מה ללבוש ?

Brit22k

New member
מה ללבוש ?

אוקי ...
אז כמו שכל שבוע אני אוהב להביא לכם משהו אחר ... פעם צילמתי את הדברים שיש לי על בריטני פעם תמונות מצחיקות של בריטני פעם תמונות מטקסים ועוד ועוד ... אז השבוע הזה אנחנו הולכים לראות מאיפה בריטני קונה את הבגדים שלה
איזה חברות, או מעצבים ... יש גם תמונות ועוד כל מיני פרטים על הדברים ...
שימו
הכל הכנתי בעצמי ! מקווה שתאהבו את הרעיון :] ו על תשכוח להגיב
! מתחילים !!!

Brit22k

New member
PRADA

אז בטח כולם זוכרים את תמונות הפפרצי של בריטני שהתפרסמו לא מזמן ... הנה גם מה שהיא לבשה ! את השמלה הקצרצרה של PRADA !! מתוך הקולקצית קיץ 2007 !!! בצד תוכלו לראות את השמלה על הדוגמאנית מתוך התצוגה !
אז מה אתם אומרים על השמלה ?! אתם מוזמנים להגיד

SuperShiro

New member
שאני לא מאמינה שפראדה יצרה דבר כה זוועתי

השמלה הזו נראית כמו דוגמית של מפית

Brit22k

New member
Dolce & Gabbana

אתם גם בטח זוכים את התקופה של בריטני ופאריס את כל היציאות שלהם והכל ... באחת מן הימים בריטני לבשה מעיל מבד קטיפה
Dolce & Gabbana הם אחת בין המעצבים הכי מצליחים בחוץ לארץ !! הג'קט מתוך קולקצית החורף 2006/2007 !! בתמונה תוכלו לראות את בריטני עם הג'קט ובתמונה ליד עם הדוגמאנית זה לא אותו ג'קט אבל זה מאותה קולקציה ...!!!

Brit22k

New member
Chlo'e

Chlo'e הם אחת החברות הכי יחודיות ! החברה קוללת מספר מעצבים ! בשנת 2006 הם הוציא קולקציה מרהיבה !! עם שמלות מיוחדות אחת השמלות הם מה שבריטני קנתה ! אומנם בריטני קטנה שמלה פחות יפה כי היו כאלה שהיו יותר יפות ! תוכלו לראות את השמלה על בריטני בתמונה ובצד את הדוגמאנית עם השמלה מתוך האתר השמלה הזאת לא הייתה בתצוגה !

Brit22k

New member
yves saint laurent

yves saint laurent אחד המעצבים הוותיקים במקצוע הוציא קולקציה מעניינת ומרשימה בשנת 2006 !! בקולציה המון שמלות ! בין השמלות הלבישו את בריטני בשמלה שלו למגזין באזר ! אחת השמלות היפות שלו ! וחייבים להודות שהסט הזה מדהים בריטני נראת פשוט מצוין

למעלה