מה ללבוש לתכנית?

קלריסה

New member
מה ללבוש לתכנית?

בוקר, בנות, בוקר בוקר לכן. צ'מעו, הזמינו אותי לתכנית טלוויזיה. כזאתי שרואים את כל הגוף, לא "ראשים מדברים". כמה דקות בסך הכול, ועדיין אני בהתלבטויות כבדות משקל: מה ללבוש? יש הצעות? יש כאן בנות עם ניסיון, איך שראיתי. ואם אפשר לקבל טיפים ספציפיים על התכנית של ג'ודי, עוד יותר אשמח

orlu

New member
אינני מכירה אותך,,אבל המלצה לי אליי

אלייך לבשי את הבגדים שהכי עושים לך טוב לנשמה ואת מרגישה בהם הכי נוח לזוז והכי יפה בעולם בהצלחה

קלריסה

New member
לא שאני הולכת לשם בשביל היופי ../images/Emo13.gif

ובכל זאת... תודה על ההמלצה. אני כל הזמן חושבת מה ללבוש שאיראה הכי פחות שמנה ומזכירה לעצמי את האימרה שטלויזיה מוסיפה 10 קילו אללייי...

sigalit33

New member
קודם כל - שיהיה בכיף ובהצלחה../images/Emo13.gif

כשאני התארחתי בתכנית טלויזיה לפני מס' שנים, התבקשתי שלא לבוא בלבן או נקודות (משהו שקשור בהבלעות ברקע...), אבל אם לא אמרו לך, אולי זה לא משנה. חוצמזה, כמו שכתבו כאן -תלבשי משהו שאת מרגישה בו טוב ושמשדר את הדמות שאת רוצה. כיוון שהוזמנתי על תקן מומחית בתחום מסוים, רציתי לשדר רצינות ומקצועיות ולכן בחרתי ללבוש חליפה עם זקט מחויט. את יכולה לספר פרטים לגבי ההופעה הטלויזיונית שלך??? סתם מסקרנות...

זכוכיות

New member
אני יודעת שלי יש בגדים מסויימים

שבהם אני מרגישה הכי בנוח. במקרה שלי מדובר במכנסיים סגולות מציפי וחולצה שחורה עם תחרה מפוקס. אני לא אגיד לך "לכי תקני מכנסי ציפי סגולות ואת החולצה השחורה הזאת בפוקס"- כי רוב הסיכויים שדברים שונים גורמים לנו להרגיש בנוח. פשוט תעברי על הארון, תמצאי את הבגדים האלה שכשאת יוצאת איתם מהבית הכי כיף לך, אלה שאת מרגישה שתורמים לביטחון העצמי שלך- ותלבשי אותם.

DREAM111

New member
קלריסה ספרי איזו תוכנית זו.

מצטרפת לדעת הבנות מה שאת מרגישה איתו הכי נוח זה מה שהכי כדאי ללבוש. בהצלחה בתוכנית.

קלריסה

New member
בינתיים הודיעו לי שדחו קצת

את הצילומים, אז בשביל החמסה בינתיים לא אגיד על מה זה. לא כזה סודי. מה שכן, כיוון שדחו אני חוששת שעד שיגיע המועד אני לא אהיה רזה יותר - הרי פסח לפנינו, ולא ראלי שהתכנית עד כדי כך משמעותית שאצום בפסח אז גם בגדים שחשבתי ללבוש, אתן יודעות....

קלריסה

New member
אוי, חשבתי ללבוש חולצה אדומה ../images/Emo10.gif

כי היא באמת עונה לכל מה שאמרתן כאן. עכשיו אצטרך לבחור לי משהו אחר. אני מניחה שבסוף אמצא משהו שחור, כי הוא פסדר כזה
יש בעיה עם שרשרת, תגידו? כי אולי עדיף לי סתם באמת בגד שחור - עם שרשרת יפה

הכי טרנדי והכי נוח שיש

אני מבינה שאת רוצה להראות במיטבך ובטח יש לך בארון מיליון בגדים שאת אוהבת מחמיאים לך ושאת מרגישה איתם טוב כי בבגד היפה ביותר אם את לא מרגישה בנוח את מקרינה זאת בהופעתך ברור שהבגד צריך להיות מונח כהלכה במידותיך לא שני מספרים קטן או גדול במידה את זקוקה ליעוץ בהתאמת הבגדים שברשותך ואת מוכנה לקפוץ אלי לסטודיו אשמח לעזור . שיהיה לך בהצלחה

gingit6

New member
תלוי גם מה את רוצה לשדר

אני אישית הייתי הולכת עם מכנס שחור, חולצה מכופתרת (אולי חומה, אפורה או צבע אחר) וג'קט שחור תואם. האמת שככה אני מתלבשת לעבודה ונראה לי דיי מכובד לבוא ככה לתוכנית טלוויזיה. ** הכותבת מבלה כבר כמה שנים בחו"ל, ייתכן שקודי ההתלבשות התערבבו להם בהוויה הלא-ישראלית, סליחה על כך **

קלריסה

New member
אז זהו, שאני לא רשמית

לפחות לא בהקשר הזה. וחולצות מכופרות אף פעם לא הסתדרו לי עם ציצים גדולים. בטח לא כשיושבים בתכנית אירוח, כי נראה לי משום מה שיושבים על ספה ולא על כיסא, ואז פחות יש סיכוי לשבת זקוף כשהבגדים מתוחים מקווה שהצלחתי להסביר את התמונה * הצחקת אותי עם הסיפא שלך

למעלה