מה לעזאזל?!

fireman

New member
חשבתי שבסדום

היה רק צדיק אחד.... מסתבר שבנוסף לאלטר יש גם את מוצארט.... סוף סוף אני מתחיל להשלים עם עצמי שאני לא היחידי שחושב ככה חברי הפורום היקרים, תתעוררו ומהר, הפורום הזה נראה רע, רע מאוד כשמסתכלים עליו מבחוץ....

alter ego1

New member
שמת לב מה כתבת?

"אתה לא יכול לבוא לפורום ולהתנהג כאילו אתה אלוהים, זה לא בסדר, אתה לא תבוא ותגיד לנו איך לדבר ומה לעשות" אני אמרתי לכם מה לעשות? לא זכור לי... אני רואה רק שאת אומרת לי מה לעשות. "ולהתנהג כאילו אתה אלוהים", אלוהים לא מטיף מוסר (כי ככה את בטח קוראת למה שכבתי) ככל הזכור לי, אולי חוץ מלאיוב. "הערה לא במקום", כל מה שלא מוצא חן בעינייך נחשב לא במקום? עוד דבר אחרון- "היית שם לב שחלק מחברים הפורום קיבלו מכות, חלק דקרו, וקרו הרבה דברים... ככה שאם הם רוצים להאשים מישהו על משהו, בהחלט יש להם... ", בטח שיש להם את מי להאשים- לא רק את ה"ערסים", גם את עצמם. אולי בפעם הבאה שאת כותבת הודעת תגובה, תקראי אותה שוב לפני שאת מעלה אותה...יש לך פול סתירות בכתיבה (אין לי כוונה לרדת עלייך כשאני אומר את זה, אני באמת מתכוון לזה).

DEATHRUCTION

New member
שלום גם לך!

ד"א הנייק שלך קשור בלהקה ALTER? ואני שונא ג´ל וגם שונא אול סטאר!

Black Cat

New member
אול סטאר

נעליים ממוסחרות.. כל הפרחות הולכות עם זה.. !!

DEATHRUCTION

New member
את זה צריך להגיד לבנות מהכיתה שלנו

ומיא´ 2 ואו כמה הול סטאר כל השיעור מסביבי! גם לחנית גם לדנה ואפילו גם לאלינה וכולן מסביבי אני משתגע! ולא רק זה שאני הולך לפיזיקה אז מצטרפות גם רחלי ויפעת אני לא יכול לסבול את זה עוד! הול סטאר זה חיקוי עלוב ביותר לנעלי צבא וצריך להשמידם! כמה שיותר מהר לפני שאני ישתגע ואז זה יהי מאוחר מדי!

Black Cat

New member
חחחחחחחחח

גלעד, קרעת אותי עם ההודעה הזאת ! :) אבל אתה צודק בהחלט. אפילו ל-אלה יש אותם ~!

yellow cheese

New member
רחלי, יפעת, שני...דנה, חנית, אלינה.

במילה אחת: טווווווווב..
גלעד, נא להימנע מלכתוב שמות מהשכבה שלנו.. כאמור, יש פה דיי הרבה מהשכבה...

DEATHRUCTION

New member
לא אמרתי שני ד"א! וחוץ מזה מי שמהשכ

ה אני בטוח שהוא מכיר אותן!

Black Cat

New member
לא נאמר שאת פרחה..

פשוט מאז שהנעליים "חזרו לאופנה" לכולן יש אותן....

yellow cheese

New member
אם לכולם יש חולצה שחורה וכולם גורבי

+ם גרביים כחולות ואני אוהבת את זה, אני לא אלבש? מחשש להפוך אוטומאטית לפרחה?

alter ego1

New member
לא, מצטער לאכזב...

מסוג הלהקות שאמרת שאתה שומע, שם הלהקה בטח נכתב בצורה שונה- altar, במובן של מזבח, לא? משמעות המילה alter בניק שלי היא "חילופי".

Kuki Master

New member
"הול סטאר זה חיקוי עלוב של נעלי צבא

תגיד? אתה קצת מטומטם? אין דימיון בין אול סטאר לבין נעלי צבא. אנשים בשנות השישים היו לובשים אל סטאר.אבא שלי היה לובש אול סטאר! גם אני לובש אול סטאר (ואני לא פריק או פרחה)-אני פשוט אוהב את הנעליים האלה ואני חושב שהם יפים.

למעלה