מה לעזאזל?!

alter ego1

New member
פניתי אלייך אישית?!

אם כן, לא שמתי לב שהזכרתי את השם שלך ולו פעם אחת בהודעה הראשונה שלי. התייחסתי למצב הכללי בפורום הזה ובעיר בכלל. את חושבת שאני סתם כותב הודעות כאלה כדי לרדת על אנשים, או כדי להתחיל מריבות? תאמיני לי שלא! יש לי דברים הרבה יותר טובים וחשובים לעשות עם הזמן שלי. אני כותב הודעות כאלה כי המצב הזה הוא לא רק בפורום, הוא בעיר בכלל. ובתור נער בן 17, ממש אבל ממש לא כיף לחיות בעיר הזו. אני יודע שההודעה שלי כאן בפורום לא תשנה את הדיעות שלכם, או את ההתנהגות שלכם. זו גם לא המטרה שלי. רק רציתי שתבינו כמה טיפשי הכל נראה... באמת חבל שאנשים חכמים, או שלפחות מחשיבים את עצמם כאלה מתנהגים בצורה כזו צבועה וילדותית. תאמיני לי שזה ממש לא מוסיף לכבוד. שוב פעם, לא התכוונתי דוקא אלייך... לא היית לי מטרה לא היית לי מטרה לפגוע בך, או באף אחד אחר.|סהדגש|

Hamall

New member
מצטער חבריה אבל אתם תצטרכו לכתוב

הודעות קצרות ולעניין.... זה מעצבן לקרוא הודעות של 2 עמודים! במיוחד כשכואב לך הראש...

גם אתה לא מבין

זה לא נוגע להתייחסותך הישירה או הלא ישירה אליה, אנחנו פה מנסים לייצג את כלל חברי הפורום. אף אחד לא ביקש את דעותיך בנוגע לנעשה בפורום ואף אחד לא ביקש את התערבותך. ככל הנשמע מדעותיך אתה כלל לא מבין מה נעשה פה וסתם מנסה לתת דעות טיפשיות ואינך מייצג את מה שנראה לבאים מבחוץ. אינך יכול לבוא ביום בהיר אחד ולתקוף. מה אתה שיירת ביקורת. בטח גם אין לך חברים (בלי קשר). אז לפני שאתה רוצה להגיד משהו עצור ותחשוב האם אתה באמת מתכוון לזה און סתם מנסה לזכות בקצת התייחסות. Fool

alter ego1

New member
קרעת אותי...

"וסתם מנסה לתת דעות טיפשיות"- בטח גם אין לך חברים (בלי קשר). אם לא הבנת, אני לא כועס רק על הפורום...אני בכלל מדוכא מכל העיר הזו. אגב, אם כבר שינית ניק. תאיית אותו נכון- resurection. אני בטוח שאתה יכול למצוא משהו יותר טוב להגיד לי מ- Fool. מה אני אגיד לך, פגעת בי, עד עמקי נשמתי. חחחחח.

תשמע

אתה לא חש סביבה עוינת או משהו כזה. אני במקומך היית שותק לעד יא מורה לאנגלית. תשמע לא מוצא חן בעיניך לך. את יודע מה הכי מצחיק: כשאני יתבטא פה איך שאני אמצא לנכון אני יוגבל אבל אתה יא פושע אתה תשאר ותעשה פה תוהו ומשהו לך כבר.

alter ego1

New member
ההגבלה שלך לא הוגנת...

אבל מה אתה מוציא את זה עליי? אני חייב לציין שעכשיו באמת פגעת בי קשות, מורה לאנגלית?!?!

עזוב אותך שטויות

הגבילו אותי בגלל ששמתי תמונה של עמווד חשמל. נו, זה צוודק? חוחוץ מזה עוד לא הלכת?

Hamall

New member
תשאל פשוט מישהו אחר..

מי שיודע איך להחליף שיתרום את עזרתו!

Hamall

New member
the quarter!

http://www.thequarter.org/Media/VikingName.php תהנה ותרשום את שמך כאן.

מוצארט

New member
בטח שיש לו!

אבל עכשיו ברצינות: אמנם, אף-פעם לא כתבתי, אבל תמיד עקבתי אחרי העניינים, והבחור, עם ההודעה הראשונה צודק בהחלט. אין לו חברים???? כאן כבר הטמטום נכנס, לא ההגיון.

למעלה