסטיגמות האלה על עצמכם. אחרי זה הסטיגמות האלה גורמות לוויכוחים מיותרים ובלתי נחוצים... מה עשינו בזה? כלום. דרך אגב, בלי קשר: "בחרנו לדבר על הדברים המסוימים האלו, וכנראה שדיברנו עליהם" המשפט הזה הצחיק אותי בצורה יוצאת דופן

טאלנה

New member
מממ....

קודם כל אני שמחה שמה שנאי אומרת ברצינות מצחיק אותך.. ושנית.. אני לא חושבת שיש פה מישהו שהדביק על עצמו סטיגמה, אני אישית לא הדבקתי על עצמי משהו שאני מתיימרת להיות כי אני לא מתיימרת להיות כלום.. לא בלאקרית, לא מטאליסטית לא פריקית, לא כלום... אז ככה שאני לא הדבקתי שום תווית על אף אחד.. שאר לברי הפורום שידברו בשם עצמם.. וזהו...

fireman

New member
חמודה...

אני רואה שהחלטת לקחת לעצמך את תפקיד הפילוסוף של הפורום ובכן, עליי ההצגה המוזרה הזאת לא עובדת הבחור הזה הוא הדוגמא הכי טובה לאיך שהפורום הזה נראה בעיני אנשים שמגיעים אליו בפעם הראשונה כמבקרים חדשים, התגובה שלך היא חטא על חטא. הוא לא שופט סתם, אם לא היית אטומה לנקודות מבט שונות משלך שבהן מה שאכפת לך זה לנהל את השיחות חולין שלך בפורום אולי היית מנסה לשאול את עצמך "אולי הבנאדם באמת צודק?" הוא צודק לא במאה אחוז אלא באלף אחוז כל הזמן מתעסקים בפריקים ובערסים, כל יום מישהו אחר לפורום ובוכה כמו כוסית שערסים הרביצו לו, תתבגרו כבר! טאלנה, מי שאין לו פה טאקט זו את! כי אם היה לך טאקט לא היית מגיבה כמו שהגבת להודעה שלו, עשית פה כזה סלט שאני בספק אם את בעצמך יודעת מה כתבת פה....איך הגעת לזה שהוא אומר לך מה לעשות ואיך הגעת לזה שהוא מנסה לשלול ממך את זכות הבעת הדעה שלך. יש פה המון שרשורים מיותרים, לא אולי ולא כמעט, יש המון והם יימחקו, הפורום הזה יתחיל להפגין בפועל את הייעוד שלו גם אם זה יצטרך להיעשות בצורה שלא כולכם תאהבו. טאלנה, אם את כבר כותבת על "דעה שונה" של אנשים באמת הגיע הזמן שתפתחי קצת את הראש ותתחילי להתעניין ולהתייחס בצורה הגיונית לדעות של אנשים אחרים. יום טוב

טאלנה

New member
באמת סליחה..

ערן, העובדה שאתה מנהל הפורום לא מקנה לך את הזכות לדבר אליי ככה, אתה יכול להעיף אותי מהפורום, אתה יכול למחוק הודעות, זו אולי זכותך כי אתה בכל מקרה המנהל פה, ואני לגמרי מכבדת את זה.. אבל הדרך שבה אתה מדבר אליי בכלל לא מצאה חן בעיני, אתה מדבר בהתנשאות מוחלטת, למה נדמה לך שאתה מתנשא מעליי, או מעל מישהו בכללי, אני בסך הכל הבעתי דעה, לא הוספתי שום חטא, אני לא חושבת שבנאדם יכול לבוא לפה ולדבר אלינו ככה, זה זלזול והוא בכלל לא יודע על מה הוא מדבר, וכל עוד הוא לא יודע, הוא לא צריך לדבר עד שהוא ידע.. מילא הוא היה נמצא פה וקורא שיחות שלנו, אבל הוא לא היה כאן אף פעם, לא משענו והוא פשוט החליט לתת לנו את הדעה שלו בבום מוחלט, ואולי הייתי מתייחסת לדבריו, אם הוא היה מביע אותם בדרך שצריך, כמו שצריך, ולא ככזאת ביקורת, זה לפי דעתי לא היה במקום ואמרתי את דעתי.. זה מה שהפורום הזה אמור להיות לא..? אנשים שרוצים להביע את חוות דעתם.. ערן, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, אבל אולי אם אתה תתחיל גם להתייחס לדעות של אנשים אחרים, אתה תהנה בפורום הזה בדיוק כמונו, אבל אם לא, אולי הוא פשוט יחזור להיות משעמם כמו שהוא היה לפני כמה זמן.. אני לא משחקת שום פילוסופית ואל לקחתי על עצמי שום תפקיד, אם כבר אתה חושב שהעובדה שאתה מנהל את הפורום נותנת לך זכויות יתר.. לפי דעתי זה לא ככה... יום טוב גם לך...

fireman

New member
ושוב....את לא שמה לב מה את כותבת

תגידי לי מה את מצפה מהבחור? שיכנס לפורום, ישאיר הודעה שהוא רוצה לכתוב את דעתו, יחכה להסכמתך ולאישור שזה לא יפול עליך בבום ואז לכתוב אותה? מה ז"א לא יכול לדבר אליך ככה? הוא קילל אותך? הוא השפיל אותך? ממש לא, הוא כתב את דעתו שלא מוצאת חן בעינייך למרות שהיא מאוד משקפת את המציאות לגבי מה שהולך כאן בפורום, כנראה שאת אטומה מידי בכדי להבין את זה. זכותו המלאה להעביר ביקורת, את בעצמך מעבירה ביקורת עליי בתגובה שלך...את ביקשת את הרשות שלי לפניכן? ממש לא, הוא גם לא צריך לבקש ממך רשות העובדה שאני מנהל את הפורום בהחלט מקנה לי זכויות יתר וזו עובדה ותאמיני לי שבגלל היותי מנהל אני מרסן את התבטאויותי בפורומים השונים, תביני מזה את המסר לבד אין שום חטא בדבריו של הבחור, הוא פשוט כתב כאן דברים מאוד נכונים שרבים מחברי הפורום מסרבים להכיר בהם ולצערי לא בגלל שהם לא נכונים אלא כי זה מה שנוח להם, באמת אחלה להעלות לפורום תמונות של עמודי חשמל, יחי האינטילגנציה והרמה הגבוהה, הנחמה שלי בעמודי חשמל האלה היא שלא הדביקו גם להם איזה סטיראוטיפ של ערסיות או פריקיות

טאלנה

New member
אני שמה לב טוב מאוד...

סליחה ערן, אבל אתה מעביר עליי ביקורת ממש חריפה.. ואפילו נדמה לי שראיתי איום איפה שהוא.. זה נראה לך בסדר..? זה נראה לך צודק..? ושוב אני אומרת... העובדה שאתה מנהל את הפורום לא מקנה לך את האפשרות להתנשא מעלינו.. ותאמין לי, שלא משנה כמה פורומים תנהל, לא תתנשא על אף אחד.. לכל אחד יש את הדעות שלו, ולכל אחד יש את האפשרות לבטא את הדעות שלו, אבל כל אחד צריך לדעת איך לבטא אותן, אולי כדי שיבינו ויקשיבו, ואני חוזרת על עצמי ואומרת, שהייתי מקשיבה אם הוא היה מחליט לבטא את הדעות שלו בדרך יותר נעימה.. וגם אולי הייתי מקשיבה לך אם היית יודע איך לדבר אליי, אתה מתנהג בזלזול רב, ואולי אם אתה אומר שהעובדה שאתה מנהל הפורום מקנה לך זכות, אולי תראה את הזכות הזו בהתייחסות נאותה לחברי הפורום פה..?

Hamall

New member
בעקרון

אם המנהל חושב שהדעות שלך הן לא ברוח הפורום ופוגעות, הוא יכול לחסום אותך וכל זה ובאמת יש לו זכויות יתר מכיוון שזה תפקידו... לנהל את הפורום.

fireman

New member
אני לא מתכוון להמשיך להתווכח איתך

את מדברת על הבעת דעות.... אני לא מוצא שום רע בהודעתו של אלטר.... את מוזמנת לעבור מילה מילה בהודעתו ולהסביר לי מה רע בהודעה שלו, להזכירך, לא רק לך מותר להביע את עמדתך אלא לכולם וגם אם זה לא ממש מוצא חן בעינייך... איומים?....אני לא מאיים

גם אתה חמוד אפילו מאוד

תשמע חבר (אמיגו בספרדית), תפקידך הנעלה (מלשון נעל) בתור מנהל הפורום אינו ניתן לערעור. אך התייחסותך לחבריו אינה נאותה והשתמשותך בתפקידך ובאפשרויות הפתוחות בפנייך בתור מנהל הפורום רק גורעות ואינן מווכיחות שום דבר ביחס לתפקידך. אם חברי הפורום שאותו אתה מנהל לא היו כאן גם אתה לא הייתה כאן. להזכירך ברמה מסויימת את עובד בשבילנו ולולא היינו פה גם אתה לא היית פה. שנית, הגבלתי מהפורום לא היית מוצדקת כלל משום שניסיתי להרים את המורל הירוד של חברי הפורום עקב "שלטונך" (מלשון שתן) המדכא ומצורת התייחסותך אלינו. לידיעתך פורומים נוספים קיימים בימים אלו ופורום זה כלל לא ייחודי. חבל שאנו צריכים להגיע למצב כזה שבו אין תיאום והבנה בין שני הצדדים. ושקול את טיעוניינו כי הם רק הולכים ומתרבים. ואם אפשר את הניק הקודם Jewcifer הוא יותר.....אני.

Hamall

New member
אהא! אז זה מה שקרה...

אני מוחה! תתן לו לחזור לפורום! שירלי לטיפולך...

fireman

New member
ידידי היקר

האפשרויות העומדות לרשותי הוענקו לי ע"י תפוז ככלי להשלטת סדר בפורומים ושמירה על תרבות שיחה נאותה, בכלים אלו יעשה שימוש מוצדק בלבד כפי שנעשה במקרה שלך ולא אהסס להשתמש בכלים אלו בשנית כנגד כל משתמש כל עוד יהיה צורך בכך. הצפת את הפורום בשטויות ובתמונות שאינן קשורות לפורום ולכן ההודעות נמחקו ונחסמת, כמו כן בהודעת החסימה שלך אני בטוח שראית את כתובת הדואר האלקטרוני שלי מתנוססת בראש גלי חוצות והיית אמור לעשות בה שימוש, הפורום אינו במה לפתרון המחלוקות הללו. אני חייב להזכיר לך דבר חשוב מאוד.... אני לא עובד בשביל אף אחד כאן, לא עובד בתפוז, לא עובד בפורום ובטח שבטח לא עובד בשבילך. המורל הירוד של חברי הפורום כהגדרתך אינו באשמתי, אינני מנהל את הדיונים על כל מיני להקות רוק ועל תרבות הערסים והפריקים בעיר אלא אתם, בישלתם - תאכלו, זו בעיה שלכם. התאוריה שלך שבביצוע תפקידי כמנהל הפורום נוצר פה דיכאון כלשהו זו בעיה, על כך אפילו אני לא יכול לתת תשובות, תפנו להנהלת תפוז, אולי יסכימו לשנות את שם הפורום לפורום להקות רוק צעירות, כי מי שמדוכא כאן זה אני שרואה פורום בשם "באר שבע" שכל היום כותבים בו על להקות רוק. לגבי הניק הקודם שלך, החסימה שוחררה

Jewcifer

New member
ידיד!

כל הדברים שנאמרו נאמרו ברגעים של כעס ושל עצבנות שנגרמה בשל חסימתי. בנוסף דברי שנאמרו לגבי אופי הפורום לא שונים גם היום אלא שברגעים אלו אוכל לומר אותם בצורה רגועה יותר מאשר בפעם האחרונה. איני רואה דבר רע בנושאי השיחה בפורום זה והיני נהנה מתוכנו. ככל הנראה מפעילות הפורום תוכנו אינו מפריע לחבריו שלא מפסיקים להשתתף בדיונים. עם דיונים אלו הם רצונם של חברי הפורום והם לא רואים בהם דבר רע ואף מוצאים בהם עניין יהי כך. תודה על שחרור החסימה ויום טוב!

alter ego1

New member
נראה לך שאני אכתוב דברים כאלה סתם?!

אני כבר קורא בפורום די הרבה זמן, בקביעות, בערך מיום אחרי "קפה אלטרנטיב" במקיף ח´. מה זאת אומרת "לא יודע על מה הוא מדבר"?! מה את יודעת? עד עכשיו לא הייתה בהודעות שלי אף נימה של זלזול. המצב בהודעות שלך שונה לגמרי.

טאלנה

New member
סליחה..?!?!?

אני ראיתי נימה של זלזול גדולה מאוד... אתה ביטאת את הדברים שלה בצורה גסה ולא נעימה במיוחד.. אם היית רוצה שניקח את זה לתשומת ליבנו, היית צריך לחשוב רק קצת לפני שכתבת את מה שכתבת, זה היה עוזר לנו להבין יותר את דבריך ואולי אפילו להקשיב להם.. אבל תסלח לי, אני לא יכולה להקשיב למישהו שמדבר אליי בזלזול, זה יוריד מההערכה העצמית שלי.. וככה אני חושבת.. אז להבא, תדע להשתמש במילים שלך בחוכמה יותר.. אולי ככה יקשיבו לך..

למעלה