מה לעזאזל??????

LITTLEwind

New member
מה לעזאזל??????../images/Emo58.gif

שמתי סימן כי אני לא יודעת מה היה ומה לא, כי ראיתי אתמול רק דקה מהפרק... תשמעו, ראיתי אולי שלושה פרקים שלמים מהעונה הזו, והייתי פריקית של הסדרה, אז שמישהו בבקשה יסביר לי מה הולך פה....???? יש לג'ן ילדה??? ממה ג'ן מתה?? ממתי יש לגרמס סרטן??? ג'ואי מתחתנת או לא?? ולמה לעזאזאל דאג נהיה פתאום הומו?? מה הקשר?? ואחרי כל זה המינימום שהם יכלו לעשות זה להחזיר את צ'ארלי... תודה לעונים

ofrikit

New member
אוקיי אז ככה...../images/Emo58.gif

כן מסתבר שחבר לשעבר שלה הכניס אותה להריון ועזב אותה דווקא את הפרק הזה לא ראיתי..(וזה ממש חבל כי הם היו זוג מושלם אם זה באמת מי שאני חושבת שזה) היא מתה כי היתה לה מחלה שהדם לא מגיע כמו שצריך ללב ..קשה להבין קצת שפת בית חולים בלי תרגום! אז בעיות לב במילה אחת. יש לה סרטן כבר כמה זמן היא פשוט לא גילתה לג'ן אבל היא לא מתה! ג'ואי לא מתחתנת אבל היא תהיה עם פייסי,בפריז, אם אני לא טועה!? ואכן צ'ארלי שווה ביותר אבל לא מגיעה לו לחזור לומרות המראה הדיי מושלם שלו! וזהו.:)

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifלא....

פשוט הפרק מתרחש 5 שנים מאוחר יותר...זה הסיבה שהכל נראה כאילו עם חורים ענקיים בעלילה....אל תדאגו זה לא שהפסדתם פרקים או משהו....

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifאז ככה:

את אמרת שפספסת כנראה פרק ובגלל זה אין לך מושג מי הכניס את ג'ן להריון, או לפחות ככה הבנתי... אז הסברתי לך שלא הפסדתן פרקים, אלא פשוט הפרק מתרחש בעתיד...

ofrikit

New member
אההה הם לא דיברו על->

החבר המושלם הזה שהיה לה שהיא עבדה איתו בקו מצוקה?! הנה הוא בתמונה ישנה וגרועה \:

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifאממ...אין לי מושג אבל

ברח לי השם שלו! ואני שונאאא שזה קורה לי ! אני עכשיו ישתגע עד שאני אדע את השם שלו, כי זה עומד לי על הקצה הלשון! אוף....מה השם שלו?

LillipooT

New member
סי.ג'י ../images/Emo35.gif../images/Emo60.gif

לא ראיתי את הפרק עדיין.. אבל לא נראה לי שמדובר בו.. הוא גם חמוד מדי, הוא לא היה נוטש את ג'ן סתם ככה

קוקיטה

New member
אני בהחלט מעוצבנת על התסריטים!

מילא ג'ן +תינוקת נטושה אבל ל-פ-ח-ו-ת תנקו את סי ג'י מאשמה ותגידו שזה לא הוא!!!!! ומי כן!!!

shira245

New member
לא נראה לי שזה סי-ג'יי כי

הפרק הרי קורה 5 שנים אחרי..וקשה לי להאמין שסיג'יי היה עוזב את ג'ן אחרי 4 שנים ביחד לפחות!(התינוקת נראת בת כמה חודשים..) חוצמזה,אני די בטוחה שקראתי איפשהו שזה היה סתם חבר מניו יורק שאנחנו לא מכירים..זה גם לא הגיוני כי מהזה כבר נותן לעלילה העובדה שזה סיג'יי?!?

זה לא סי.ג'י....../images/Emo105.gif

כי עברו 5 שנים! וחוצמזה סי.ג'י לא היה נוטש אותה...הוא בן אדם טוב

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifבן אדם טוב? ../images/Emo12.gif

כבר שכחת שהוא שיחק בה ובאודרי?

הוא לא שיחק באף אחד...../images/Emo105.gif

הוא לא היה עם ג'ן,ובאמת זה לא היה יפה מה שהוא עשה... אבל הוא כן בן אדם טוב,שעוזר לאחרים ועוד מייעץ לבנות נוער והכול... אז הוא לא היה עוזב אותה..זה בטוח.

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifאממ...מה הקשר?

מה, את חושבת שאנשים שמייעצים בטלפון לבני נוער הם מושלמים? הם מלאכים? נו באמת...גם הם בני אדם... (גם לדעתי סי.ג'יי הוא לא האבא, אבל אני פשוט אומר שהוא לא כזה בן אדם טוב)

לא אמרתי מלאך...../images/Emo105.gif

פשוט הוא ה-בן אדם שמייעץ לאותן בנות ולאותם בנים לא לעשות דברים כאלה,והוא יגיד לבנים לא לנטוש את חברות שלהם,אז בטח שהוא לא יעשה את זה..

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifתודההה../images/Emo24.gif

ידעתי שזה משהו עם ס'!!!

למעלה