מה למדנו השבוע

מה למדנו השבוע ../images/Emo63.gif

(דווקא עכשיו, אחרי שבוע שבו באמת למדתי כמה דברים עוד לא נפתח שרשור כזה.. אז אני מרשה לעצמי לפתוח אותו
) 1. בעקבות בעיות עם האינטרנט החלפתי את המודם, למדתי כמה דברים על התפעול של המודם החדש ועוד עניינים טכנולוגיים שחשוב לדעת. 2. למדתי להכין אוזני המן.
אמנם יצאו פריכים כאלה ולא בדיוק במרקם של אוזני המן "רגילים" אבל הם עדיין טעימים

כל הכבוד שפתחת את השרשור ../images/Emo47.gif

לא צריך לחכות לי כדי לפתוח את הפינה-מוזמנים תמיד לפתוח פינות ושרשורים
. ומה שאני למדתי זה ש...
כיף לי מאוד בחד"כ-נכון, זה לא קל וזה מכאיב לשרירים וכו', אבל זה עושה לי כיף ועצם העובדה שהחיים שלי זה לא נטו עבודה אלא גם יש עוד דברים על הדרך זה נחמד. וגם החבר'ה בחד"כ ממש נחמדים וסבבה.
מותר לי לפרגן לעצמי, אפילו חובה לעשות זאת. נ.ב. כל הכבוד על האוזני המן, אני גם הכנתי השנה וממש התלהבו מהם.

tailka

New member
אחרי השבוע

כאפה מלא השינויים הזה ... למדתי
שאם כל השינויים האילו לא גרמו לי להתייאש אז כנראה ששרדתי את השבוע הזה
שנכון יותר לא לרוץ לעבודה באחרי יום לימודים כי אז אני יכולה לחזור ולהפנים את החומר
שאהבה מראפת כעס (וזאת למרות שכעס הוא לא מחלה...

למדתי שבפורים תמיד ירד גשם

אפילו שיש מזג אויחר אביבי לכבוד פורים באה אלינו סערה משהו עם כמות של גשם שלא באה במצב נורמלי כאילו שהגשם בא לרחוץ אותנו לקראת פסח

דווקא לא תמיד

כשמדברים על מזג האוויר בפורים תמיד אני נזכרת איך בתור ילדה, כמה זמן לפני פורים התפללתי לאלוהים שבפורים יהיה מזג אוויר יפה ושנוכל להתחפש בלי שהגשם יקלקל לנו את זה. וכמה פעמים זה התגשם והיה מזג אוויר יפה ואני כילדה האמנתי שזה בזכות התפילות שלי.

למעשה אומרים שכבר חמש שנים היה מזג אוויר

נעים ורק התקלקל השנה. אנחנו היינו אמורים לחגוג ליד הגן על דשא ובסוף הוחלט להעביר את המסיבה של הגן לאולם גדול-החלטה נבונה ביותר (אם כי הבחירה במקום הייתה יכולה להיות טובה יותר...).

אבל זו השאלה לקראת פורים

האם השנה יהיה מזג אויר מתאים לתץחפושות הם ניתן יהיה לקיים את הפורימון השלום

למדתי השבוע

שאין על מי לסמוך. אולי רק על אלוהים ועל עצמי, וגם זה לא בטוח. שאין לי נפש חיה להישען עליה בשעת צרה ומצוקה. שאני כנראה מאד חזקה אם שרדתי את השבוע הזה ונשארתי בחיים לספר.

למעלה